Panevėžiečių forumiukas
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-19, 12:59 PM | Žinutė # 196 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o aš ieškojau senukuose niekur neradau, net į šuns dienas išdėjau. o vyras kaip žvengė, sako eik į parką ir nusilau-k šaką :juokas:
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-01-19, 12:59 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-19, 1:00 PM | Žinutė # 197 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaibalas aš irgi labai džiaugiuosi už tave
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Antradienis, 2010-01-19, 1:01 PM | Žinutė # 198 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| taip ir reikėjo padaryti aš tai nusipirkau 2 pagaliukus (atrodo vienas 80 ct) sulaužiau reikiamo dydžio ir sumerkiau 3...storesnis atrodo kotas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-19, 1:01 PM | Žinutė # 199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) Bet jei mano vyras dirba tai aš nieko negausiu, nors ir esu bedarbė? ten paskaičiuos, jei neviršysi pajamų vienam šeimos nariui tai gausi ti už save ir vaikus, nes vyras dirba
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-19, 1:02 PM | Žinutė # 200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai lėksiu rytoj į pardą tą. šiandien jau mieste buvau sušalau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-19, 1:04 PM | Žinutė # 201 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va papietavau su vyru , vyras į darbą išlėkė, darbe irgi kelis atleido , ir visi be elektriko išsilavinimo o jam pareigas pakėlė tai pavalgėm sakau reikia prie PC pasedėti ir lėksiu dičkukulių daryti
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Antradienis, 2010-01-19, 2:06 PM | Žinutė # 202 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ten paskaičiuos, jei neviršysi pajamų vienam šeimos nariui tai gausi ti už save ir vaikus, nes vyras dirba įtariu viršys...kiek ten vienam turi gautis? Ne daugaiu 500lt kažkas, ane?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-19, 3:56 PM | Žinutė # 203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| žinok man regis 350 ar 525 nepamenu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-19, 3:57 PM | Žinutė # 204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| VALIO šiandien atidaviau savo baigiamąjį darbą , lauksiu įvertinimo ketvirtadienį repeticija prieš ginimą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-19, 3:59 PM | Žinutė # 205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Atile buvau nuėjusi į šermukšnėlį, štai ką sužinojau jei Jūsų vaikas nelanko darželio, tai tuomet galėtume pasiūlyti rytinį kasdieninį ugdymą (galima lankyti 5, 3 arba 2 dienas). Tačiau toje grupėje daugiausia 3,5 m vaikučių. (yra 5 m mergaitė, kuri lanko 2 dienas). Vakarinės pamokėlės prasidės nuo vasario 2 dienos. Jos bus labiau orientuotos į priešmokyklinį ugdymą. 2 k/sav mėnesio kaina 110 Lt. Be matematikos ir lietuvių kalbos įgūdžių formavimo bus dailiųjų amatų pamokėlė ir muzika mums patiko, tik manom kad truputį brangu
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-01-19, 4:00 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-19, 4:04 PM | Žinutė # 206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mergaitės, gal žinot kur rasti nusipirkti gražius marškinėlius reikia diplomo ginimui, Babilone neradau, mažai pasirinkimo, o kadangi mano krutinė sakyčiau nemaža , tai truputį sunkiau. labai patikdavo apsipirkti "tinka" parduotuvėj, o dabar jų nebėra gal žinot kokią parduotuvę
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Antradienis, 2010-01-19, 4:05 PM | Žinutė # 207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dėl kainos tai nežinau, tikriausiai mažiau 100 lt niekur nėra ale maniškiui anksti ten dar ... galvoju gal į baseiną apsimokėtų..ale irgi permažas dar
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Antradienis, 2010-01-19, 4:06 PM | Žinutė # 208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ui nežinau didesnio pasirinkimo už babiloną o gal ką rastum turguje...ten dabar ne vien turginės prekės, yra ir tokių solidesnių einu mažiaus pasiimti..ikissssssssssssss
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-01-19, 4:20 PM | Žinutė # 209 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) eujeeeeeeeeeeeeee liuks Quote (snieguoliuke) aš irgi labai džiaugiuosi už tave aciukas mergaites tas 2 sav pralaukiau kaip ant adatu..., dabar po poros savaiciu svies, ir vasari operuos jau Quote (Atile) įtariu viršys...kiek ten vienam turi gautis? Ne daugaiu 500lt kažkas, ane? turi nevirsyt 350, bet dar visokiu papildomu reikalavimu ten Quote (snieguoliuke) šiandien atidaviau savo baigiamąjį darbą _liuks_ , lauksiu įvertinimo 10 10 ketvirtadienį repeticija prieš ginimą miela oij, sekmes tau didziausios
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-19, 4:25 PM | Žinutė # 210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas ačiū na mergaitės susimokėjot už elektrą šiandien lyg ir paskutinė diena sena kaina mano draugei tikriausiai reikės krutinę operuot, bet ji laukiasi, tai nežinau kaip bus
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-01-19, 4:28 PM |
Atsijungęs |
| |