Photoshop'o draugės ne apie photoshopą-11 tema
|
|
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-08, 8:35 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| 11-oji PLEPALIUKŲ APIE ORĄ TEMA. Kalbame apie viską išskyrus fotošopą, tam yra kita tema. Prašome kalbėti mandagiai ir gerbti kitus forumo dalyvius. Naujai užsukusiems dalyviams TAISYKLĖS ČIA
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-29, 8:04 PM | Žinutė # 211 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos mergytės pas mus šventės ramiai praėjo,šurmulys buvo tik vieną dieną,per sūnaus gimtadienį,tai nepavargau o per naujus ir ramu bus,nes su vyru abu naktį dirbsim,teks naujus darbe sutikti,vaikai bus su močiute,tai man jau šventės kaip ir baigėsi tuo tik džiaugiuosi Jau po darbo ir iškart pas jus atlėkiau,nu įprotis jau toks
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Antradienis, 2009-12-29, 8:19 PM | Žinutė # 212 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Irce6, sveikute, o as jau nuo tu svenciu pavargau , prisiminiau tokia reklama, pavargai gerti - paskambink, o as pavargau valgyti, kazin kur skambinti?? Priaugau kokius 3 kg ir dar galo nematyti, per naujus laukia didziulis balius, uosvio gimtadienis, tai vel bus edam arba geriam
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-29, 8:27 PM | Žinutė # 213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| justux29, nu užjaučiu,aš jau nebenoriu jokių balių gerai kai jų nenusimato kolkas. Quote (justux29) Priaugau kokius 3 kg ir dar galo nematyti, ne tu viena manau,aš kokį gerą kilą ir priaugau,visai nereikalingą Quote (justux29) tai vel bus edam arba geriam nu ir gerai,užtat paskui atsipūsi
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2009-12-29, 8:52 PM | Žinutė # 214 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba vakariuka Quote (justux29) prisiminiau tokia reklama, pavargai gerti - paskambink, o as pavargau valgyti, kazin kur skambinti?? juokas juokas nu ir prajuokinai
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Antradienis, 2009-12-29, 9:01 PM | Žinutė # 215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| linuciuxxxx, o kaip tavo sventes? nei viena neparaset ka Kaledu senelis padovanojo Quote (Irce6) ne tu viena manau,aš kokį gerą kilą ir priaugau,visai nereikalingą nagi jau tau nieko nesakyt, gi tu liekna visa, tai jau kilas sen ten o as tikrai laukiu pabaigos svenciu, nes noriu ramiai gyventi
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-29, 9:10 PM | Žinutė # 216 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) tai jau kilas sen ten manau nei viena moteris nenori tų lyšnų kilų o man ir metai tokie jau,kad priaugt lengviau nei numest Quote (justux29) neparaset ka Kaledu senelis padovanojo aš šįmet nelabai ką ir gavau prieš šventes išnaudojau dovaną,į kirpyklą gavau čekį iš vyro,dar nusipirkau iš kirpėjos šampūno,balzamo,liuks labai mano plaukams užteks metams,po pusantro litro,jau bandžius esu tai po eglute jau ir nesitikėjau ką gauti ai neskaitau visų saldumynų rastų po eglute ir gautų iš svečių
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2009-12-29, 9:12 PM | Žinutė # 217 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) linuciuxxxx, o kaip tavo sventes mano sventes praejo ramiai,dienom sveciavomes,o vakarais sedejau namie,nes vyras dirbo,o as be vyro nelabai megeja kazkur sveciuotis ir baliavoti
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2009-12-29, 9:14 PM | Žinutė # 218 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) nei viena neparaset ka Kaledu senelis padovanojo as gavau zieminy palta,odines pirstines,12 kristoliniu stikliuku,plauku prieziuros rinkiny,ir dar visokiu smulkmeneliu
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-29, 9:18 PM | Žinutė # 219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| linuciuxxxx, ohooo kokios dovanos Quote (linuciuxxxx) be vyro nelabai megeja kazkur sveciuotis ir baliavoti ir aš nemėgstu,visur kartu einam
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2009-12-29, 9:24 PM | Žinutė # 220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) linuciuxxxx, ohooo kokios dovanos Quote (Irce6) ir aš nemėgstu,visur kartu einam tai vat ir as tokia,nors turejau pasiulymu linksmai pasiaust,bet be vyro man neiseina linksmintis nors as tokia savo savybe labai patenkinta
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-29, 9:28 PM | Žinutė # 221 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) nors as tokia savo savybe labai patenkinta o kaip vyras,jei tu negalėtum eiti,o jis galėtų,ir neitų be tavęs čia man šiaip tik įdomu aš esu buvusi baliuose be vyro,bet visad su jo žinia ir su vaikais nors jaunystėj eidavau su draugėm į šokius,mane jis išleisdavo,nes pats nelabai mėgstantis šokti
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Antradienis, 2009-12-29, 9:28 PM | Žinutė # 222 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) tai vel bus edam arba geriam Quote (justux29) Priaugau kokius 3 kg aha ir as tikriausiai paaugau beje justux kaip tavo maziaus sveikatele?Quote (linuciuxxxx) as gavau zieminy palta,odines pirstines,12 kristoliniu stikliuku,plauku prieziuros rinkiny,ir dar visokiu smulkmeneliu ohoho kiek dovanuuuuuuuuuuuu
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2009-12-29, 9:30 PM | Žinutė # 223 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) o kaip vyras,jei tu negalėtum eiti,o jis galėtų,ir neitų be tavęs nu siaip be manes jis irgi neina,jei einam tai kartu nebent neprisimenu
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-29, 9:40 PM | Žinutė # 224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) jei einam tai kartu tai smagu tada labai Quote (linuciuxxxx) nebent neprisimenu baik juokinti
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Antradienis, 2009-12-29, 9:49 PM | Žinutė # 225 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Irce6, dovanos, nesvarbu ju kiekybe ar brangumas, svarbu,kad gavai linuciuxxxx, panasu - jusu rate krizes nera :juokas: linuciuxxxx, vaje gal ir gerai, kad jus taip su vyru visur kartu, o mes ir atskirai svenciam, kaip ir Irce6, vyras - maniskis taip pat mane isleidzia ten, kur pats nemegsta eiti, na dabar as apsiraminus, vaikiukas mazas, bet, kaip dar nebuvo, oho kokia as nenuorama buvau nerida, aciu, jau gerai viskas, gana lengvai praslydom, tfu tfu tfu, o as labai labai labai bijojau, pirmos trys paros buvo ziaurios, o paskui pradejo gereti, galiu pasakyti, kad mums tie brangieji antivirusiniai tikras stebuklas buvo, poveikis nerealus, o tu nepasigyrei kuo tave Kaledu senis apdovanojo
Paskutinį kartą redaguota justux29 - Antradienis, 2009-12-29, 9:55 PM |
Atsijungęs |
| |