Photoshop'o draugės ne apie photoshopą-11 tema
|
|
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-08, 8:35 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| 11-oji PLEPALIUKŲ APIE ORĄ TEMA. Kalbame apie viską išskyrus fotošopą, tam yra kita tema. Prašome kalbėti mandagiai ir gerbti kitus forumo dalyvius. Naujai užsukusiems dalyviams TAISYKLĖS ČIA
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-29, 10:37 PM | Žinutė # 256 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) mano dovanos neviršijo 30 lt man atrodo ne piniguose esmė,nebent žmonės iš tų,kuriems tai svarbu yra...
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Antradienis, 2009-12-29, 10:40 PM | Žinutė # 257 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) man atrodo ne piniguose esmė,nebent žmonės iš tų,kuriems tai svarbu yra... ne esmė, bet man kažkaip nepatogu.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Antradienis, 2009-12-29, 10:42 PM | Žinutė # 258 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Irce6, klases sumaisiau tikrai , bet pasaka taviskis rase, gi atsimenu, kaip tu rodeisi, kaip apipavidalinai, dedros ir saunuolis vaikinas, siais laikais maza tokiu, dazniau bernai patrake buna
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Antradienis, 2009-12-29, 10:48 PM | Žinutė # 259 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) plepute, tetis rinko, bet smalsu kodel toks vardas na jam labai patikom ir jis jo norejo iki gimimo turejom kelis variantus, o pamates jis nusprende, akd jai labai tiks vilte, o as ir nusileidau kas man nelabai budinga
Paskutinį kartą redaguota plepute - Antradienis, 2009-12-29, 11:10 PM |
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Antradienis, 2009-12-29, 10:59 PM | Žinutė # 260 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) na jam labai patikom ir jis jo norejo iki gimimo turejom kelis variantus, o pamates jis nusprende, akd jai labai tiks vilte, o as ir mano pazistamu tarpe nera tokio vardo, todel uzstrigo, turesime atmintyje, gal kada pravers , o kad nusileidai, tai sauniai padarei, neturetum dabar dukriuko tokiu graziu vardu
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-29, 11:11 PM | Žinutė # 261 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) man kažkaip nepatogu. įsivaizduoju Quote (justux29) pasaka taviskis rase, gi atsimenu, kaip tu rodeisi, ai nu taip dabar gi dienoraštį rašo,nu ir šiuolaikiniai berniukai klasiokas ir rašo sakė,tai ir jam reikia,su užrakinama spynute,kad niekas nepaskaitytų
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-29, 11:12 PM | Žinutė # 262 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| plepute, maniškis ir mergaitei vardą rinko,aš galėjau tik patarti,taip buvom sutarę o sūnui aš išrinkau
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2009-12-29, 11:14 PM | Žinutė # 263 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) man atrodo ne piniguose esmė,nebent žmonės iš tų,kuriems tai svarbu yra... yra zmoniu kuriems labai rupi kiek kainavo dovana
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2009-12-29, 11:16 PM | Žinutė # 264 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) dabar gi dienoraštį rašo,nu ir šiuolaikiniai berniukai klasiokas ir rašo sakė,tai ir jam reikia,su užrakinama spynute,kad niekas nepaskaitytų saunuolis tavo vaikis gerai kad nors kiek ir mano paauges butu toks kaip taviskis nors labai abejoju
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Antradienis, 2009-12-29, 11:18 PM | Žinutė # 265 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) linuciuxxxx, tikrai faini sefai, dabar tokie itraukti i raudonaja knyga pritariu na bet reikia dziaugtis,kad dar tokiu yra siais laikais
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Antradienis, 2009-12-29, 11:20 PM | Žinutė # 266 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) nerida, aciu, jau gerai viskas, gana lengvai praslydom, tfu tfu tfu, o as labai labai labai bijojau, pirmos trys paros buvo ziaurios, o paskui pradejo gereti, galiu pasakyti, kad mums tie brangieji antivirusiniai tikras stebuklas buvo, poveikis nerealus na svarbu kad jau pasveikot,dziaugiuosi Quote (justux29) o tu nepasigyrei kuo tave Kaledu senis apdovanojo na girtis kaip ir nemegstu,bet dovaneliu gavau,man nesvarbu dovanos dydis ar kaina,svarbiausia gauti dovanele is sirdies o dar smagiau dovanoti (viena mano gauta dovanele tokia pat kaip taviske )Quote (justux29) o kaip neridos nenuorama po kaklo traumos, itariu duodasi, kaip paselusi ir gasdina tevus, tikra tiesa cia kuria diena egle ant manes uzverte,pas mus egle stovi ant kompo stalo,tai kaip truktelejo tai tiesiai man ant galvos,kol as uzsisvajojus ziurejau pro langa
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
Paskutinį kartą redaguota nerida - Antradienis, 2009-12-29, 11:22 PM |
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-29, 11:22 PM | Žinutė # 267 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) kuriems labai rupi kiek kainavo dovana žinau kad yra Quote (linuciuxxxx) nors labai abejoju bus kuom norės manau o iš manojo neaišku kas dar išaugs,nu koks rašytojas,kaip jis pats mano gal matysim po kelių metų ar nedings tas noras Quote (linuciuxxxx) reikia dziaugtis,kad dar tokiu yra siais laikais tikrai džiaugtis reikia,nes tokių l.mažai...
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Antradienis, 2009-12-29, 11:25 PM | Žinutė # 268 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) plepute, maniškis ir mergaitei vardą rinko,aš galėjau tik patarti,taip buvom sutarę o sūnui aš išrinkau mes nesitarem, rinkom kartu bet nebuvom galutinai apsisprende, o kai gime, tai ji sako bus vilte, paziurek kaip tinka jai, tai ir nepriestaravau, o dabar atrodo ir negaletu buti kitoks vardas iki to laiko mes ne vieno zmogaus nezinojom tokiu vardu, o kai uzdejom savajai pradejo rodyti kazkoki serialia lietuviska ir ten buvo vilte, tai nuo tada labai daug ju atsirado o ir grupej dabar 2 viltes Quote (linuciuxxxx) bet reikia dziaugtis,kad dar tokiu yra siais laikais na tikrai reikia dziaugtis Irce6, tavo sunytes tikrai saunuolis, as kazkaip dabar isivaizduoju visi tokie pasiute berniukai, apie jokia kuryba ar dienorascio rsaymus ne nepagaloja, o va pasirodo yra
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-29, 11:55 PM | Žinutė # 269 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| plepute, ačiū už pagyras sūnui,bet nėra jis labai geras ar ramus vaikas,na mamai be abejo pats geriausias,bet padauža kaip ir visi berniukai mėgsta ir dūkti ir peštis,o labiausiai sesę erzinti
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-29, 11:56 PM | Žinutė # 270 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) apie jokia kuryba ar dienorascio rsaymus ne nepagaloja, o va pasirodo yra man pačiai keista buvo,kai jis gimtadieniui dovanos užsiprašė knygutės su spynele,dienoraščiui aš aišku nepradėjau aiškinti,kad nevyriška ir pan.,lai vaikas rašo jei tik noro yra
|
Atsijungęs |
| |