Šeštadienis, 2024-12-28, 0:50 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Photoshop'o draugės ne apie photošopą-10 toji tema
dEdRAData: Trečiadienis, 2009-11-25, 0:48 AM | Žinutė # 1201

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (justux29)
pas mus miestelyje tai kas serga, tai vos ne kas antram plauciu uzdegimas

Vaje liudna , mano dičkis krenksi krenksi, bet jis sako jam gerklę kutena nu žodžiu būsiu namie reiks eit pas gyd., kad paklausytų galvoju
Nors temperatūros neturi tik gerklė paraudus, vis stumiu mintį ir tikiuos, jog viskas gerai, nes penktadienį po fizinio parlėkė pusnuogis namo _pikt_

Jatau merginos nesirkit ir vaikiukam sveikatytės Daug Daug Daug, tikrai nuoširdžiai linkiu, tai gal išsilpildys miela mua

Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi.
A. Mamontovas
Atsijungęs
justux29Data: Trečiadienis, 2009-11-25, 0:52 AM | Žinutė # 1202

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
dEdRA, na gal tikrai kosti tik taip, dabar toks laikas, kad vaikams tei gerkle tai sloga, tik va, kada tiek daug kalba visi apie ta gripa ir jo baisumus, tai nelabai malonu klausytis ir nesinoretu to isgyventi, juolab, kad musu maziukas neseniai po ligos dideles, tai jei dar kas nors, tai nupuseciau visai. O jus pas daktariuke nueikit butinai, tik va, jei nieko daugiau nesidaro biski baisoka, kad kokio gripo dar nepasigautumet prie viso to galvoju
Atsijungęs
dEdRAData: Trečiadienis, 2009-11-25, 0:55 AM | Žinutė # 1203

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (justux29)
bet as pati butent del mazylio ir nenoriu eiti dirbti

Ne, tu neklysti, aš nežinau kiek tiem vaikučiams esu naudinga, bet su vyresniu darban ėjau kai jam buvo 1,9 mėn. liudna tai su mažyliu pasižadėjau atbūti iki 3.
Pati dirbu darželį virėja, labai mėgstu gamint valgyt, bet ta monotonija, jokio tobulėjimo, bet va darbo valandos afigienos tas ir laiko mane. Kai namie sėdėjau tai tokiu laiku kai dabar grįžtu po rytinės tik iš sijudindavom dienai pradėti, nu žodžiu.................

Jatau kaip čia greit laikas eina, nieko doro nenuveikiau tik plepu, bet radikalas neveikia tai ir negaliu logotipo pasimokin lipdyt.

Atsijungęs
dEdRAData: Trečiadienis, 2009-11-25, 1:02 AM | Žinutė # 1204

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (justux29)
kad musu maziukas neseniai po ligos dideles, tai jei dar kas nors, tai nupuseciau visai. O jus pas daktariuke nueikit butinai, tik va, jei nieko daugiau nesidaro biski baisoka, kad kokio gripo dar nepasigautumet prie viso to

Kaip gaila man tų mažuliukų su didelėm ligo, didelių irgi gaila 12
Norisi tų leliukų, bet va kai tokios pandemijos ir dar visoki kiti biesai kabinasi tai kai pagalvoji galvoju , bijau diel savo vaikiukų dėl pažystamų ir mažai pažystamų, diel jūsų visų vaikiukų, diel artimųjų diel draugų. Nu žodžiu.......... Taip tas gyvenimas trumpas o čia dar visokios bėdos jį trumpina nes per nervukus tai man kala kai kažkam yra blogai 12

Ai, galvokim apie artėjančias šventes, gal geresnė nuotaika užplūs

A. Mamontovas
Atsijungęs
justux29Data: Trečiadienis, 2009-11-25, 1:04 AM | Žinutė # 1205

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
dEdRA, juokas juokas o as savo "kolekcija" tvarkausi, kad zinotum, kiek failu turiu neisarchyvuotu, tai vis po biski stumiuosi priekin, as ne is to galo pradejau, prissisiunciau visko, o dabar delioju, delioju delioju, ir galo nera. O tavo darbas _liuks_ , juk ir maziu gali nulekti paziureti ir pazistamos visos, visai kita prieziura, zinau, kad tau ji gaila atiduoti ir dalintis jo zavesiu su kitais, bet tokia jau mamu dalia mua o as saviski zadu leisti nuo 2 metu, tai sirdi taip skauda, bet reikes, nes aukle samdyti neapsimoketu,kadangi pajamos nedidukes, o pinigeliu ir labai reikia, kaip baigsis ta pasalpa, tai bandysiu toki varijanta, kad leisim i darziuka, o toliau bus matyti, kaip viskas eisis..
Atsijungęs
justux29Data: Trečiadienis, 2009-11-25, 1:08 AM | Žinutė # 1206

