Paplepėkim prie kavos puodelio 39 tema
|
|
MonikisSs | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 4:10 PM | Žinutė # 1141 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1608
Apdovanojimai: 3
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ot maniškis nepripratintas yra ,jai yra pietūs padaryti tai super jai ne valgo ką randa dėl to jis man tai patinka su manuoju irgi ner bedos siuo klausimu, tik kad as vakar prizadejau jam kotletu iskept, nes jis labai megsta, o va, nepaslinkau bulviu skust ![10](http://www.megstamiausias.ucoz.com/_tbkp/b/31b1aa39afab52953417d38d927f6242.gif)
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė... ![](http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/line_vaik3-CC3399.gif_beg_vaik3-slank.gif_time_1201039200_text_Kamilei.gif)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 4:12 PM | Žinutė # 1142 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (MonikisSs) su manuoju irgi ner bedos siuo klausimu, tik kad as vakar prizadejau jam kotletu iskept, nes jis labai megsta, o va, nepaslinkau bulviu skust 10 ai nu jai jau pažadėta tai jau negerai būna ir man kad pažadu bet vis stengiuosi išpildyti kad neliktų tik pažadai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 4:18 PM | Žinutė # 1143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (MonikisSs) kur dirbi? gal gargzduos? nea vis dar balduose.siandien meistre paske kad kelia i kita ceha,nes as vienintele is pamainos esu nepriklausoma nuo kitu.viena pati su masina vazineju
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 4:20 PM | Žinutė # 1144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) viena pati su masina vazineju o kiti ką be mašinų?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 4:22 PM | Žinutė # 1145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o kiti ką be mašinų? kiti susimete pilni ekipazai as kadangi gyvenu kur niekam ne pakeliui .nors norecau susirast kompanjona butu pigiau
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 4:22 PM | Žinutė # 1146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1651
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o pas mus atvirkščiai aš tai jau kelčiau sparnus kažką daryčiau bet maniškis tai dar kol kas ne nu aišku darbas kol yra tai gal ne bet jai jau netektų darbo vyras tai iš karto matumėm į užsenį O turetumet uzsienyje pas ka ir kur issidarbint jei taip nutiktu?
![](http://liniuotes.balanda.lt/liniuote2/ZGllbmE9MjAwNTEwMjYmdD1EdWtyeXRlaSsmbGluPTAwMDA1LnBuZyZ6bW9nPUNpbmRlcmVsbGEucG5n/1.gif)
|
Atsijungęs |
| |
MonikisSs | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 4:25 PM | Žinutė # 1147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1608
Apdovanojimai: 3
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laurintare, skaiciau, kad jusu finansine padetis nepavydetina, o jus nemastot apie galimybe emigruot? man si tema labai aktuali pastaruoju metu, tai butu malonu kad kas netingit, pasisakytumet- ar galvojat, jei taip, tai kur, kodel, ar yra pas ka, o tos kurios jau emigravusios, pasidalinkit patirtim, ar ilgai skaudejo sirdi palikus lietuva, ar nesigailejot?
Jeigu visi žmonės turi angelus sargus, tai mano arba kažkur kirmija, arba labai ilgam užgėrė... ![](http://www.supermama.lt/liniuote/vaikas/line_vaik3-CC3399.gif_beg_vaik3-slank.gif_time_1201039200_text_Kamilei.gif)
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 4:28 PM | Žinutė # 1148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| MonikisSs, na maniskis pusmeti dirbo belgijoje,bet sustojo,nes sventes ir visa kita,db nezino kada vel isvaziuos,zinai kai bega laikas.As negaleciau vaziuoti,nes man palikti vaika cia,numirciau be jos Siaip vyro brolis anglijoje,bet nera kur itrinti maniskio.Jie ten patys dziaugiasi turedami darbus.
![](http://liniuotes.balanda.lt/liniuote2/ZGllbmE9MjAwNTEwMjYmdD1EdWtyeXRlaSsmbGluPTAwMDA1LnBuZyZ6bW9nPUNpbmRlcmVsbGEucG5n/1.gif)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 4:30 PM | Žinutė # 1149 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nemanau kad ilgai skauda kai pamatai gyvenima kitur.kur yra galimybe ne tik egzistuot,bet ir pastaupyt.ypac seimom cia nera kas veikt.jei butu gaimybe nunestume bankui raktus ir per nakti daigtus i masina susikrove mautume toli toli.kur galetume GYVENT
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 4:30 PM | Žinutė # 1150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kiti susimete pilni ekipazai as kadangi gyvenu kur niekam ne pakeliui .nors norecau susirast kompanjona butu pigiau aaa...aišku geriau būtų Quote (laurintare) O turetumet uzsienyje pas ka ir kur issidarbint jei taip nutiktu? galvoju visi draugai mūsų užsenyje čia nieko nebelikę tik nauji draugai kurie dar čia laikosi būtų kaspadėtų tikrai jau buvau ir kalbėjusi jai reiktų kada nors ką nors tai padėtų
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 4:32 PM | Žinutė # 1151 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, o kodel atiduotumet bankui raktus? Laurituke, tai puiku,kad yra kas padetu.Man tai sunku del vaiko.
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 4:32 PM | Žinutė # 1152 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) As negaleciau vaziuoti,nes man palikti vaika cia,numirciau be jo niu mes tai visur su savo gyvosiom tasem,net nekiltu minties juos palikt seneliam ar dar kam blogiausiu atveju vienas isvaziuoja o kitas su vaikais po 3 men jungiasi<bet klausimas ar as be savo zyzlos istverciau savaite >
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 4:32 PM | Žinutė # 1153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) MonikisSs, na maniskis pusmeti dirbo belgijoje,bet sustojo,nes sventes ir visa kita,db nezino kada vel isvaziuos,zinai kai bega laikas.As negaleciau vaziuoti,nes man palikti vaika cia,numirciau be jos liudna Siaip vyro brolis anglijoje,bet nera kur itrinti maniskio.Jie ten patys dziaugiasi turedami darbus. aš tai be vaiko niekur tik su vaiku Quote (idit) nemanau kad ilgai skauda kai pamatai gyvenima kitur.kur yra galimybe ne tik egzistuot,bet ir pastaupyt.ypac seimom cia nera kas veikt.jei butu gaimybe nunestume bankui raktus ir per nakti daigtus i masina susikrove mautume toli toli.kur galetume GYVENT jo labai gerai pasakyta
|
Atsijungęs |
| |
laurintare | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 4:34 PM | Žinutė # 1154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš tai be vaiko niekur tik su vaiku Na taip,bet kur ten uzsienyje vaika det reiketu,jei susiratume abu su vyru darba...Lekiu i darzeli pas dukryte
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-01-25, 4:36 PM | Žinutė # 1155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (laurintare) idit, o kodel atiduotumet bankui raktus? kad jau tas namas daros nebemielas.dede bankinkas vis gadina ir gadina nuotaika.taip ir noretus pasakyt susikiskit kur norit mum jo nereik bet kartu zinant kiek i ji sukista svajoniu planu ir pinigu butu gaila
|
Atsijungęs |
| |