Medelių, puokščių ir kitko iš saldainių gamyba- 1 tema
|
|
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-28, 9:31 AM | Žinutė # 436 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Irce6, jei nerasi plaušo galima kažką kitą sugalvoti...galima pvz vatos dėti bet aišku jei tinka...galima akmenukų ar karoliukų pripilti. Manau atveš, tik kolkas nėra
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-28, 9:33 AM | Žinutė # 437 |
[ ( GB) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Aš radau adresą,dėkui tai kuri pradžioj nuorodas sudėjot,kur rast dekoracijų ten viskas vietoj bus,oi lėksiu pirkti tik ne šnd,nes nėra kam mažės palikti,o oras š...netampysiu vaiko
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
kuge | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-28, 9:39 AM | Žinutė # 438 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labai gražiai atrodo su ja apsukta kur jos yra pirkti? Aš perku Panevežyje floristikos parduotuvėje. Manau turėtų būti ir kituose miestuose kur pardavinėja reikmenis floristikai Quote (Irce6) o kur tų juostų tokių gražių būna pirkti niekad nereikėjo,tai nžn kur ieškoti Jeigu paskubėsite tai tokių juostelių su 30 proc nuolaida nusipirksite didžiosiode norfos parduotuvėse. Kadangi pas mus ( Kupiškyje ) nėra ( per mažas miestas) aš perku Panevežyje - konkrečiai Babilono norfoje Quote (Atile) kuge, ačiū už info..ką mes be tavęs darytume Labai džiaugiuosi, kad esu naudinga ir , kad mano menkos žinios praverčia. Tiesiog širdis džiaugiasi bežiūrint į jūsų darbelius Quote (Atile) Buvau maksimkoj, nu žinokit tragedija, pas mus nieko nėra valentinkei Nuvaryk į tą floristikos parduotuvę prie senukų - ten visko valentinkei privežė . Aš buvau antradienį - tai prisipirkau kabančių širdelių ( kaip rubinai atrodo) , visokių gėlyčių yra, boružyčių ir dar visokio niekalo
|
Atsijungęs |
| |
kuge | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-28, 9:39 AM | Žinutė # 439 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labai atsiprašau bet kai siunčiu iš darbinio kompo žinutę tai ji ir susidvigubina ( manau čia dėl visokių apsaugų) vakar kai rašiau iš naminio - viskas ok buvo. Jūs jau labai nepykit, kad vietą užimu - tiesiog norisi kuo greičiau atsakyti ( negaliu net darbo pabaigos sulaukti, kad galėčiau namie prie kompo pripulti)
Paskutinį kartą redaguota kuge - Ketvirtadienis, 2010-01-28, 9:42 AM |
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-28, 9:45 AM | Žinutė # 440 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| va kokio presuoto plaušo ten būna nebandėt tokio yra ir paprasto,šitas man įdomiai atrodo
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-28, 9:47 AM | Žinutė # 441 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kuge, dėkui už info tau labai Quote (kuge) labai nepykit, kad vietą užimu - tiesiog norisi kuo greičiau atsakyti niekas čia nepyksta,viskas liuks
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-28, 10:09 AM | Žinutė # 442 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Nuvaryk į tą floristikos parduotuvę prie senukų - ten visko valentinkei privežė . Aš buvau antradienį - tai prisipirkau kabančių širdelių ( kaip rubinai atrodo) , visokių gėlyčių yra, boružyčių ir dar visokio niekalo aš vakar joje buvau ir žinok radau vos kelias širdukes o boružyčiu nemačiau...tokio kažko labai valentiniško irgi nepastebėjau..nemoku žiūrėti tikriausiai...kur boružėlės sudėtos gal išeitu nupasakoti? Irce6, aš tokį plaušą ir naudoju..pirmoje žinutėje fotke įkėliau..nebent čia šiek tiek kitoks..liuks man patinka vienas pakelis (nežinau gramų) apie 2,50 lt kainuoja o panaudosiu 10 vazoniukų tai tikrai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-28, 10:33 AM | Žinutė # 443 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Aš perku Panevežyje floristikos parduotuvėje. Manau turėtų būti ir kituose miestuose kur pardavinėja reikmenis floristikai ooo...tai lėksiu pas mus dar šalia manęs yra viena parduotuvė viskas gėlėms iš viso pasaulio ten ir tie plaušai yra ir visokie papuošimai nu visko visko Quote (Irce6) va kokio presuoto plaušo ten būna galvoju nebandėt tokio galvoju labai fainas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-28, 10:46 AM | Žinutė # 444 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kristalija) nu nuostabus darbelis,labai pavasariu kvepiantis Quote (vaidabas) Idit, kaip idomiai sumastei Quote (sandrulia7) idit, saunus darbelis Quote (Irce6) idit, nu šauniai sumąstei Quote (Atile) idit, kaip originalu dekui uz pagyras tiesiog radau vyro kiju pistoleta ir nutariau pabandyt o saldainiu tai daug suejo net 1,5kg.
