Ketvirtadienis, 2026-01-01, 12:39 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas
Vai2skeData: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 7:40 PM | Žinutė # 1081

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Dove@Deive)
isiverusi auskariukus gal pasijus mergaite ir sijonuka užsides _liuks_

oij, abejoju, nors kartais buna, uzplaukia keliom minutem sumergaitiskejimai.. juokas nors maza tai kaip matrioska, tik pasidazyt, tik blizgesiuko, kasyciu, banteliu ir ttt, o va mazoji tai kiekviena ryta prie veidrodzio blizginas, 10 kartu persisukuoja, jai tik kokiu grandineliu, ziedeliu, kaip sarkyte

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 7:53 PM | Žinutė # 1082

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
ska mes darome gana normaliai,labai ir taip taupome,bet kad nebera iš ko taupyti kai atlyginimai sumažejo,mane atleido iš darbo,vyrui po du menesius nesumoka algų tai iš kur tie pinigai namui ar taupymui.

tai gi tu vėl dirbi? tai vistiek gauni kažkiek, kai mūsisškis vienas dirbdavo, alga normali ir tai pasitaupydavom, ir mašiną kitą nusipirkom ir garažą ir remontą pasidarėm _liuks_ jug ne iš voktų pinigų bet taupytų _liuks_ _liuks_
na gal mums mažiau už butą mokėt reikia bet vistiek išlaidų yra 10
Quote (vaidabas)
va del tos priezasties ir su sofos pirkimu susilaikem, sakom antra auksta kai iskelsim, senaja ten isgrusim, ir t
ik tada nauja pirksim, bet jau itariu, tai bus negreit

bet va jus namą turite, vėl kiek išlaidų ir vaikų nemažai juokas _liuks_ _liuks_ aš irgi kokius 3 norėčiau turėti

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 7:59 PM | Žinutė # 1083

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
na nuomotis ne taip pavojinga kaip imtis paskola,jai prarandi darba išeini iš nomuojamo busto o jai paimta paskola problemų dar daugiau
ačiū dievui kai mums siulė butui paskola kad neimeme,o jau norejome imti ir pirkti ta buta kuriame gyvename,bet gerai kad ir neimėme mes dar palauksime geresnių laikų ir tada bus matyt kas čia kažka gerai ar negerai daro. šitiek žmonių pasiemė paskolas bustui,o dabar nebegali išsimoketi.

žinok kaip tik manau kad ne miela , nes jei nuomuojasi tai vadinasi neturi kur nuolatos gyvent o jei sumąsto parduot butą kur tada eit?
o mūsų pažįstamas pasiemė paskolą butui nusipirko butą 3 kambarių, prarado darbą liudna liudna , bet va nuėjo į banką ir atidėjo paskolą 2 metams, tai dabar įleido studentus į 2 kambarius o viename pats gyvena _liuks_ _liuks_
sukasi žmonės iš padėties bet kokiu atveju, o va nuomuojasi vistiek kažkaip nesavu jautiesi, nei remonto daryti nei ko... kažkaip tikrai nenorėčiau eiti nuomuotis liudna liudna bet jei nėra galimybės tada taip miela

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:02 PM | Žinutė # 1084

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
mums siulė butui paskola kad neimeme,o jau norejome imti ir pirkti ta buta kuriame gyvename,bet gerai kad ir neimėme mes dar palauksime geresnių laikų ir tada bus matyt kas čia kažka gerai ar negerai daro. šitiek žmonių pasiemė paskolas bustui,o dabar nebegali išsimoketi.

tai vadinasi ir jūs gerai gavot atlyginimų jei paskolą siūlė _liuks_ , nes maniškis kai dar nesusituokę buvom buvo nuėjęs tai kadangi vaikas yra tai sakė kad beveik 3000algos užtektų, tai kiek tada jums reiktų uždirb kai du vaikai ir du jūs ooo kokius 5 ar 6 tukstančius tai irgi nemažai _liuks_ miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:05 PM | Žinutė # 1085

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
viska mes darome gana normaliai,labai ir taip taupome,bet kad nebera iš ko taupyti kai atlyginimai sumažejo,mane atleido iš darbo,vyrui po du menesius nesumoka algų tai iš kur tie pinigai namui ar taupymui.

na šeip ačiū dievui kad pas vyrą algų nemažina, po naujų man regis truputį pakėlė _liuks_ _liuks_ na dar ir papildomai užsidirba, šeip manau kad blogai kai algas mažina o jei dar vaikų yra liudna liudna liudna bet manau kad viršininkai tikrai algų nesusimažino juokas juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:06 PM | Žinutė # 1086

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
gal zinot kur veria ausis ir kokios kainos pnvz, didzioji pasitaupe, uzsimane persivert, tai sakau reik pasiteiraut..

