Medelių, puokščių ir kitko iš saldainių gamyba- 1 tema
|
|
zuika | Data: Antradienis, 2010-01-19, 2:59 PM | Žinutė # 271 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu ir grozis
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Antradienis, 2010-01-19, 3:01 PM | Žinutė # 272 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandrulia7) nt kurio klijuojate saldainius, na kai iš žurnalų darote? Nes aš nunešiau ir kai ėmiau, tai nusiėmė visas burbulas su sadainiais kai padarau ta burbula,tada su zirklem padarau skyle,ir i ja ipilu karstu kliju ir dar aplink sakele biski kliju,ir uzdedu ta burbula ir palaikau ir laikosi gerai
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Antradienis, 2010-01-19, 3:13 PM | Žinutė # 273 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) kai padarau ta burbula,tada su zirklem padarau skyle,ir i ja ipilu karstu kliju ir dar aplink sakele biski kliju,ir uzdedu ta burbula ir palaikau ir laikosi gerai aš taip pat ir su popierium ir su oaze dariau
|
Atsijungęs |
| |
sandrulia7 | Data: Antradienis, 2010-01-19, 3:15 PM | Žinutė # 274 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5896
Apdovanojimai: 22
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kristalija, aiškutis. Ačiū labai
El.parduotuve www.sdgsventems.lt
|
Atsijungęs |
| |
Kristalija | Data: Antradienis, 2010-01-19, 3:16 PM | Žinutė # 275 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3656
Apdovanojimai: 8
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sandrulia7, nera uz ka
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-01-19, 6:52 PM | Žinutė # 276 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kristalija, nu ir pavarai su tais medeliais matosi,kad žmogus su fantazija,super Atile, ačiū už įvairias idėjas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
kuge | Data: Antradienis, 2010-01-19, 7:41 PM | Žinutė # 277 |
[ ( KR) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) Kuge, mane sudomino tas mėlinas medelis. Kokie ten saldainiai? Tas vazoniuko apklijavimas tai toks kaip vata, taip? Vazonėlis apklijuotas plaušu, taip kaip buvau įdėjus visą procesą, tik ant viršaus dar apsukta rifliuota vielute. Na, o saldainiai pirkti Norfoj tipo kaip ankščiau( tiksliau tarybiniais laikais) būdavo buratinas, o dabar tokie rūsiški "вкуся" nupišta ledų porcija ir maža bitutė
|
Atsijungęs |
| |
kuge | Data: Antradienis, 2010-01-19, 7:46 PM | Žinutė # 278 |
[ ( KR) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandrulia7) Saldainius klijuojam karštais klijais... Jei aš noriu klijuoti triufelinius saldainius ir kad būtų pasišiašimas, na ta prasme susukimas į lauką, o pagrindas trikampėlio klijuojamas... Kaip su karštai klijais tai atrodo? Quote (sandrulia7) Juk tie klijai per popieriuką persigeria ar ne? Niekas nepersigeria, tik saldainis truputi patipsta nuo karščio, bet vėliau vėl sustingsta ir viskas ok
|
Atsijungęs |
| |
kuge | Data: Antradienis, 2010-01-19, 7:53 PM | Žinutė # 279 |
[ ( KR) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sandrulia7) Man abu skilo, bet draugei sėkmingai nunešiau, tik... Mergaitės, kaip jūs tvirtinate tą burbulą ant kurio klijuojate saldainius, na kai iš žurnalų darote? Nes aš nunešiau ir kai ėmiau, tai nusiėmė visas burbulas su sadainiais Atrodo ir tvirtinau su lipnia, namuose lyg ir viskas gerai buvo, o štai pas draugę nusiėmė... Na tik gerai, kad vėl lengvai ir užsidėjo Aš darau tiesiai ant šakos , tik va kai burbulą vynioju tai vis stengiuos retkarčiais ir ant šakos užvynioti, ir tai vis pavynioju. Vėliau kai apvynioju plaušu nesimato lipnios juostos. Man tvirtais laikosi ir norėdamas ne labai nulupsi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-01-19, 10:15 PM | Žinutė # 280 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| niu sveikutės aš jau įpusėjau ir pritrūkau klijų ir saldainių tai ryt pabaigsiu nes visko dasipirksiu nu kaip gaunasi fainai pati esu patenkinta super labai fainas dalykas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-01-19, 10:19 PM | Žinutė # 281 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) niu sveikutės aš jau įpusėjau ir pritrūkau klijų ir saldainių tai ryt pabaigsiu nes visko dasipirksiu _liuks_ nu kaip gaunasi fainai pati esu patenkinta super labai fainas dalykas na va, ligoniu gretos dideja mano vyras juokiasi, sake dabar namus uzpuole saldainiu manija, pilni namai, o valgyt negalima...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
