Paplepėkim prie kavos puodelio 39 tema
|
|
Nikutea | Data: Šeštadienis, 2010-01-16, 2:34 PM | Žinutė # 706 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) ir ka visai cia nieko ner??? Esu esu, tai šen, tai ten paskaitau. Kol kas arbatyte geriu , paskui reiks eit šuniuką išvest ir mašiną pasišildyt, lėkti jau
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-01-16, 2:55 PM | Žinutė # 707 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as dar cia, vis kazkur nugrybauju tik
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-01-16, 3:12 PM | Žinutė # 708 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Va va, tuoj ateis krasavica pasidažius na tai taip ji moka-viena karta gerai kad vazeliu issitepe visa veiduka ir atejo sako as paidaziau lupas Quote (Nikutea) Esu esu, tai šen, tai ten paskaitau. Kol kas arbatyte geriu , paskui reiks eit šuniuką išvest ir mašiną pasišildyt, lėkti jau nu va gerai kad tu esi as tai ir bunu tai truputi pasikrapstau namie nes kazko leliukas labai spardos tai nueinu pasedziu pailsiu ir einu pasitvarkyti... o dabar mazoji uzsimane pasluoti biskiuka Quote (vaidabas) as dar cia, vis kazkur nugrybauju tik tai ar daug grybuku radai be ieskant?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-01-16, 3:14 PM | Žinutė # 709 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) na tai taip ji moka-viena karta gerai kad vazeliu issitepe visa veiduka ir atejo sako as paidaziau lupas cia nieko, mano maze juodu vaksu buvo issitepus, sake kremas Quote (sypsenele) tai ar daug grybuku radai be ieskant? grybauju, grybauju, o nei grybu, nei.....
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-01-16, 4:18 PM | Žinutė # 710 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės mes tai nesenai gryžome buvome kryžiu kalne pakabinome kryžiuką ant savo krikštynų kryžiaus paskui nuvarėme pas mano mamą į kavinę pavalgėm gryžom vyrai užmigo tai aš prie kompo kaifuoju mažius tiek nusidavė kad šnd net pietų miega kai taip jau senai bebuvo tai keista
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-01-16, 5:01 PM | Žinutė # 711 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) cia nieko, mano maze juodu vaksu buvo issitepus, sake kremas tai reiskia nauja mada tokia... na mano mergyte daug skadu nepadaro kazkaip..Quote (Laurituke) mažius tiek nusidavė kad šnd net pietų miega kai taip jau senai bebuvo tai keista na va kaip faina,mano ir kartais miego pietu eina po bikiuka pratinu kad nors prigultu pailsetu nes kai bus mazais leliuka tai kad ir ji salia paguletu
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Šeštadienis, 2010-01-16, 6:12 PM | Žinutė # 712 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Nu nieko sau, biškiuką jam ir tada skaudės tikrai nu reiksQuote (Nikutea) Aš nesenai po egzamino, kol kas viskas puikiai sveikinu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2010-01-16, 8:34 PM | Žinutė # 713 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o tu pasitelk visas moteriskas gudrybes, ir pasiek savo Quote (Nikutea) Va va, ir aš tą patį darau - kol kas taktika pasiteisina buvau kaune.tinka tas bajeris:tyla gera byla uzteko tik 2val.
|
Atsijungęs |
| |
Nikutea | Data: Šeštadienis, 2010-01-16, 9:04 PM | Žinutė # 714 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2388
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na, labuka dar kartą visoms Aš tik ką grįžau. Susitvarkiau reikalus, apsilankiau pas tėvelius Laurituke, tai turininga dienelė buvo Aš ir važiavau iki kryžių kalno (tiksliau į panciškonų vienuolyną), kvietumus vežiau, tai mes kaip jau ne pirma kartą, viena šalia kitos, bet vis prasilenkiam Kipsiuke, ačiū, mergyt Quote (idit) buvau kaune.tinka tas bajeris:tyla gera byla juokas uzteko tik 2val. idit, džiaugiuosi už tave, norėjai labai, pagaliau nuvažiavai
Paskutinį kartą redaguota Nikutea - Šeštadienis, 2010-01-16, 9:05 PM |
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2010-01-16, 9:21 PM | Žinutė # 715 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| biski pas mama pabuvau,vytras su teciu padraugavo .mega aplankem<kasmetinis vizitas pas ryklius >bazej vaikiam kombinzonus nuriebiau.nu seip pavargom bet liuks.daba siusiu,pasiemau siuvimo masine
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Šeštadienis, 2010-01-16, 10:07 PM | Žinutė # 716 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Kipsiuke, ačiū, mergyt ner uz ka.pavasary ir as tikiuos varyt laikyt teisiu Quote (idit) daba siusiu,pasiemau siuvimo masine ka siusi? kaip as noreciau siut moket ir turet siuvimo masyna,juk tiek daug galima pasiut rubu vaikaims ir sau.
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-01-16, 11:42 PM | Žinutė # 717 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) pavasary ir as tikiuos varyt laikyt teisiu nu va tu dar vaziuosi laikyti teises o as tai turiu jas bet masinos neturiu tai guli biskiuka truni teises mano piniginei na bet laikas ateis ir vazinesiu Quote (Kipsiuke) kaip as noreciau siut moket ir turet siuvimo masyna,juk tiek daug galima pasiut rubu vaikaims ir sau. na jai turi daug medziagos tai musiau bet ka galima paiuti as tikiu gal dar yra vakarojanciu
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Šeštadienis, 2010-01-16, 11:51 PM | Žinutė # 718 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) nu va tu dar vaziuosi laikyti teises o as tai turiu jas bet masinos neturiu tai guli biskiuka truni teises mano piniginei juokas juokas juokas juokas na bet laikas ateis ir vazinesiu galvoju galvoju galvoju nu bet as ti taip manau kad eisiu.ziuresiu kaip su pinigeliais busQuote (sypsenele) na jai turi daug medziagos tai musiau bet ka galima paiuti as tikiu juokas juokas juokas juokas juokas gal dar yra vakarojanciu nu galima rast medziagos net labdarose geru ir graziu,tik reik moket siut as vakaroju-skaitynejuos apie daukartynius pampersus
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-01-17, 0:09 AM | Žinutė # 719 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba naktinejancioms Quote (idit) buvau kaune.tinka tas bajeris:tyla gera byla juokas uzteko tik 2val. saunuole Quote (Kipsiuke) kaip as noreciau siut moket ir turet siuvimo masyna,juk tiek daug galima pasiut rubu vaikaims ir sau. kazkada ir as taip maniau, bet va kursus baigiau, ir man siuvimas neprilipo...nebent ka idomaus ir nedaug Quote (sypsenele) as tai turiu jas bet masinos neturiu tai guli biskiuka truni teises mano piniginei mano teises kelis metus stalciui pratrunijo
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Sekmadienis, 2010-01-17, 0:13 AM | Žinutė # 720 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kazkada ir as taip maniau, bet va kursus baigiau, ir man siuvimas neprilipo...nebent ka idomaus ir nedaug miela kodel?as tai jauciu vaikams prisiuciau ir sau visko
|
Atsijungęs |
| |