Panevėžiečių forumiukas
|
|
Atile | Data: Antradienis, 2010-01-12, 11:17 AM | Žinutė # 46 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaikur darbininkai gauna daugiau nei administracija aš tai noriu po popieriukus knistis su mielu noru ir aš grįžčiau į senąją darbovietę
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-01-12, 11:21 AM | Žinutė # 47 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na bent jau pas vyra montuotojai tiktrai ne 800lt gauna,už tokius pinigus nei vienas nedirbtu ir valdžia ta puikiai žino,o nauju žmoniu jiems nereikia,kas juos apmokins. atleido paprastai kaip ir daugeli kitu darbuotoju,nes nera darbo,atleidimas buvo asmeniškai prašant.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-12, 11:22 AM | Žinutė # 48 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) snieguoliuke, o kokiam tu univere studijuoji? aš baiginėju Panevežio kolegija kadangi mokiausi dieniniam skyriui už mokslą nemokėjau o stipendiją gaudavau beveik 700Lt tai nedirbau dirbau jau darželį vasarą dirbau dabar socialinių paslaugų centre dabar išėjau nes reikia diplominį pabaik o vasario 12d gausiu diplomą, tai tada liepė ateiti vėl į socialinių paslaugų centrą, bet aš norėčiau ne prie kompo dirbti o su rizikos šeimomis, vasarą buvau praėjus atranką į laikinuosius vaikų globos namus, bet atsisakiau, nes ir naktį reikia dirbti, nors atlyginimas normalus bet kažkaip o šeip tai turiu rekomendacijas iš kolegijos tai bandysiu gal į savivaldybę įlysti turiu pažįstamą kuri ten dirba, tai gal
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Antradienis, 2010-01-12, 11:25 AM | Žinutė # 49 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, į savivaldybę jėga būtų Aš irgi kolegiją baigiau, tik prieš berods 9 m. verslo administravimą.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-12, 11:26 AM | Žinutė # 50 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na siuvejos gauna ne mažiau 800lt o kitur ir 1200lt. gal ir gauna bet koks krūvis o ir sveikata prastėja negalėčiau dirbti siūvėja, nes akinius manau reiktų nešioti Quote (Dove@Deive) na bent jau pas vyra montuotojai tiktrai ne 800lt gauna nes kita dalis eina į vokelį kiek žinau ne kartą buvo tikrinta dėl vokelių
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-12, 11:29 AM | Žinutė # 51 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) į savivaldybę jėga būtų jo jėga, mano vyras irgi kolegiją baigė, bet jis baigė kai dar nebuvo kolegija elektros inžineriją ir paskui stojo į išlyginamasias , tai dabar manau jis eis į magistratūrą, nes darbovietė viską apmoka, o vėliau ir aš į magistratūrą o man ištikrųjų nesvarbu kiek mokėtų, svarbu, kad dirbčiau socialinį darbą
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-01-12, 11:36 AM |
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Antradienis, 2010-01-12, 11:31 AM | Žinutė # 52 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dėl vokelių tai tikrina kas antrą įmonę, čia po to vajaus kai reklama ėjo per teliką..žmonės pradėjo skūsti įmones reikia ar nereikia...ale kerštas..nepatiko direktoriaus kostiumo spalva....o ir šeip mokesčiai kokie, įmones žlugdo...kas jiems belieka daryti....tik gaila kenčia labiausiai paprasti žmogeliukai...kitur mažina mokesčius, pas mus kelia...dar va benzas ir elektra pabrango...spėkit kas toliau bus? algų mažinimas iki minimumo ir maisto brangimas...patirtį turiu su darbų sauga ir mokesčių inspekciją.....tfu tfu tfu Žodžiu einu vyrui pietų gaminti.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-12, 11:38 AM | Žinutė # 53 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bet tik tiek kai dabar kreipiesi mokesčių inspekciją turi pasakyti savo vardą ir pavardę ir kas tave sieja su darboviete tai jeigu apgauni manau pačiam gali baudą įklijuoti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-12, 11:39 AM | Žinutė # 54 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o kiek dabar mokėsit už elektrą?aš tai net neįsivaizduoju
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Antradienis, 2010-01-12, 12:12 PM | Žinutė # 55 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet tik tiek kai dabar kreipiesi mokesčių inspekciją turi pasakyti savo vardą ir pavardę ir kas tave sieja su darboviete tai jeigu apgauni manau pačiam gali baudą įklijuoti jo dabar logiškiau viskas Quote (snieguoliuke) o kiek dabar mokėsit už elektrą?aš tai net neįsivaizduoju tiesa pasakius net nežinau, už gruodį dar sena kaina susimokėti reikia, o toliau jau brangiau.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-01-12, 12:25 PM | Žinutė # 56 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| taip bus ligtai 45centai už elektra.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Antradienis, 2010-01-12, 12:29 PM |
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Antradienis, 2010-01-12, 12:48 PM | Žinutė # 57 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dove@Deive, tu darai tuos grožius? aš apie papuošalus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-12, 1:43 PM | Žinutė # 58 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) taip bus ligtai 45centai už elektra. tai žinau kiek bus, jau prieš naujus žinojau, jug mano vyras dirba RST bet jei dabar sakyčiau namažai mokėjom tai jaučiu bus
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Antradienis, 2010-01-12, 1:48 PM | Žinutė # 59 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, aš nežinojau apie 100 lt mums bus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-01-12, 2:52 PM | Žinutė # 60 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na mums ne visai 100 bet apie 70 manau kad bus
|
Atsijungęs |
| |