kuge | Data: Antradienis, 2010-01-19, 10:24 PM | Žinutė # 282 |
[ ( KR) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) niu sveikutės aš jau įpusėjau ir pritrūkau klijų ir saldainių tai ryt pabaigsiu nes visko dasipirksiu _liuks_ nu kaip gaunasi fainai pati esu patenkinta super labai fainas dalykas Laukiam , laukiam nekantriai taip norisi tavo grožį pamatyti Kaip jau ankščiau minėjau, lipdai , lipdai, o galutiniam rezultate širdis dainuoja pasižiūrėjus ką nulipdei
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Antradienis, 2010-01-19, 11:03 PM | Žinutė # 283 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, papasakok kur viska susipirkai ir kokios kainytes nu merginos man pas jus baisu jau uzeiti, kaip jus greitai vis ka nors naujo padarot ir tokiu fainu o as sedziu su didziausiu pavydu ir seile tik tysta... saldainiu turiu kruva, o vat paciu reikalingiausiu dalyku ne
|
Atsijungęs |
| |
kuge | Data: Trečiadienis, 2010-01-20, 0:06 AM | Žinutė # 284 |
[ ( KR) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) Laurituke, papasakok kur viska susipirkai ir kokios kainytes 10 nu merginos man pas jus baisu jau uzeiti, kaip jus greitai vis ka nors naujo padarot ir tokiu fainu mua o as sedziu su didziausiu pavydu ir seile tik tysta... saldainiu turiu kruva, o vat paciu reikalingiausiu dalyku ne Nera taip jau ir brangu Vazonėlis ( plasmasinis - aš tokius naudoju) kainuoja iki 2 Lt Gipsas - kažkur tai apie 5 Lt ( man užtenka 5-6 vazoneliams) Plaušas - apie 2 - 3 Lt ( galima naudoti ir kitas medžiagas) Jeigu turi namuose vazonėlių nereikalingų ( tinka ir keramikiniai - juos galima padekupažuoti) jie pilnai tiks ir nieko nekainuos Šaką rasi lauke arba kur nors krūmuose Papuošimams tikrai surasi ką nors namie Burbulą aš darau iš senų žurnalų Lipnios juostos iš vyro gali " pasiskolinti" Na tik karštų klijų pistoletą ir klijų lazdelių teks įsigyti, bet jis nėra brangus - kaip merginos rašė ir teko pastebėti kainuoja nuo 5 iki 121 Lt ( čia jau kaip kas turi pinigų) klijų lazdelės irgi ne perdaugiausiai kainuoja - aš už pakelį ( 6vnt) 1 lt mokėjau ( čia man kaip žabalai vištai pasisekė saldainių sakei turi į valias - tai kaip ir nelabai ko trūksta - pirmyn - laukiam darbelių
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-01-20, 9:05 AM | Žinutė # 285 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, ligoniu gretos dideja juokas mano vyras juokiasi, sake dabar namus uzpuole saldainiu manija, pilni namai, o valgyt negalima... jo čia tai gerai pasakytą Quote (kuge) Laukiam , laukiam nekantriai ka taip norisi tavo grožį pamatyti 46 Kaip jau ankščiau minėjau, lipdai , lipdai, o galutiniam rezultate širdis dainuoja pasižiūrėjus ką nulipdei -apsvaiges- nu žinok man ir dabar žiūrint jis gražus yra labai nors iki puses tik padarytas gal kad žinai pačios rankomis darytas tai fainai taip Quote (plepute) Laurituke, papasakok kur viska susipirkai ir kokios kainytes 10 viską susipirkau Ermitaže Šautuvas 5 lt. Gipsas 4 lt. Vazoniuką eurinėje pirkau taip pat ir visus papuošimus eurinėje dar sakiau reiks nuvažiuoti iki prudelio ten yra visokių grožių,daug ir pigiai ten gėlės iš viso pasaulio tai papuošimų prisipirksiu saldainius pirkau Norfoje 6 su centais na va lyg ir viską išvardijau Quote (kuge) Šaką rasi lauke arba kur nors krūmuose Vakar man su tom šakom buvo bajeriai aplaužiau pareinant namo medžius,pareinu o gi žiūriu kieme uošvio prilaužytą pilna didelė krūva jis ten matyt prakūroms prisidėjes nu tai aš prasisukau ten ir dar ten daug liko bus man ilgam,ilgam,
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |