Paplepėkim prie kavos puodelio 40 tema.
|
|
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:16 PM | Žinutė # 136 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) imeciau kelis receptus plaukuciams jums jei reik tai galit nueit paziuret. siandien viena is tu ir as darysiu o liuks,pažiūrėsiu... Quote (Kipsiuke) plauku augima skatinancia kaukia su kiausiniu ir ricinos aliejum. -būtinai išbandysiu,nes neauga visai Quote (idit) zvilgetu<kaip reklamoj> -po tiesintuvo ir natūralaus blizgesio purškiklio gali blizgėti,bet nuo dažno tiesinimo pačiam plaukui nekas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:17 PM | Žinutė # 137 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) maniskis irgi npriima kad mokinas nu as pati zinau kad man darbas su mokslais nesikirstu...kolegija priesais darba butu +darbas nuo 10 o egzai jau 9 islaikyti buna, del paskaitu destytojai labai supratingi, nes patys pasako kad siais laikais darbas svarbiausia tai visa medziaga atsiuncia el pastu....bet aiiiiii pasedesiu dar namie
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:18 PM | Žinutė # 138 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as ir taip pagalvojau kad nuo slogytes.nieko viskas pagijama uz valandos eisiu parsivesti mazaja.pas mus salo nakti.ryte saltukas buvo.bet saulute sviecia.mano tigras dar miega...nes jam popietine sia savaite
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:19 PM | Žinutė # 139 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Norvile) vien del mokslu mano neprieme smoking -bijo,kad baigus mokslus direktore nepataptum ,o jei rimtai nenusimink,vadinasi taip ir turėjo būti...tau skirta reiškia kitur dirbt,ir gal netgi geresniam
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:19 PM | Žinutė # 140 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus kedainiuose tai pusto,sniegas drebia...feeee. kiemuose gatves isvis nepravaziuojamos
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:21 PM | Žinutė # 141 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Norvile) nu as pati zinau kad man darbas su mokslais nesikirstu...kolegija priesais darba butu +darbas nuo 10 o egzai jau 9 islaikyti buna, del paskaitu destytojai labai supratingi, nes patys pasako kad siais laikais darbas svarbiausia tai visa medziaga atsiuncia el pastu....bet aiiiiii pasedesiu dar namie pas vyra dazniausiai buna kad problemos kyla butent del sesiju.reik isvaziuot i mokslus o administratore turi viska mesti.ai daba besimokinanciu net nekviecia i pokalbi.mane asmeniskai tai siutina kai pasakau jog turiu vaiku iskart nubrokuoja.
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:21 PM | Žinutė # 142 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Norvile, pas ka ejai del darbo?mano brolis vakar irgi sake kad labai kedainiuose pusto.nes jis gyvena kaime uz josvainiu.varo pas mane i buta net ten jo kompas stovi.netu naudojasi...
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:22 PM | Žinutė # 143 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) pas mus salo nakti.ryte saltukas buvo.bet saulute sviecia... -fainas oras man šiandien,nes vėjo nėra
|
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:22 PM | Žinutė # 144 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) -bijo,kad baigus mokslus direktore nepataptum ,o jei rimtai nenusimink,vadinasi taip ir turėjo būti...tau skirta reiškia kitur dirbt,ir gal netgi geresniam nelabai ir nusiminiau tik nuejau kad vyras pamatytu kad nesedziu ranku sudejus o darbo irgi ieskaus dekui uz gerus palinkejimus kad tavo zodziai dievui i ausi
|
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:25 PM | Žinutė # 145 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) pas vyra dazniausiai buna kad problemos kyla butent del sesiju.reik isvaziuot i mokslus o administratore turi viska mesti.ai daba besimokinanciu net nekviecia i pokalbi.mane asmeniskai tai siutina kai pasakau jog turiu vaiku iskart nubrokuoja. aha anksciau mane tai ir siutindavo kai pamato kad vaika turi tai viskas "tragedija"i pokalbius net nekviecia Quote (noele) Norvile, pas ka ejai del darbo? i Gintaro baldus ejau
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:25 PM | Žinutė # 146 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) nes jis gyvena kaime uz josvainiu gal kunioniuos?
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:26 PM | Žinutė # 147 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) fainas oras man šiandien,nes vėjo nėra paziurejau ar tikrai pairodo ir nesalta
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:29 PM | Žinutė # 148 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) o liuks,pažiūrėsiu.. paziurekQuote (daniele) -būtinai išbandysiu,nes neauga visai man ir neauga kai aokirpo tai bandysiu siandien ta kauke su ricina
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:29 PM | Žinutė # 149 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) gal kunioniuos? neeee.jis mailaikoniuose..kunioniai kitojs pusej.mes ten i mokse eidavom.oj prisimenu du kilus peskom kaip reikedavo eiti ziema.brrrr.nusipurciau.salta kaip.nueidavom i mokse apseksnija baisiai net balkstienos budavo baltos Quote (Norvile) i Gintaro baldus ejau kurioj vietoj tie gintaro baldai?cia garadoke?
|
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Pirmadienis, 2010-02-01, 12:31 PM | Žinutė # 150 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) neeee.jis mailaikoniuose..kunioniai kitojs pusej.mes ten i mokse eidavom.oj prisimenu du kilus peskom kaip reikedavo eiti ziema.brrrr.nusipurciau.salta kaip.nueidavom i mokse apseksnija baisiai net balkstienos budavo baltos blyn net as nusipurciau Quote (noele) kurioj vietoj tie gintaro baldai?cia garadoke? jo...ant kampo sankryzos
|
Atsijungęs |
| |