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
dEdRA, bet tu _liuks_ fainuole, tu tokia dusios zmogus, kad sakes, jei mane uzklups dideles bedos, ateisu prie tavo duru mua :mua:, gera skaityti tavo pasvarstymus, kurie liejasi is pacios sirdies, ryte merginos perskaite sakys, gal jos ikale buvo, kad tokios sentimentalios mua
O svenciu as laukiu LABAI, tik laukiu ju su sniegu, man Kaledos be sniego, tai ne Kaledos... smile Su kaimyne juokemes, kad issikviesim gaisrininkus ir paprasysim putu, jei nepasnigs juokas juokas
Atsijungęs
pleputeData: Trečiadienis, 2009-11-25, 1:13 AM | Žinutė # 1207

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (dEdRA)
Nežinau, aš kažkokia nenormali, nu kaip aš atsigaunu naktinėdama, ir kėliausi ryte puse penkių, bet va akys visai nelimpa.
Baigsis krizė, mesiu aš tą darbą nes pati jaučiu kaip šiandien iš laimės švyčiu jog nereiks dirbti, darbas nesunkus aš ne jo nemėgstu, bet va darbovietė per 19 metų daknisus juodai

na per tiek metu tai nieko keista, kad is laimos sirdeles spurda, ir man spurdetu sok

Atsijungęs
dEdRAData: Trečiadienis, 2009-11-25, 1:16 AM | Žinutė # 1208

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (justux29)
juk ir maziu gali nulekti paziureti ir pazistamos visos,

Ne justux, mano mažylis eina į daržiuką prie namų, man nebūtų kaip jo vežiot, kol mama dirbo šeiminikute tai taip, dičkis mano darbe ir užaugęs, auklėtojos ir šeimininkutė dabar drčsiai galiu sakyt mano geriausia draugė, buvo superinės. Laaabai dėkinga esu joms nes taip ir buvo kaip tu skei, nueidavau ir susižinodavau kas ir kaip. O mažylis dabar eina į tą daržiuką kur aš pati lankiau, nesiskūndžiu, labai geros auklėtojos ir šeimininkutė ypač, ji jam kaip mama. Kalędoms galvoju reiktų jai kažkaip atsidėkot.
Mama dabar kai nedirba tai labai patogu kai to vaikiuko tasyt autobussai nereik, pora žinksnelių ir daržiukas _liuks_
Quote (justux29)
o as saviski zadu leisti nuo 2 metu, tai sirdi taip skauda,

Justux, nebijok, žinau, kad skaudės širdutę, bet nemanau, kad reik labai pergyvent, žinok mes mamos labiau pergyvenam nei tie mūsų vaikiukai, jie paverke kol duris uždarai, aš jau ko 10 metų lopšiukį geriu kavą rytais, tai tikrai tik keletas vaikiukų per tiek laiko tikrai sunkiai adaprtavosi.
Visko gal bus, bet manau ir viskas bus gerai, negalvok dar kol nereik mua

Vsio mieloji, perbėgsiu dar pro keles temeles ir eisiu pabaigt kalendoriuką vyreliui su darbo grafiku žimėt.
Aš bijau perdauk įkyrėt, tokia jau esu, vis bijau, kad kažkam trugdau o naktinėt galiu iki ryto jei nieks netrugdo. Kas mane pažysta nbelenktyniauja

LABOS NAKTELĖS TAU IR VISOMS mua mua mua

A. Mamontovas
Atsijungęs
pleputeData: Trečiadienis, 2009-11-25, 1:21 AM | Žinutė # 1209

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (justux29)
plepute, o kai jums, gal jau geriau, ar be mazosios neuzsikretet ir jus? Svarbu komplikaciju nera, pas mus miestelyje tai kas serga, tai vos ne kas antram plauciu uzdegimas

na siandien jau geriau, oziu vis daugeja.... ir dar kosom negraziai labai, gydytoja pimadieni sake, kad po truputuka norisi i bronchus ligele kristi, bet antibu jau si karta israse tai gal issisuksim miela o sekmadieni tai tempa buvo sukilusi iki 39,5... tai ejom i vonai pasileidom dusa su karstu vandeniu, prabuvom ilgokai, tai nakti isprakaitavo ir pirmadieni jau nebematavom tempos, nes jautesi kad ji zymiai mazesne... streso tai oij kiek buvo...
Quote (justux29)
jei nieko daugiau nesidaro biski baisoka, kad kokio gripo dar nepasigautumet prie viso to

va va ir as ta norejau sakyti, kad gal neikit, luktelkit siek tiek, mums gydytoja sake siaubas kiek ligoniu

