Panevėžiečių forumiukas
|
|
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 7:47 PM | Žinutė # 301 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kai man ateina tai irgi liudna liudna , o kokia pikta būnu _pikt_ _pikt_ o vyrui juokas ima as ir budavau, bet snd taip bloga, kad nei pykt ner sveikatos Quote (Atile) ojeeeeeeeee...man po gimdymo tos dienos kaip didžiausia kančia...ko prieš gimdymą nebuvo na va, as ir kankinuos, nors dabar kai uzsiemiau per gyd, ruosia operacijai, sako kai viska sutvarkys, turetu viskas normalizuotis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 7:48 PM | Žinutė # 302 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pala pala..kokiai operacijai?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 7:52 PM | Žinutė # 303 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) pala pala..kokiai operacijai? aga kokia operacija?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 7:52 PM | Žinutė # 304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) pala pala..kokiai operacijai? rasiau kazkuria diena, pasirodo turiu nuo gimdymo iplysusi gimdos kakleli, 10m, gulejau pries kelis metus ginekologiniam, nieks aceit nemate, irasas-ginekologiskai sveika. tai dabar gyd pamacius iskart onkocitologini tyrima dare, tai dabar liko atlikt kolkoskopija atrodo, ir ruos operacijai.., zaizda didele, tokios neimanoma uzdegint, tai ispjaus ir susius
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 7:53 PM | Žinutė # 305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o mama mija...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 7:57 PM | Žinutė # 306 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) rasiau kazkuria diena, pasirodo turiu nuo gimdymo iplysusi gimdos kakleli, 10m, gulejau pries kelis metus ginekologiniam, nieks aceit nemate, irasas-ginekologiskai sveika. tai dabar gyd pamacius iskart onkocitologini tyrima dare, tai dabar liko atlikt kolkoskopija atrodo, ir ruos operacijai.., zaizda didele, tokios neimanoma uzdegint, tai ispjaus ir susius o kada operuos? panevežį?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 8:00 PM | Žinutė # 307 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kada operuos? panevežį? dar tiksliai nezinau kuria diena, nes dar turi sviest kakleli, ir irasyt zaizdos matmenis ar kaip ten, tada jau bus aisku, ar uzteks dienos centre operuotis, ar jau teks gult savaitelei i ligonine. man operacija nebaisi, nes pilna narkoze, bet va puse metu jokios vonios, jokiu vandens telkiniu, tik dusas...o as tokia megeja vonikej su zvakem ir muzikele pagulet
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 8:01 PM | Žinutė # 308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na laikysiu kumsčiu ir špygas už tave
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2010-01-21, 8:02 PM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-01-21, 8:06 PM | Žinutė # 309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na laikysiu kumsčiu ir špygas už tave aciukas bet susigriebiau, reik sveikata tvarkytis, pas stomotologus reikejo protinius dantis raut, padare tyrimus kraujo- mazakraujyste, liepe veliau ateit, o mazakraujyste pasirodo nuo moterisku, tai vyras juokias, ant vienos kedes skraidyt baigsiu, tada eisiu ant kitos kedes
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-01-22, 9:18 AM | Žinutė # 310 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Dove@deive, o jei dirb pradėsi tai ir pusryčiai ir vakarienę miela miela atsimenu kai dirbau darželį kelios mamos parašiusios kad vaikas bus be pusryčių ir vakarienės, o vaikus atvesdavo aštuntą o pasimdavo 17val. kadangi valgydavo mažiukai grupėje tai jug negalėjom neduoti tiems vaikams valgyt 12 12 nesuprasdavau tokių mamų liudna liudna o kiek mamytės mokat už darželį? miela taip mes taip einame tol kol a6 nedyrbu,kam moketi tokius mokes2ius jai galie ir namie pavalgyti. mes nuvedame ant 9 valandos jau buna vaikai pavalge pusryčius,o pasiemu 15.30 nes 16.00 valgo vakariene,o kartais ir ankščiau. su pilnu maitinimu mes už abu vaikus mokedavome 350lt. už darželi.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-01-22, 9:22 AM | Žinutė # 311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas mergaites Vaidabas laikykis mes su tavimi,viskas bus gerai. savaitgalis nenumatytas,greičiausiai namie,nes aš apsiliuliavusi,mažylis tai pat puse nakties nedave miegoti,užsikišo nosyte ir labai verke,muistesi,i lova net prisisiojo,tai bemiege naktele mums abiems buvo. o dar kaip šalta kieme man pasirode
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-01-22, 9:26 AM | Žinutė # 312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo naudojasi liudna liudna Atile čia be pusryčių ir be vakarienės 10 , brangu vistiek o jei du vaikai arba trys liudna liudna kai panaikino įvaires lengvatas daug kas nebeleidžia liudna , man irgi buvo lengvata, nes studijavau, o šeip manau bus apie kokį 185Lt labai pasijuto kai panaikino 50% lengvata kai du vaikai tai nemaža sumele išeina,jai gauni tik minimuma tai puse algos atiduodi. o del to kad palieka mamos vaikus ir juos kaip sakant pamaitina kitu vaiku saskaita tai tikrai negražu,bet buvo ir mums taip nutike,aš ateinu kaip visada laiku,žiuriu mano didysis valgo makaronus sakau kaip čia suprasti? aukletoja sako kad ankščiau atnešė vakariene nes tuo metu jie repetuadavo spektakliuka kaledoms,tai ir pavalge musu berniukas bet daugiau taip nebuvo ir niekada tuom nesinaudočiau man sarmata labai butu ateiti pasimti vaiko.
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2010-01-22, 9:54 AM | Žinutė # 313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| graži dienikė skalbiuosi, tvarkausi, vėliau prisijungsiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-01-22, 10:09 AM | Žinutė # 314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) graži dienikė skalbiuosi, tvarkausi, vėliau prisijungsiu nieko sau graži man šalta labai pasirode lauksime sugryžtančios. ar jau išsiskalbei susitvarkei?
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2010-01-22, 10:23 AM | Žinutė # 315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| graži graži tik šalta rūbus padžioviau dabar pafotošopinti šiek tiek reikia...bet aš čia
|
Atsijungęs |
| |