Paplepėkim prie kavos puodelio 40 tema.
|
|
idit | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 12:07 PM | Žinutė # 751 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) taigi net per zinias sake kad vakcina sudina,joje gipsidabrio daug ar kaip ten,ir komplikaciju buna nemazu-del to net patys daktarai sake kad nesiskiepis del to.cia ta vakcina tipo pirko kad tik eilini karta pinigu isplaut sau i kisenia tai va jei net gydytojai nenori tai kaip zada paprastus zmogelius ikalbet
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 12:07 PM | Žinutė # 752 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) pasidomek istatymais kad nebutu sumazintas mokejimas.gal vyra isleisi vaiko prieziuros atostogu<nes bedarbis> tai gi as skaitaus kaip biliutenije ir gryst laisvai galiu.vyras negali eit i dekreta nes jis juk senei nedirba,o reik i dekreta eit kai dirbi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 12:07 PM | Žinutė # 753 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) mes nesiskiepysim,sako paskui visada reikia skiepytis,nes pats organizmas nebesugeba kovoti su virusais miela va būtent
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 12:09 PM | Žinutė # 754 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai taip bet pasitaiko visko.... pagal istatyma jie neturi teises,nebent kai atidirbsiu menesi ar daugiau,o iskart negaliQuote (idit) tai va jei net gydytojai nenori tai kaip zada paprastus zmogelius ikalbet juokas na bobutes gal kokios ir eis
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 12:10 PM | Žinutė # 755 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jis gali iseit vaiko prieziuros atostogu.ir nesvarbu ar dirbantis.jam pinigai skaiciuotus nuo buvusios algos.bet cia turi tiksliai issiaiskint,nes zadejo dirbanciom mamom mazinti pinigelius.ziurek kad paskui neapsigautumet
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 12:11 PM | Žinutė # 756 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) eik tu aš irgi žinok siaubas daržiuko kaip nemėgau sake stovėdauvau prie vartų ir laugdavau kada mama ateis nu šakes sakau kad mūsiškiui taip nebūtų man darželis košmaras buvo aš vienąkart net pabėga,paprašiau,kad vyresni vaikai per tvorą perkeltų ir per du kelius pas mamą į darbą.... auklėtoja paskui,..prisimenu juokas ima..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 12:16 PM | Žinutė # 757 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) es zadejo dirbanciom mamom mazinti pinigelius.ziurek kad paskui neapsigautumet tai jie man negali niekaip sumazint,nes as juk jau nebusiu dekrete,o dirbsiu ir alga kaip ir turi but bus,nezinau kur tu tokia nesamone girdejai kad mamos mazins,neben toms kurios ir dekrete sedi ir dirba mazins
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 12:17 PM | Žinutė # 758 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) aš vienąkart net pabėga,paprašiau,kad vyresni vaikai per tvorą perkeltų ir per du kelius pas mamą į darbą.... auklėtoja paskui,..prisimenu juokas ima.. juokas
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 12:21 PM | Žinutė # 759 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) nezinau kur tu tokia nesamone girdejai kad mamos mazins,neben toms kurios ir dekrete sedi ir dirba mazins gi tau iki kol semui sueis 2m moka ir kaip dekrete<kiek tu procentu 50%,mano laikais buvo 80%>tai va tuos procentus ir mazina tada?ar vel istaymai pasikeite?
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 12:24 PM | Žinutė # 760 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) dirbsiu ir alga kaip ir turi but bus -ir aš taip manau.. Quote (Kipsiuke) ,neben toms kurios ir dekrete sedi ir dirba mazins -jei dirbi dekreto negauni nors tų įstatymų tokių priima,kad...ojojoi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 12:26 PM | Žinutė # 761 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) gi tau iki kol semui sueis 2m moka ir kaip dekrete<kiek tu procentu 50%,mano laikais buvo 80%>tai va tuos procentus ir mazina tada?ar vel istaymai pasikeite? -taip ,bet jei anksčiau laiko pradės dirbti tų pinigų nebegaus tik 50 lt iki 3 metų man rods
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 12:29 PM | Žinutė # 762 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai va ir sakau ar negali tada tevas iseit vaiko prieziuros atostogu.na mes buvom taip dare.vyras legaliai nedirbo tai pereme vaiko prieziuros atostogas<ir gavo dekretines 80%nuo savo buvusios algos> as dirbau ir laisvu laiku vaika ziurejau, o jis tada dirbo kai as nedirbdavau.taip bent biski pinigeliu susitaupe
Paskutinį kartą redaguota idit - Pirmadienis, 2010-02-08, 12:38 PM |
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 12:29 PM | Žinutė # 763 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) gi tau iki kol semui sueis 2m moka ir kaip dekrete<kiek tu procentu 50%,mano laikais buvo 80%>tai va tuos procentus ir mazina tada?ar vel istaymai pasikeite? nu moka 80% procentu dar,mazins dekreta nuo liepos menesio,bet as juk esu nedirbanti o DEKRETE ir mazins visoms 5% procentais,o dabar kadangi sedi dekrete tai nesiskaito kad dirbantis zmogus o dekrete vaika auginaQuote (daniele) -ir aš taip manau.. galvoju nes juk jau i darba eisiu o ne dekrete sedesiu,dekretines mazina o ne algas.
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 12:31 PM | Žinutė # 764 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) tik 50 lt iki 3 metų man rods nuo 2 metu moka po 52 lt jei pasidarai dokumentus,paskui kas du metus iki 7 metu reik vaiksciot ir dart dokumentus kad gaut po 52 ltQuote (idit) evas iseit vaiko prieziuros atostogu tai koks skirtumas ar jis ar as sedziu dekrete?juk jam dekrete sedet tada tik 7 menesius ir jam ta pati mazins ka ir motinoms
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-02-08, 12:34 PM | Žinutė # 765 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) tai koks skirtumas ar jis ar as sedziu dekrete?juk jam dekrete sedet tada tik 7 menesius ir jam ta pati mazins ka ir motinoms bet taviskis kol kas nedirba.taip bent biski pinigu nenumazintu tu procentu.
|
Atsijungęs |
| |