Atsijungęs
justux29Data: Trečiadienis, 2009-11-25, 1:21 AM | Žinutė # 1210

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
dEdRA, argi tu gali kam nors ikyreti, tu labai fainuole ir minys man tavo patinka, mudvi panasios, bet turbut dauguma cia musu tokiu - mamisku mua
o as isivaizdavau, kad tavo maziukas tame paciame darziukyje, kaip ir tu, na, bet nieko, svarbu arti namu, o mums reikes vezioti i kita miesteli, salia nieko nera liudna Ir patirties tu daugiau turi, jugi jau du, o as tai dar zalia siuose reikaluose miela
Atsijungęs
dEdRAData: Trečiadienis, 2009-11-25, 1:24 AM | Žinutė # 1211

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (justux29)
ryte merginos perskaite sakys, gal jos ikale buvo, kad tokios sentimentalios

10 ai, pagalvos tai pagalvos. Ryte visos labinsis ir mintyse galvos dedra su justux tai juokas juokas juokas
Tik nesupyk, čia šutka 10
Oi, jaučiu jei būčiau įkalus tai arba miegočiau jau senai arba nežinau apie ką mes čia kalbėtumėm, gal apie kairę 10 juokas
Quote (justux29)
O svenciu as laukiu LABAI, tik laukiu ju su sniegu, man Kaledos be sniego, tai ne Kaledos... Su kaimyne juokemes, kad issikviesim gaisrininkus ir paprasysim putu, jei nepasnigs

A. Mamontovas
Atsijungęs
justux29Data: Trečiadienis, 2009-11-25, 1:24 AM | Žinutė # 1212

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
plepute, skaiciau, kad jus temperaturos daug turejot, oij kaip negera, kaip vaikiukai serga, eina sau. Bet svarbu issisukot daug maz be didesniu komplikaciju, o judu su vyru, kaip suprantu neuzsikretet?
Quote (plepute)
tai ejom i vonai pasileidom dusa su karstu vandeniu, prabuvom ilgokai
o cia garais kvepavom ar i ta vandeni lipot, ot durna, nesupratau..
Atsijungęs
pleputeData: Trečiadienis, 2009-11-25, 1:25 AM | Žinutė # 1213

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
dEdRA, nu koks jau cia ikyret dabar, o man tai faina ilindus cia tokiu metu pamatyti, kad neviena esu mua

bet zinot kas man dar cia patinka tokiu metu, o gi taip puikiai veikiantis forumiukas, be jokiu trigdziu atsidaro, neluzineja, greitai uzsikrauna, nu super tiesiog sok

Atsijungęs
justux29Data: Trečiadienis, 2009-11-25, 1:28 AM | Žinutė # 1214

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (justux29)
Oi, jaučiu jei būčiau įkalus tai arba miegočiau jau senai arba nežinau apie ką mes čia kalbėtumėm, gal apie kairę
suprantu, kad tau aktualu juokas
juokas , as tai vietoje turiu jei kas, tai tik nubegciau ir man viskas _liuks_ , o tau liudniau biski juokas
Quote (dEdRA)
Tik nesupyk, čia šutka 10
net neisivaizduoju ka turetum parasyti, kad supykciau, cia tokios nera, kurios pasisakymai mane supykintu, man cia labai smagu, as is tikro neisivaizdavau aplamai saves, kad galeciau kokiam nors forume dalyvauti, o ziurek, net nakti cia sedziu, nors esu ziauri miegale juokas
juokas
Atsijungęs
pleputeData: Trečiadienis, 2009-11-25, 1:29 AM | Žinutė # 1215

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (justux29)
plepute, skaiciau, kad jus temperaturos daug turejot, oij kaip negera, kaip vaikiukai serga, eina sau. Bet svarbu issisukot daug maz be didesniu komplikaciju, o judu su vyru, kaip suprantu neuzsikretet?

na ne, tikiuosi, kad ir toliau neuzsikresim niekur miela

Quote (justux29)
o cia garais kvepavom ar i ta vandeni lipot, ot durna, nesupratau..

tai, kad as neaiskiai parasiau mes garais pakvepavom, nes mano mazike mazai geria ir geria tik sultis, arbatu negeria ir negaliu priversti niekaip... o taip reiktu liudna tai jau ir skysciu trukumas buvo, po garu ir odele atsigavo, ir pati tokia gyvesne pasidare sok o kojas, kai pakaitinam irgi gerai paprakaituojam
o ir aplma ji ziuriu, kai miega tai daznai slapia atsikelia, ir nemegsta uzsiklojus miegoti, nusispardo istisai

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024