|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 7:40 PM | Žinutė # 1081 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) isiverusi auskariukus gal pasijus mergaite ir sijonuka užsides _liuks_ oij, abejoju, nors kartais buna, uzplaukia keliom minutem sumergaitiskejimai.. nors maza tai kaip matrioska, tik pasidazyt, tik blizgesiuko, kasyciu, banteliu ir ttt, o va mazoji tai kiekviena ryta prie veidrodzio blizginas, 10 kartu persisukuoja, jai tik kokiu grandineliu, ziedeliu, kaip sarkyte
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 7:53 PM | Žinutė # 1082 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ska mes darome gana normaliai,labai ir taip taupome,bet kad nebera iš ko taupyti kai atlyginimai sumažejo,mane atleido iš darbo,vyrui po du menesius nesumoka algų tai iš kur tie pinigai namui ar taupymui. tai gi tu vėl dirbi? tai vistiek gauni kažkiek, kai mūsisškis vienas dirbdavo, alga normali ir tai pasitaupydavom, ir mašiną kitą nusipirkom ir garažą ir remontą pasidarėm jug ne iš voktų pinigų bet taupytų na gal mums mažiau už butą mokėt reikia bet vistiek išlaidų yra Quote (vaidabas) va del tos priezasties ir su sofos pirkimu susilaikem, sakom antra auksta kai iskelsim, senaja ten isgrusim, ir t ik tada nauja pirksim, bet jau itariu, tai bus negreit bet va jus namą turite, vėl kiek išlaidų ir vaikų nemažai aš irgi kokius 3 norėčiau turėti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 7:59 PM | Žinutė # 1083 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na nuomotis ne taip pavojinga kaip imtis paskola,jai prarandi darba išeini iš nomuojamo busto o jai paimta paskola problemų dar daugiau ačiū dievui kai mums siulė butui paskola kad neimeme,o jau norejome imti ir pirkti ta buta kuriame gyvename,bet gerai kad ir neimėme mes dar palauksime geresnių laikų ir tada bus matyt kas čia kažka gerai ar negerai daro. šitiek žmonių pasiemė paskolas bustui,o dabar nebegali išsimoketi. žinok kaip tik manau kad ne , nes jei nuomuojasi tai vadinasi neturi kur nuolatos gyvent o jei sumąsto parduot butą kur tada eit? o mūsų pažįstamas pasiemė paskolą butui nusipirko butą 3 kambarių, prarado darbą , bet va nuėjo į banką ir atidėjo paskolą 2 metams, tai dabar įleido studentus į 2 kambarius o viename pats gyvena sukasi žmonės iš padėties bet kokiu atveju, o va nuomuojasi vistiek kažkaip nesavu jautiesi, nei remonto daryti nei ko... kažkaip tikrai nenorėčiau eiti nuomuotis bet jei nėra galimybės tada taip
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:02 PM | Žinutė # 1084 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) mums siulė butui paskola kad neimeme,o jau norejome imti ir pirkti ta buta kuriame gyvename,bet gerai kad ir neimėme mes dar palauksime geresnių laikų ir tada bus matyt kas čia kažka gerai ar negerai daro. šitiek žmonių pasiemė paskolas bustui,o dabar nebegali išsimoketi. tai vadinasi ir jūs gerai gavot atlyginimų jei paskolą siūlė , nes maniškis kai dar nesusituokę buvom buvo nuėjęs tai kadangi vaikas yra tai sakė kad beveik 3000algos užtektų, tai kiek tada jums reiktų uždirb kai du vaikai ir du jūs ooo kokius 5 ar 6 tukstančius tai irgi nemažai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:05 PM | Žinutė # 1085 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) viska mes darome gana normaliai,labai ir taip taupome,bet kad nebera iš ko taupyti kai atlyginimai sumažejo,mane atleido iš darbo,vyrui po du menesius nesumoka algų tai iš kur tie pinigai namui ar taupymui. na šeip ačiū dievui kad pas vyrą algų nemažina, po naujų man regis truputį pakėlė na dar ir papildomai užsidirba, šeip manau kad blogai kai algas mažina o jei dar vaikų yra bet manau kad viršininkai tikrai algų nesusimažino
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:06 PM | Žinutė # 1086 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) gal zinot kur veria ausis ir kokios kainos pnvz, didzioji pasitaupe, uzsimane persivert, tai sakau reik pasiteiraut.. žinok autobusų stotį antrame aukšte veria įėjimas prie kamelijos vaistinės apie 20Lt, su savais auskariukais mažiau man regis
