Photoshop'o draugės ne apie photoshopą-11 tema
|
|
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-08, 8:35 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| 11-oji PLEPALIUKŲ APIE ORĄ TEMA. Kalbame apie viską išskyrus fotošopą, tam yra kita tema. Prašome kalbėti mandagiai ir gerbti kitus forumo dalyvius. Naujai užsukusiems dalyviams TAISYKLĖS ČIA
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-22, 4:56 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) auga, stiprėja ir gudrėja smagu girdėti Quote (virginijak) darželį buvo eglutė, su tokia gera nuotaik grįžau nu tai liuks,gražu tose eglutėse būna katcia, laba,pasiilgsim tavęs,bent kartais užsuk Aš vis darbais užsivertus,namie tvarkytis baigiau,šnd kūčiukus jau išsikepėm,tiksliau uošvienė su vaikais darė,aš tik kepiau ir viską tvarkiau paskui visai skanūs gavosi o ir vaikams užsiėmimas buvo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Antradienis, 2009-12-22, 9:19 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos merginos, as ir siandien kepiau sausainiu, tik papuosti visaip liko. Graziai atrodo su formeliu pagalba ir eglutes ir seneliai ir angeliukai, ir skanu labai. Vel laukia prisivalgymas ir pastorejimas per sventes nerida grazus tavo sveikinimas
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Antradienis, 2009-12-22, 10:16 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) titanike, oi kaip liūdna,gaila mažutės tavo sveikatytės jums na kasdien vis geriau iki nauju pasveiksim galitinai ryt važiuojam i vilniu į šventėm svarbiausia jau temperaturos nėr Quote (virginijak) ačiū laikosi gerai: auga, stiprėja ir gudrėja nepastebėsi kai užaugs,maniškė regis prieš metus gimė o jau dičkė daug ką moka negaliu atsižiūrėt ja
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Antradienis, 2009-12-22, 10:48 PM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| virginijak, o kaip sveikatos visu, bet suprantu, kad jau ir kokie mazosios pokyciai, gi dabar kiekvienas pasikeitimas tai tikras dziaugsmas jums visiems katcia, ne tave viena darbas prarijo, uzauginsim mazuliukus ir mes, ir pasinersim i darbus darbelius, toks jau tas gyvenimelis titanike, zinau, kaip nesmagu, pacios mazius "slabakas", nesmagu... bet laikykites, sveikit vilvet, busi vairuotoja profesionale tiek laiko kelyje praleisdama Na, bet mokslai
|
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 11:24 AM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas kompa i darba buvau nusitempus, bet gaila jog rysys per silpnas interio, o siaip tai ir ten galeciau prisesti per miega
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 11:27 AM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| katcia, labute..ojeee kaip pasiilgom taves...gerai justux29 sako..ir mes kazkada pasinersim i darbus
|
Atsijungęs |
| |
ausraa14 | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 2:52 PM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 866
Apdovanojimai: 19
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos merginos ,vaisinu savo meduoliais
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 3:24 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ausraa14, kaip nooooooooooooooooriu čia dovanosi? Kaip faina. Aš kaip apsidžiaugčiau. Man tokios asmeninės dovanos pačios pačiausios
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 4:27 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės Quote (Irce6) nu tai liuks,gražu tose eglutėse būna Aha , o smagiausia man yra tas, kad matai kaip tavo vaikas paaugo, ko išmoko... Quote (titanike) nepastebėsi kai užaugs,maniškė regis prieš metus gimė o jau dičkė daug ką moka negaliu atsižiūrėt ja Aha, laikas nepastebimaio slenka, atrodo dar vakar mano vyresnėlė gimė, o dabar jau vos ne trys su puse, o ir mažoji jau sparčiai auga... Quote (justux29) virginijak, o kaip sveikatos visu, bet suprantu, kad jau ir kokie mazosios pokyciai, gi dabar kiekvienas pasikeitimas tai tikras dziaugsmas jums visiems Ačiū, sveikatos neblogos , ir mažosios pasikeitimai džiugina, tik gaila, kad laiko vis dar man trūksta viskuo pasidžiaugt... AČIŪ visoms už sveikinimus . Visos jūs nuostabios draugės, su jumis ir džiaugsme gera ir varge lengviau. ...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
ausraa14 | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 4:43 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 866
Apdovanojimai: 19
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) ausraa14, kaip nooooooooooooooooriu čia dovanosi? Kaip faina. Aš kaip apsidžiaugčiau. Man tokios asmeninės dovanos pačios pačiausios Taip dovanosiu,pirma kart dariau. Quote (Atile) Mergaitės, siunčiu išankstinius sveikinimus nuo mūsų šeimynėlės Aciu uz sveikinimus
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 7:58 PM | Žinutė # 161 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) Mergaitės, siunčiu išankstinius sveikinimus nuo mūsų šeimynėlės aciukas.Linksmu svenciu mergytes
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 9:01 PM | Žinutė # 162 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1022
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (ausraa14) vaisinu savo meduoliais Uoj kokie skanučiai atrodo Niam niam norėčiau ir aš tokios dovanėlės Quote (Atile) Mergaitės, siunčiu išankstinius sveikinimus nuo mūsų šeimynėlės Kaip gražu Ačiū Jus taip pat su artėjančiomis šventėmis Quote (nerida) Linksmu svenciu mergytes Uoj Nerida kaip prajuokinai Super sveikinimas
Paskutinį kartą redaguota vilmutee - Trečiadienis, 2009-12-23, 9:02 PM |
Atsijungęs |
| |
katcia | Data: Trečiadienis, 2009-12-23, 9:33 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2796
Apdovanojimai: 24
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O jau meduoliu grazumas ausraa14 :mua: kaip uzsimaniau tokiu.. Atile, per sias dienas, gal truputi daugiau laiko bus... bet vargiai ar kas lis i kompa :juokas:
Paskutinį kartą redaguota katcia - Trečiadienis, 2009-12-23, 9:34 PM |
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-24, 9:45 AM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mielosios, Kūčių vakarą - ramybės sielai, Kalėdų rytą - džiaugsmo širdžiai, Naujųjų naktį - spindinčios laimės, Visą gyvenimą - Dievo palaimos... Ramaus visoms Kūčių vakaro, linksmų Šv. Kalėdų ir laimingų naujųjų - tigro metų
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Ketvirtadienis, 2009-12-24, 10:22 AM | Žinutė # 165 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1022
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau