|
Paplepėkim prie kavos puodelio 38 tema.
|
|
| idit | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 11:46 AM | Žinutė # 1111 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) niekaip nesuprantu, kaip jum ta kava skanu na tiesiog ji skani va as nesuprantu koks skonis zalios arbatos<ji man visiskas nesusipratimas>
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 11:47 AM | Žinutė # 1112 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) .siemet nebedarem nes pernai labai prastai rugo. mums vienais metais toks skanus gavos, kad net parduot draugai prase, kitamet nieko gero, tai siemet 2 stiklainius skirtingai darem, ziuresim kuris bus geresnis Quote (laurintare) Na juk kiekvienam savo,juk ir tu turi koki savo megstama gerima? taip, tik budavo kur nueini i svecius, net neklause kava pataiso, o as dar pradzioj bandydavau ja iveikt, bet paskui nebesikankinau, as arbatzoline ir kakavine
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| laurintare | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 11:48 AM | Žinutė # 1113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) niu ko tu taip liudnai? uztai ryt visi iki pietu lovose vartysis, ir po namus slankios, o dar atostogos prasideda, man ramybes jokios, tik duok valgyt, tvarkykis ir vel mastyk ka valgyt daryt juokas Na,kad paskutiniu metu mano gyvenimo ritmas monotoniskas,vyras visai be fantazijos...

|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 11:50 AM | Žinutė # 1114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) mums vienais metais toks skanus gavos, kad net parduot draugai prase, kitamet nieko gero, tai siemet 2 stiklainius skirtingai darem, ziuresim kuris bus geresnis o koki darot?maniskis megejas eksperimentuot tai dare ir obuoliu,aroniju,serbentu,vynuogiu....
|
Atsijungęs |
| |
| laurintare | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 11:50 AM | Žinutė # 1115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as arbatzoline ir kakavine Na va,matai...O kitiems geriau kavike Galvoju kaip cia geriau dienike praleisti,kol vyro nera,bet nekyla jokiu minciu

|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 11:50 AM | Žinutė # 1116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Na,kad paskutiniu metu mano gyvenimo ritmas monotoniskas,vyras visai be fantazijos. mano ir stumk-trauk ale as isjudinu ji, dabar gerai, vaikai padeda, tete is namu issitempt, nes nori ir vieni pabut, ar su draugais
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 11:51 AM | Žinutė # 1117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Galvoju kaip cia geriau dienike praleisti,kol vyro nera,bet nekyla jokiu minciu a viena namuos?be dukrytes?
|
Atsijungęs |
| |
| laurintare | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 11:54 AM | Žinutė # 1118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) mano ir stumk-trauk Na maniskis kai jam ko reikia ,tai nereikia stumt traukt,bet jei su seima....?????Jau nlb jam.Quote (idit) a viena namuos?be dukrytes? Su dukryte esu.

|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 11:57 AM | Žinutė # 1119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o koki darot?maniskis megejas eksperimentuot tai dare ir obuoliu,aroniju,serbentu,vynuogiu.... mes is obuoliu, tik viena su razinom ir ttt darem, o kita visiskai paprastai Quote (laurintare) Na maniskis kai jam ko reikia ,tai nereikia stumt traukt,bet jei su seima....?????Jau nlb jam. gal jis is tu katinu, kur vaiksto vienas? , o gal tiesiog tereikia bendru kokiu pomegiu surast, va mes boulingu uzsikretem, kieno tik gimtadienis, ta proga lekiam pazaist ir i kinu restorana...
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 11:58 AM | Žinutė # 1120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) Su dukryte esu. tada nelabai ka ir nuveiksi.man tai kaifas buna kai visi vyrai dingsta is namu.tada toookia tyla maloni buna,net radijos nejungiu.ja tiesiog kaifuoju
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 12:08 PM | Žinutė # 1121 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tik viena su razinom ir ttt darem reiks pasiulit rudeni.tokio nera dares Quote (vaidabas) va mes boulingu uzsikretem, kieno tik gimtadienis, ta proga lekiam pazaist ir i kinu restorana... o mes jei nedirbu<arba be manes>vis kur nors islekiam.labiausiai patinka ventes ragas.pasiimam draugus,termusus arbatos sumustiniu ir su viena didele masina i kelione.
|
Atsijungęs |
| |
| Nikutea | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 12:11 PM | Žinutė # 1122 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas: 
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laurintare, noele, ačiū, mergaitės Quote (laurintare) Papasakok smulkiau,kaip viskas vyko,ar iskarto pasakei TAIP ir t.t. Tiesiog taip gavos, kad iš vakaro aš nakvojau pas savo tėvus, kitą dieną turėjom važiuoti pirkti šuniuko. Tai nuo ryto maniškis paskambino, sako važiuosim, ruoškis. Laukiu aš jau jo, atvažiavo, sako bet pirma turim iki namų užvažiuoti, nes noriu kai ką parodyt. Aš jau pagalvojau, kad naują plazminį teliką, nes dieną prieš tai labai apžiūrinėjo Bet kai atvažiavom, sako užsimerk, atsivedė į kambarį, atsimerkiau, o ten buvo daug raudonų rožių, žiedlapių, šampanas, ir jis priklaupęs su žiedeliu Kalbėjo žodžius, bet aš tiek ir tegirdėjau, paskui susijaudino, pamiršo ką norėjo sakyt, kažkodėl ašaros byrėjo abiem Iškart pasakiau "Taip"

|
Atsijungęs |
| |
| laurintare | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 12:17 PM | Žinutė # 1123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Kalbėjo žodžius, bet aš tiek ir tegirdėjau, paskui susijaudino, pamiršo ką norėjo sakyt, kažkodėl ašaros byrėjo abiem Iškart pasakiau "Taip" Vjatus,kaip miela Tai esi labai laiminga,na ir linkiu,kad ta laime niekada neisblestu ir butumete labai laimingi O vestuviu data ar jau aiski? 

|
Atsijungęs |
| |
| laurintare | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 12:18 PM | Žinutė # 1124 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nikutea,o jusdu jau seniai kartu gyvenate?

|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2009-12-19, 12:18 PM | Žinutė # 1125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) reiks pasiulit rudeni.tokio nera dares internete radau, kad jos veikia kaip naturalios vyno mieles, ir spalva pakeicia..siaip tai jau nuo rugpjucio pupsejo kaip garveziukas Quote (idit) tada nelabai ka ir nuveiksi.man tai kaifas buna kai visi vyrai dingsta is namu.tada toookia tyla maloni buna,net radijos nejungiu.ja tiesiog kaifuoju o man liudna vienai, nebent trumpam... Quote (idit) o mes jei nedirbu<arba be manes>vis kur nors islekiam.labiausiai patinka ventes ragas.pasiimam draugus,termusus arbatos sumustiniu ir su viena didele masina i kelione. kaip faina, musu draugu neikalbesi ziema kur islekt, o taip grazu, kad ir Stumbryne..
|
Atsijungęs |
| |