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:07 PM | Žinutė # 1087 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai gi tu vėl dirbi? tai vistiek gauni kažkiek, kai mūsisškis vienas dirbdavo, alga normali ir tai pasitaupydavom, ir mašiną kitą nusipirkom ir garažą ir remontą pasidarėm _liuks_ jug ne iš voktų pinigų bet taupytų _liuks_ _liuks_ na gal mums mažiau už butą mokėt reikia bet vistiek išlaidų yra 10 koks čia darbas neoficialiai,laikinai neaišku kiek dirbsiu gal savaite gal dar dvi.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:09 PM | Žinutė # 1088 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai vadinasi ir jūs gerai gavot atlyginimų jei paskolą siūlė _liuks_ , nes maniškis kai dar nesusituokę buvom buvo nuėjęs tai kadangi vaikas yra tai sakė kad beveik 3000algos užtektų, tai kiek tada jums reiktų uždirb kai du vaikai ir du jūs ooo kokius 5 ar 6 tukstančius tai irgi nemažai _liuks_ miela jai mes tiek uždirbtume tai senai savo buta turetume :juokas: darboviete mums butu padejusi del paskolos,bet apsiskaičiavome ir atsisakeme ir gerai padareme,nes dabar nepragyventume su tokiom algom ir paskola išvariau vyra nupirkti šampano ant tų nervų išgersiu :juokas:
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:11 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:16 PM | Žinutė # 1089 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) koks čia darbas neoficialiai,laikinai neaišku kiek dirbsiu gal savaite gal dar dvi. nu jo tada, nekas bet kokia bjauri ta jūsų darbovietė, jug 2 vaikus mažus turit, negalėjo tavęs atleisti tikriausiai saviškiui kokiam darbo reikėjo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:18 PM | Žinutė # 1090 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) aš tai pirma karta prasiduriau pati prieš veidrodi verkiau bet persiveriau ir dar su paprastais auskarais,ir nieko truputi papuliavo,valiau ir viskas gerai galiu nešioti paprastus auskarus oj aš tai nerizikuočiau sau verdama nuėjau į saloną ir dabar galiu nešioti bet kokius ir gerai nes dievinu auskarus
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:19 PM | Žinutė # 1091 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nu jo tada, nekas bet kokia bjauri ta jūsų darbovietė, jug 2 vaikus mažus turit, negalėjo tavęs atleisti tikriausiai saviškiui kokiam darbo reikėjo juokas juokas ne jokių saviškių neidarbino,papraščiausiai firmai krize ir nenustebčiau jai bankrutuotų
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:20 PM | Žinutė # 1092 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj aš tai nerizikuočiau sau verdama nuėjau į saloną ir dabar galiu nešioti bet kokius _liuks_ _liuks_ _liuks_ ir gerai nes dievinu auskarus _liuks_ _liuks_ _liuks_ žinau kad tu juos dievini kažkada mačiau kiek tu jų turi aš tai turiu tik tris poras sidabrinių auskariukų,reikėtų jau ir naujų atsibodo truputi
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:20 PM | Žinutė # 1093 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) aš manau kad pas daug ka taip yra,kad reikia ir paskaičiuoti ir apgalvoti ka perki ir ka gali sau leisti,aš kartais paišlaidauju ne pagal galimybes ir tada buna nelabai gerai tai šiuo metu išmokau viską pirkti tik tai ko reikia,mažiau žiūrineju i akcijas nes tada pamatai pigu ir perki reikia nereikia šeip ištikrųjų ir mes maistui mažiau išleidžiam, ir į kavines nebe kiekvieną savaitgalį o per mėnesį 2 kartus nueinam , manau visi taupo taip kaip moka ir pagal galimybes
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:25 PM | Žinutė # 1094 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nesiseka mums šiuo metu visai,skalbenkė užsilenkė tai dar prie to pačio ir mašina gryžo vyras iš darbo be mašinos sakau kas yra sako pizdiets mašinai kažkas su vandeniu daugiau nieko nežinau ko dar laukti pas mus visada viskas vienoj kruvoj kaip duoda nelaimės tai spėk laikytis ir kapstytis na bet kažkaip išsikapstome ir toliau gyvename oj be skalbenkės tai blogai ir dar su vakais, na nieko nusipirksit kitą , maniškė tai jau 4 metus tarnauja ir dar nieko , o draugė nusipirko naują patarnavo 1m ir užsilenkė na o su mašinom visiems pasitaiko, mūsiškės tai per šalčius streikavo tai susitvarkė tai dabar tik su Audi važinėjam o pasatas kieme stovi pavasario laukia tai vyras darbinę gali pasimt jei duoda, maniškiui tai duoda, bet nauja mašina tai bijo prie namų laikyti na bet ir yra tas posakis, kad pas kaikuriuos bėdos po vieną nevaikšto na bet nieko susitvarkysit
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:26 PM | Žinutė # 1095 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) šeip ištikrųjų ir mes maistui mažiau išleidžiam, ir į kavines nebe kiekvieną savaitgalį o per mėnesį 2 kartus nueinam 10 10 , manau visi taupo taip kaip moka ir pagal galimybes tikrai daug kas taupo,mes tai pat,dar neseniai dažnai vaikams žaislu nupirkdavau dažnokai,o dabar jau nebegaliu,i menesi karta jai nuperku tai labai gerai,o budavo kas antra diena ka nors naujo nuperku kai pati dirbau vyras dirbdavo nebuvo krizes ir nesumažintos algos buvo. geri buvo laikai dabar taip nebėra,na bet dar gyvename
|
Atsijungęs |
| |