žinok autobusų stotį antrame aukšte veria įėjimas prie kamelijos vaistinės apie 20Lt, su savais auskariukais mažiau man regis _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:07 PM | Žinutė # 1087

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai gi tu vėl dirbi? tai vistiek gauni kažkiek, kai mūsisškis vienas dirbdavo, alga normali ir tai pasitaupydavom, ir mašiną kitą nusipirkom ir garažą ir remontą pasidarėm _liuks_ jug ne iš voktų pinigų bet taupytų _liuks_ _liuks_
na gal mums mažiau už butą mokėt reikia bet vistiek išlaidų yra 10

koks čia darbas neoficialiai,laikinai neaišku kiek dirbsiu gal savaite gal dar dvi. galvoju

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:09 PM | Žinutė # 1088

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai vadinasi ir jūs gerai gavot atlyginimų jei paskolą siūlė _liuks_ , nes maniškis kai dar nesusituokę buvom buvo nuėjęs tai kadangi vaikas yra tai sakė kad beveik 3000algos užtektų, tai kiek tada jums reiktų uždirb kai du vaikai ir du jūs ooo kokius 5 ar 6 tukstančius tai irgi nemažai _liuks_ miela

jai mes tiek uždirbtume tai senai savo buta turetume juokas :juokas: darboviete mums butu padejusi del paskolos,bet apsiskaičiavome ir atsisakeme ir gerai padareme,nes dabar nepragyventume su tokiom algom ir paskola liudna

išvariau vyra nupirkti šampano ant tų nervų išgersiu juokas :juokas:

Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:11 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:16 PM | Žinutė # 1089

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
koks čia darbas neoficialiai,laikinai neaišku kiek dirbsiu gal savaite gal dar dvi.

nu jo tada, nekas bet kokia bjauri ta jūsų darbovietė, jug 2 vaikus mažus turit, negalėjo tavęs atleisti tikriausiai saviškiui kokiam darbo reikėjo juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:18 PM | Žinutė # 1090

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
aš tai pirma karta prasiduriau pati prieš veidrodi verkiau bet persiveriau ir dar su paprastais auskarais,ir nieko truputi papuliavo,valiau ir viskas gerai galiu nešioti paprastus auskarus

oj aš tai nerizikuočiau sau verdama nuėjau į saloną ir dabar galiu nešioti bet kokius _liuks_ _liuks_ _liuks_ ir gerai nes dievinu auskarus _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:19 PM | Žinutė # 1091

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
nu jo tada, nekas bet kokia bjauri ta jūsų darbovietė, jug 2 vaikus mažus turit, negalėjo tavęs atleisti tikriausiai saviškiui kokiam darbo reikėjo juokas juokas

ne jokių saviškių neidarbino,papraščiausiai firmai krize ir nenustebčiau jai bankrutuotų liudna

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:20 PM | Žinutė # 1092

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
oj aš tai nerizikuočiau sau verdama nuėjau į saloną ir dabar galiu nešioti bet kokius _liuks_ _liuks_ _liuks_ ir gerai nes dievinu auskarus _liuks_ _liuks_ _liuks_

žinau kad tu juos dievini juokas kažkada mačiau kiek tu jų turi juokas juokas aš tai turiu tik tris poras sidabrinių auskariukų,reikėtų jau ir naujų atsibodo truputi 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:20 PM | Žinutė # 1093

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
aš manau kad pas daug ka taip yra,kad reikia ir paskaičiuoti ir apgalvoti ka perki ir ka gali sau leisti,aš kartais paišlaidauju ne pagal galimybes ir tada buna nelabai gerai tai šiuo metu išmokau viską pirkti tik tai ko reikia,mažiau žiūrineju i akcijas nes tada pamatai pigu ir perki reikia nereikia

šeip ištikrųjų ir mes maistui mažiau išleidžiam, ir į kavines nebe kiekvieną savaitgalį o per mėnesį 2 kartus nueinam 10 10 , manau visi taupo taip kaip moka ir pagal galimybes

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:25 PM | Žinutė # 1094

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
nesiseka mums šiuo metu visai,skalbenkė užsilenkė tai dar prie to pačio ir mašina gryžo vyras iš darbo be mašinos sakau kas yra sako pizdiets mašinai kažkas su vandeniu daugiau nieko nežinau
ko dar laukti pas mus visada viskas vienoj kruvoj kaip duoda nelaimės tai spėk laikytis ir kapstytis na bet kažkaip išsikapstome ir toliau gyvename

oj be skalbenkės tai blogai ir dar su vakais, na nieko nusipirksit kitą miela , maniškė tai jau 4 metus tarnauja ir dar nieko juokas juokas juokas , o draugė nusipirko naują patarnavo 1m ir užsilenkė liudna liudna
na o su mašinom visiems pasitaiko, mūsiškės tai per šalčius streikavo juokas juokas juokas tai susitvarkė tai dabar tik su Audi važinėjam o pasatas kieme stovi pavasario laukia juokas juokas juokas
tai vyras darbinę gali pasimt jei duoda, maniškiui tai duoda, bet nauja mašina tai bijo prie namų laikyti juokas juokas juokas
na bet ir yra tas posakis, kad pas kaikuriuos bėdos po vieną nevaikšto liudna liudna
na bet nieko susitvarkysit _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-02-11, 8:26 PM | Žinutė # 1095

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
šeip ištikrųjų ir mes maistui mažiau išleidžiam, ir į kavines nebe kiekvieną savaitgalį o per mėnesį 2 kartus nueinam 10 10 , manau visi taupo taip kaip moka ir pagal galimybes

tikrai daug kas taupo,mes tai pat,dar neseniai dažnai vaikams žaislu nupirkdavau dažnokai,o dabar jau nebegaliu,i menesi karta jai nuperku tai labai gerai,o budavo kas antra diena ka nors naujo nuperku kai pati dirbau vyras dirbdavo nebuvo krizes ir nesumažintos algos buvo.
geri buvo laikai _liuks_ dabar taip nebėra,na bet dar gyvename juokas

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026