Panevėžiečių forumiukas
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:23 PM | Žinutė # 256 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Dove@deive pameni Gitana, tai paskutinėmis žiniomis jai atėmė ar apribojo vaikų teise, tiksliai nežinau, bet žinau kad vienas vaikas pas močiutę o kiti pas sese, ji nei vieno neaugina galvoju aš ja buvau sutikusi parduotuveje,su didžiaja mergaite. sake kad gyvena kažkokiame kaime.man jos sesuo sake,kad vienas vaikas pas ja kitas pas mama. na ka padarysi čia jau jos gyvenimas jai jai taip gerai tai nieko nepadarysi. kai pagalvoji tai aš išprotečiau be savo vaiku,kartais ir pyksti,bet kai pagalvoji,ka aš be ju daryčiau,bebebutu prasmes tikslo gyventi.o ka per tv rodo tai nesuprantami dalykai mamoms darosi,kaip gali savo vaikus žudyti,nesupratau ir nesuprasiu tokių poelgių. juk atsirado gyvybes langeliai ir panevežyje jau yra,geriau atneštu kam žudo.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:29 PM | Žinutė # 257 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man darželį sakė direktorė, nes atseit ji berniuko į mokyklą nevedė ar kažkas, tiksliai nežinau Quote (Dove@Deive) juk atsirado gyvybes langeliai ir panevežyje jau yra,geriau atneštu kam žudo. tai kad tą langelį labai sunku rasti, jei kokia moteris iš kaimo atvažiuotų tikrai nerastų, galėjo gimdymo namuose tą langelį atidaryti aš irgi už tuos gyvybės langelius
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:32 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:30 PM | Žinutė # 258 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ką veikiat mamytės? miela galvoju kaip susikaupti ir šeimynai valgyt padaryti,kažko rankos nekyla.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:31 PM | Žinutė # 259 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai kad tą langelį labai sunku rasti, jei kokia moteris iš kaimo atvažiuotų tikrai nerastų, galėjo gimdymo namuose tą langelį atidaryti miela aš irgi už tuos gyvybės langelius _liuks_ na kad ir nerastu geriau paliktu prie kokios ligonines ar vaiku namu durų,o ne nužudyti,siaubas kažkoks.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:33 PM | Žinutė # 260 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na kad ir nerastu geriau paliktu prie kokios ligonines ar vaiku namu durų,o ne nužudyti,siaubas kažkoks. nu jo, arba iškart valymą pasidarytų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:34 PM | Žinutė # 261 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ju kaip susikaupti ir šeimynai valgyt padaryti,kažko rankos nekyla. oj man tai labai patinka valgyt daryt, nesvarbu, kad sveikatos nėra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:38 PM | Žinutė # 262 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj man tai labai patinka valgyt daryt, nesvarbu, kad sveikatos nėra juokas juokas juokas niekada nepatiko maisto gaminimas,nebet kas nors naujo ir idomaus,o labiausiai nekenčiu virti sriuba. o be sriubos pas mus neapseina. galetų tuos iš pakeliu valgyti,kiti valgo jiems skanu,o musiškiams tokiu neikiši,jieks reikia tikros su nuvirta mesyte ar kauliukais,labiausiai tai megsta burokelių.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:41 PM | Žinutė # 263 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) niekada nepatiko maisto gaminimas,nebet kas nors naujo ir idomaus,o labiausiai nekenčiu virti sriuba. o be sriubos pas mus neapseina. galetų tuos iš pakeliu valgyti,kiti valgo jiems skanu,o musiškiams tokiu neikiši,jieks reikia tikros su nuvirta mesyte ar kauliukais,labiausiai tai megsta burokelių. ai mane kaip giria visi kad valgyt darau labai skaniai ypač visi laukia balių, tai sako na kokių skanumynų dabar priruošei o jau knygų kiek turiu, tai ojojoi galvoju kad gal spurgų jogurtinių iškept
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:43 PM | Žinutė # 264 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) galvoju kad gal spurgų jogurtinių iškept kepem su sese sekmadieni spurgas,visai nieko gavosi. tik man kažkokios sausokos pasirode.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:44 PM | Žinutė # 265 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) galvoju kad gal spurgų jogurtinių iškept kas čia per spurgos jogurtines jau taip senai jas kepi,išduok recepta,taip skaniai skamba.
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:47 PM | Žinutė # 266 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nekenčiu maisto gaminimo bet spurgų norėčiau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:48 PM | Žinutė # 267 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) nekenčiu maisto gaminimo bet spurgų norėčiau paprašyk snieguoliukes ji tau prikeps spurgų jai labai patinka gaminti maista
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:49 PM |
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:53 PM | Žinutė # 268 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| PRAŠAUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Man su pristatymu į namus prašom
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:53 PM | Žinutė # 269 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| reikia kažkaip judintis nuo pc vaikus pasimti iš darželio. galėtu kas nors už mane parvesti.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 2:54 PM | Žinutė # 270 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) PRAŠAUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Man su pristatymu į namus prašom juokas juokas juokas juokas juokas juokas manau pristatys tau snieguoliuke negi sunku lauk pristatymo su dar karštomis spurgomis.
|
Atsijungęs |
| |