Photoshop'o draugės ne apie photoshopą-11 tema
|
|
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-08, 8:35 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| 11-oji PLEPALIUKŲ APIE ORĄ TEMA. Kalbame apie viską išskyrus fotošopą, tam yra kita tema. Prašome kalbėti mandagiai ir gerbti kitus forumo dalyvius. Naujai užsukusiems dalyviams TAISYKLĖS ČIA
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Antradienis, 2010-01-05, 9:36 AM | Žinutė # 361 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| lsabukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Antradienis, 2010-01-05, 10:53 AM | Žinutė # 362 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| SveikutesQuote (boruzele) mergicka taip isigando saliutu tai nuo ranku nenulipo maniske tai labai bijo sampana kai pamato tai iskart bega i kita kambari,bijo kai sauna
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Antradienis, 2010-01-05, 11:25 AM | Žinutė # 363 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| merginos gal kuri turit ar zinot is kur butu galima parsisiusti nemokamai "Didysis astrologinis menulio kalendorius 2010".Drauge dave sakiau nusiskanuosiu ir atsispausdinsiu,bet beda kad jis didesnis ir nusiskanuoja tik dalis ne visas lapas taip jo noriu be proto
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Antradienis, 2010-01-05, 11:35 AM | Žinutė # 364 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nerida, oi nežinau Nikutea, greit vestuves švesim forume kartu su tavimi Šiais metais mano bičiukas sulaukė fejerverkų ir laikėsi vyriškai ![juokas](http://www.megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/60a04077f8a783fedac0c7a71300bf52.gif)
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Antradienis, 2010-01-05, 12:09 PM | Žinutė # 365 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) Šiais metais mano bičiukas sulaukė fejerverkų ir laikėsi vyriškai maniške ir siais metais sulauke fejerverku,isziurejo visus pro langa,ir po dvyliktos jau sako mamyte jau einam miegot
Paskutinį kartą redaguota nerida - Antradienis, 2010-01-05, 12:10 PM |
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Antradienis, 2010-01-05, 12:24 PM | Žinutė # 366 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas maniškė irgi sulaukė dvylikos, ėjom kartu į lauką ir labai džiaugėsi fejerverkais Tik man tai pastaraisiais metais tokie jau prasti atrodo Labai mažai gražių buvo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-01-05, 12:35 PM | Žinutė # 367 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) Tik man tai pastaraisiais metais tokie jau prasti atrodo galvoju Labai mažai gražių buvo 10 sveikutės pas mus irgi žinok prasti ferverkai buvo matyt žmonės gailėjo pinigus į orą paleisti krizė juk
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Antradienis, 2010-01-05, 1:20 PM | Žinutė # 368 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) Tik man tai pastaraisiais metais tokie jau prasti atrodo o man nei prasti tie fejerverkai nei ka kam veltui pinigus i dangu saudyt
|
Atsijungęs |
| |
naujute | Data: Antradienis, 2010-01-05, 3:42 PM | Žinutė # 369 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 397
Apdovanojimai: 12
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| cia visur turbut siemet tie fejerverkai tik simboliski buvo, pas mus Kaune irigi tokie blankus buvo
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Antradienis, 2010-01-05, 3:45 PM | Žinutė # 370 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dabar 50 proc nuolaida fejerverkams pas mus maximoj,na prie maxses viduje kolidoriuke parduoda. tai mes nusipirkom bus vasara krikstynom
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Antradienis, 2010-01-05, 5:25 PM | Žinutė # 371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos merginukes, mes ir parsiradom is uosvijos namo po visu naujuju. Eisiu susidelioti daiktus i vietas, nes su mazium kaip kur reikia vaziuoti tai puse namu issivezu , - vis dar nemoku pasiimti butiniausiu daiktu
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Antradienis, 2010-01-05, 5:30 PM | Žinutė # 372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zuika) Na o aš papasakoti turiu tai, kad jau mėnesiuką beveik gyvenam naujuose namučiuose savo Turim ir naują gyventoją - 4 mėn. labradoro retriverę - Pradą O svarbiausia, kad ant rankutės jau nešioju sužadėtuvių žiedelį, kurį man mano vyriškis padovanojo grįžęs iš Danijos na va kaip smagu, je Pagaliau sulauksime ne tik vaikuciu gimimu, gimtadieniu, bet ir vestuves su tikra nuotaka turesim. SUPER Labai dziaugiuosi tokiom gerom naujienom nerida, sveikinu paveluotai tavo dukriuka su uogadieniu. Linkiu augti sveikai ir tokiai patrakusiai, kaip, kad yra dabar
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Antradienis, 2010-01-05, 5:36 PM | Žinutė # 373 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes.ka veikinejat kas geresnio.pas mus siandien kaip graziai snigo.daug mokyklu neveikia.skrydzius atsauke.keliuose baisu kas daros.anglams tikra tragedija
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Antradienis, 2010-01-05, 5:41 PM | Žinutė # 374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| noele, , bet tai jums smagu uztat, dzin tie anglai, man sniegas labai patinka o kaip sventes praejo, ar daug fejerverkams anglai isleido? ir kaip jus sutikot naujus?
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Antradienis, 2010-01-05, 5:43 PM | Žinutė # 375 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) su mazium kaip kur reikia vaziuoti tai puse namu issivezu man irgi taip Quote (justux29) nerida, sveikinu paveluotai tavo dukriuka su uogadieniu. Linkiu augti sveikai ir tokiai patrakusiai, kaip, kad yra dabar aciukas
|
Atsijungęs |
| |