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-28, 10:48 AM | Žinutė # 445 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) patinka vienas pakelis (nežinau gramų) apie 2,50 lt kainuoja o panaudosiu 10 vazoniukų tai tikrai Atile, ryt i pnvz leksiu, kur tu to plauso pirkai?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
kuge | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-28, 11:19 AM | Žinutė # 446 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) aš vakar joje buvau ir žinok radau vos kelias širdukes o boružyčiu nemačiau...tokio kažko labai valentiniško irgi nepastebėjau..nemoku žiūrėti tikriausiai...kur boružėlės sudėtos gal išeitu nupasakoti? Negali būti, kad aš visas širdeles nupirkau Nebent ne daug atsivežė. O boružyčių , gelyčių ir šiaip visokių smulkmenų ( beja ir tas smaragdines širdeles) prie kasos turi pasidėjusios ir norint ko nors iš tokių smulkmenyčių reikia klausti
|
Atsijungęs |
| |
kuge | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-28, 11:19 AM | Žinutė # 447 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kas dėl plaušo - tai aš irgi tokį perku, jis man patinka labiau negu paprastas, tvarkingiau galima atsiplėšti ir patogiau vazonėlius apsukti
Paskutinį kartą redaguota kuge - Ketvirtadienis, 2010-01-28, 11:21 AM |
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-28, 1:22 PM | Žinutė # 448 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) aš tokį plaušą ir naudoju..pirmoje žinutėje fotke įkėliau..nebent čia šiek tiek kitoks..liuks man patinka vienas pakelis (nežinau gramų) apie 2,50 lt kainuoja o panaudosiu 10 vazoniukų tai tikrai Quote (kuge) Kas dėl plaušo - tai aš irgi tokį perku, jis man patinka labiau negu paprastas, tvarkingiau galima atsiplėšti ir patogiau vazonėlius apsukti Ačiu jums mergytės žinosiu dabar. kuge, o kai tą plaušą atplėši ir vynioji aplink,vazoną,tai kuom tvirtini nu žalia dar,noriu iš anskto viską žinoti
|
Atsijungęs |
| |
kuge | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-28, 1:34 PM | Žinutė # 449 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) kuge, o kai tą plaušą atplėši ir vynioji aplink,vazoną,tai kuom tvirtini nu žalia dar,noriu iš anskto viską žinoti atsiplėšiu kokio reikia dydžio, labai gerai kai presuotas - tai primena lapą popieriaus ir lygesnis būna, negu kai iš lusto pasiimi , klijuoju su karštais klijais patepus ant vazonėlio šonų keliose vietose. Vėliau aplink dar apsuku rifliuota vielute, kad gražiau priglustų, o plaušelius , kurie labai atšokę - nukerpu.
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-28, 1:36 PM | Žinutė # 450 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kuge, kadangi rasei jog Pnvz apsiperki, tai kurioj parduotuvej plausa perki?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |