Photoshop'o draugės ne apie photošopą-10 toji tema
|
|
katcia | Data: Trečiadienis, 2009-11-11, 2:53 PM | Žinutė # 931 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Cia biski ne i tema bet parodysiu kaip mano katinas dirba prie mano kompo
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2009-11-11, 3:06 PM | Žinutė # 932 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandrulia7) Ir tada man iškart norisi klausti - o kaip su kitomis temomis na kiekviena domisi tuo kas jai aktualu ir skaito tai kas idomu,yra nemazai temukiu i kurias as net nebuvau uzejusi nes jos manes nedominaQuote (sandrulia7) juk yra tikrai daug mergaičių, kurioms PS neaktualus, jos čia užsuka, bet mano kad niekas nebendrauja kitose temose, apart PS PS PS, joms tas PS gal jau kaip keiksmažodis manau kiekvienas gali pasirinkti kas kam ir kurQuote (zuika) as pritariu taip pat kaciai ir neridai ,kas si temele isliktu...as ilendu ir i kitas temukes,beveik po visa foruma vaikstau,bet si temele visvien mielesne _liuks_ na zinoma kaip ir kitos miela bet cia labiau pripratau.. man ir taip pat Quote (plepute) na perkeliam ta tema prie plepalu, bet tai negarantuoja viso forumo aktyvumo tikra tiesa Quote (sandrulia7) Vat tas ir yra, kad mes (visos tos mergaitės, kurioms įdomus PS) bendraujame tik čia... Užstrigome šioje temoje, pripratome čia ir pamiršome, kad yra kitos temos, kurios aktualios ir dažnai būna taip, kad yra užvedama tema... tarkim yra užvedama tema svarbiu klausimu, žmogučiui aktualu visų nuomonė, bet mes (PS draugės) NET nematom kitų temų, nebendraujam su tomis, kurios ne PS draugės, o tiksliau nesidomi PS ir joms neįdomu tas PS... Todėl sąžiningiausia bus apklausa visų forume "gyvenančių" dalyvių... manau kiekviena atsirenka kur kuriai idomu,ir ten dalyvauja
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2009-11-11, 3:08 PM | Žinutė # 933 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) va kame reikalas kitos net nepastebi kad forumas keičiasi nes tik ps tesėdi na tikrai pastebime kad forumas keiciasi,esi sauni administratore kacia labai grazus avataras,grazute esi Quote (katcia) Cia biski ne i tema bet parodysiu kaip mano katinas dirba prie mano kompo tavo katinas tikras kompiuterastas
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2009-11-11, 3:20 PM | Žinutė # 934 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.as ir per abi temas varau.kaip ir nikutea ta pati rasom ir cia ir ten man idomu viskas.ne vien ps temoj sedeti.manau mergytes reikia biski naujoviu ir pakeisti.uzeikit ir ten paplepeti.su visoms susipazinti.nes cia draugiskas forumas.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2009-11-11, 3:31 PM | Žinutė # 935 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip nubalsuos merginos taip ir gerai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2009-11-11, 3:32 PM | Žinutė # 936 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nes cia draugiskas forumas. tikra tiesa pastebejau kad apklausoj dauguma balsuoja kad temuke perkeltu,tai tikriausiai taip ir bus,nu nesu as pagrindine plepse sios temos bet ilgesiuosi jos
Paskutinį kartą redaguota nerida - Trečiadienis, 2009-11-11, 3:38 PM |
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2009-11-11, 3:37 PM | Žinutė # 937 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| zinokit islindau is pjotoshopo skilties ir kiek nauju skilciu atradau net geda, kad anksciau ju nemaciau
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2009-11-11, 3:39 PM | Žinutė # 938 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) zinokit islindau is pjotoshopo skilties ir kiek nauju skilciu atradau juokas net geda, kad anksciau ju nemaciau 10
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2009-11-11, 3:44 PM | Žinutė # 939 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) s pagrindine plepse sios temos bet ilgesiuosi jos suprantu tave.bet nebijok ir ten plepeti.viskas tas pats.tik gal daugiau ten mergaiciu bendraujanciu ne is ps temuciu.pamatysi viskas ciki.as sakau varau per abi temas.nes ir cia jus pazystu.ir ten anas mergytes pazystu
|
Atsijungęs |
| |
mazike | Data: Trečiadienis, 2009-11-11, 4:45 PM | Žinutė # 940 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1665
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ir as kazkada buvau susirengus sau ekskursija po kitas temas palandziojau , paskaiciau, pazaidziau, bet vistiek gryzau ten kur ir buvus
|
Atsijungęs |
| |
J-u-r-a-t-e | Data: Trečiadienis, 2009-11-11, 6:40 PM | Žinutė # 941 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 63
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos, merginos, bet ir pleputes Jus Buvau Jus apleidusi, Bet jau grizau, tikiuosi, kad geriau jausiuos ir galesiu bendrauti dazniau, nes paskutiniu metu po darbo kompiuterio net i rankas neemiau.. Tik kuo greiciau "sikniuka" i lova ir paguleti, pailseti :) Quote (katcia) Cia biski ne i tema bet parodysiu kaip mano katinas dirba prie mano kompo SUPER nereali foto :) O juodis grazus :) As irgi juoduli toki namie turiu :P Tik jis nera toks ispruses ir kompu (gaila) nedirba
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Trečiadienis, 2009-11-11, 6:52 PM | Žinutė # 942 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas merginos Nu neturiu ką pasakyt, nieko pas mane naujo nieko kaip ir gero. Vaikai kažkokį virusiuką pasigavo Vyrą dar turiu namie tai kaip ir džiaugiuosi, bet darbas dar vis užknisa Įkišu čia nosiuką, permetu akim kas vyksta forumiukį naujo ir gražaus ir gero. VISOMS GEROS NUOTAIKOS TOKIOM NIŪRIOM DIENOM
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Trečiadienis, 2009-11-11, 7:33 PM | Žinutė # 943 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (katcia) Cia biski ne i tema bet parodysiu kaip mano katinas dirba prie mano kompo bet koks nepatenkintas, kad sutrugdei dirbti
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2009-11-11, 8:07 PM | Žinutė # 944 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Oj patikekit, tas mano katinas tai oj su charakteriu... viena karta pazvengiau kad jis nusiverte nuo lovos tai kaip susiuto ir i pirsta ikando... oj oj... nuotraukoj tai graziai sedi prie kompo, bet kai sumasto uzsilipt ant klaviaturos ir prispaudo visko, tai poto tik atsirink kur ir kas...
|
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Trečiadienis, 2009-11-11, 8:41 PM | Žinutė # 945 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau