Paplepėkim prie kavos puodelio 40 tema.
|
|
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 0:01 AM | Žinutė # 931 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) nieko, viskas ciki nu va kaip smagu man ir pilvukas auga maziukas leliukas juda kaip isijuoses sportininkas tai ka cia mergytes veikiate gero vaidabas, Dove@Deive,
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 0:03 AM | Žinutė # 932 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) siaip dar supermamkose pasedziu nu va as tai cia ir onei na dar kur palakstineju ir tiek....
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 0:06 AM | Žinutė # 933 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as ir per kelius lakstau 10 tai per kuriuos čia lakstai? Quote (sypsenele) na tai onei tai cia uzklystu juokas oj onei nebesilankau Quote (vaidabas) oho, vyras kasdien geles gales nest juokas jo jo kaip neš tai nebespesiu imti ir merkti gerai būtų Quote (vaidabas) o man one nebepatinka, jau kiek kartu masciau trint, tik va gaila, nebeliktu per kur su klasiokais ir kai kuriais pazystamais susisiekt... siaip dar supermamkose pasedziu miela man ir one nebepatinka,ligtai dar turiu kažkokią anketą bwt nebežinau prisijungimo duomenų ir nebenoriu ten jungtis su pažystamais galima ir kitais tinklapiais ar budais susisiekti,o one tai kažkoks mažvaikių kvartalas nesakau yra ir pas mane tokių draugų su kurias galiu ryšį palaikyti tik per one,bet nebeprisijungiu ir viskas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 0:07 AM | Žinutė # 934 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) siaip dar supermamkose pasedziu miela rimtai???? aš ir esu supermamose,kaip tu pasivadinusi,kuriuose forumuose bendaruji?
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 0:08 AM | Žinutė # 935 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) oj onei nebesilankau ir kodel nemegsti???? Quote (Dove@Deive) jo jo kaip neš tai nebespesiu imti ir merkti gerai būtų cia butu ir gerai visai
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 0:08 AM | Žinutė # 936 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) su pažystamais galima ir kitais tinklapiais ar budais susisiekti,o one tai kažkoks mažvaikių kvartalas juokas juokas nesakau yra ir pas mane tokių draugų su kurias galiu ryšį palaikyti tik per one,bet nebeprisijungiu ir viskas kad ir tas ones mes susikure, kai nelabai uzauge buvom klasej.lt susipaisydavom vis, bet po to puslapio atnaujinimo, dauguma nebenori ten lankytis, nebepatinka mums ten
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 0:10 AM | Žinutė # 937 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kad ir tas ones mes susikure, kai nelabai uzauge buvom klasej.lt susipaisydavom vis, bet po to puslapio atnaujinimo, dauguma nebenori ten lankytis, nebepatinka mums ten na aisku tai dar neinat miegelio mergytes?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 0:11 AM | Žinutė # 938 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) man ir pilvukas auga maziukas leliukas juda kaip isijuoses sportininkas juokas juokas juokas juokas juokas tai ka cia mergytes veikiate gero vaidabas, Dove@Deive, galvoju na ką mes veikiame,užmigdėm savo šeimynas,ir dabar plepame čia kaip faina kad tu laukiesi,aš jau kuri laiką noriu lauktis vaikelio,akip man faina prisiminus neštumą na kai buvo nėštumas neatrodė taip faina ir malonu,bet dabar vel norėčiau lauktis vaikelio ir gimdyti nors juk sakiau per gimdymą iš skausmo vyrui nužudyk mane nebegaliu bet vistiek buvo malonu,o labiausiai tai po visko kai uždeda tau kudikėli,neapsakomas jaumas tai norėtusi patyrti dar ir dar kartą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 0:13 AM | Žinutė # 939 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) ir kodel nemegsti???? aš emėgstu todel kad onei renkasivisokiio paluko žmonės,rašo kas nori ir ka nori Quote (sypsenele) cia butu ir gerai visai tikrai būtų gerai tai avatarai pas mus dar ne tokie būtų jai už juos vyrai gėles dovanotų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 0:15 AM | Žinutė # 940 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) 10 tai dar neinat miegelio mergytes? na jau aišku nori miegučio tai eik jau liuli liuli tada ir mes jau eisime,nes nebebus su kuom bendrauti,greičiausiai šiuo metu fomume mes tryse ir esame
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 0:15 AM | Žinutė # 941 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na ką mes veikiame,užmigdėm savo šeimynas,ir dabar plepame čia kaip faina kad tu laukiesi,aš jau kuri laiką noriu lauktis vaikelio,akip man faina prisiminus neštumą na kai buvo nėštumas neatrodė taip faina ir malonu,bet dabar vel norėčiau lauktis vaikelio ir gimdyti nors juk sakiau per gimdymą iš skausmo vyrui nužudyk mane nebegaliu bet vistiek buvo malonu,o labiausiai tai po visko kai uždeda tau kudikėli,neapsakomas jaumas tai norėtusi patyrti dar ir dar kartą na tai taip ir man nepakartojamas jausmas o kai laukiuosi antra karta tai isvis smagu kai vyresnele ateina pakelia maike ir glosto pilvuka ir priglunda prie pilvuko nepakartojamas jausmas as tai jokiu skausmu nejutau nes man cezary dare nors viska jutau ir maciau
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 0:16 AM | Žinutė # 942 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kaip faina kad tu laukiesi,aš jau kuri laiką noriu lauktis vaikelio,akip man faina prisiminus neštumą miela miela na kai buvo nėštumas neatrodė taip faina ir malonu,bet dabar vel norėčiau lauktis .. aga, as ir kelis metus taip svaigau, bet dbar, kai vaikai jau paaugo, savarankiskesni, tai dabar mastau jog nebereik, uzteks po keliu metu,, zek gal ir babute patapsiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 0:19 AM | Žinutė # 943 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) aš emėgstu todel kad onei renkasivisokiio paluko žmonės,rašo kas nori ir ka nori as tai nekreipiu demesio jokio ir neimu i draugus jokiu nepazystamu zmoniu... turiu savo bendra rata ir uztenka man jo... Quote (Dove@Deive) tikrai būtų gerai tai avatarai pas mus dar ne tokie būtų jai už juos vyrai gėles dovanotų tai taip Quote (Dove@Deive) na jau aišku nori miegučio tai eik jau liuli liuli tada ir mes jau eisime,nes nebebus su kuom bendrauti,greičiausiai šiuo metu fomume mes tryse ir esame na reik eit nors nesimiegos taip gerai kai vyras visa para varo ir tai grys sian po piet...o dar is pat ryto ankstyvo reiks nubegt i pasta gerai kad jis arti tai speti tureciau kol mazute miegos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 0:21 AM | Žinutė # 944 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) na tai taip ir man nepakartojamas jausmas o kai laukiuosi antra karta tai isvis smagu kai vyresnele ateina pakelia maike ir glosto pilvuka ir priglunda prie pilvuko nepakartojamas jausmas as tai jokiu skausmu nejutau nes man cezary dare nors viska jutau ir maciau tai kaip sakoma jai pirma kartą darė cezarį tai tas pats kas negimdei,tikėkimės kad antrą pagimdysi pati ir suprasi ,pajusi ka reiškia pagimdyti vaika
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Penktadienis, 2010-02-12, 0:21 AM | Žinutė # 945 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aga, as ir kelis metus taip svaigau, bet dbar, kai vaikai jau paaugo, savarankiskesni, tai dabar mastau jog nebereik, uzteks po keliu metu,, zek gal ir babute patapsiu na va kaip smagu ... man tik galima jau 2leliukus turet nes vistiek si nestuma ir darys cezariuka tai paskui fabrikiukas uzsidarys... na bet faina ir nuostabu puikiai sutariu su mazule ir tai man nuostabu kad ji man daug daugiau padeda susitarti galima ir viskas ciki...
|
Atsijungęs |
| |