Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-23, 9:29 PM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) mes mokinomes eilerašti apie laiveli dydysis mokėsi ar mažasis? čia tas kur "turiu laivelį mažą" mes tai savaitgalį išmokom "esu vyras aš drąsus" toks netrumpas trijų stulpelių o savaitgalį vėl kokį nugriebsim neblogą knygutę turim labai gražių eilėraštukų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 11:00 AM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis Quote (Dove@Deive) gydytoja vaikus užregistravau,mažyli profilaktiškai,o didyji del gerklėje labai didelių tonzilių kai pamačiau gerklę tai siaubas kokie dideli guzai,kaip vaikas dar maista gali praryti,visa gerkle užgulta maniškį irgi reikia pas gydytoja užregistruoti profilaktikai nes gydytoja juokiasi, sako tuoj pamiršim kaip Domsius atrodo, nes ateinant arba profilaktikai arba kai reikia pažymos darželiui rudenį aš tai lėksiu iki miesto, batų ieškot
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 11:01 AM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos, as cia nedinagu niekur, bet va pritaikau laiko, kaip kur uzsiskaitau, uzsibendrauju
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 12:48 PM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikos, as cia miela nedinagu niekur, bet va pritaikau laiko, kaip kur uzsiskaitau, uzsibendrauju 10 tai užeik ir čia dažniau pabendrauti taip čia ištuštėjo aš tai sutvarkiau vaikų kambari,vel perstačiau aš kas savaite vis kitaip perstumdau baldus na reikia išvalyti po lovomis,atitraukiu ir šauna mintis kaip kitaip pastatyti o jau dulkių dulkų nesuprantu iš kur jų tiek daug,dar tos katės plaukai tai siaubas kažkoks
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Trečiadienis, 2010-02-24, 12:50 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 2:00 PM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikos, as cia nedinagu niekur, bet va pritaikau laiko, kaip kur uzsiskaitau, uzsibendrauju labas vaidabas
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 2:49 PM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na uzsuku ir cia, tik kad as prie kompiuterio prabegom lakstau.. va ir dabar eisiu susipjaustyt,pamarinuot mesyte, vakariene kinietiska darysiu, nes maniskiai labai megsta
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 4:32 PM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| va isbandykit, pirstelius apsilaizysit http://www.gaspadine.lt/patiekalas/kepta_kiauliena_su_paprikomis_kinietiskai.html
Paskutinį kartą redaguota vaidabas - Trečiadienis, 2010-02-24, 4:33 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 5:54 PM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) va isbandykit, pirstelius apsilaizysit http://www.gaspadine.lt/patiekalas/kepta_kiauliena_su_paprikomis_kinietiskai.html aš panašiai darau tik nededu imbiero, nes maniškis nelabai jo mėgsta
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 5:55 PM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus darželyje irgi Kaziuko mugė , sakė ką nors padaryt, vaikai pardavinės , tai sakau padarysiu saldainių mini medelius, tokius ant ilgo koto, be vazono, kaip gėlytes
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 7:15 PM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj mes tai toj sevvagei sušalem gryžom pavalgem karštos sriubytes,paskui dar blynų vaikai užsiprašę tai kepiau gal valanda laiko nemegstu kepti blynu tetis musu tai nulūžo,miega jau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 7:16 PM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus darželyje irgi Kaziuko mugė _liuks_ pas mus tai pat ligtai kažkokia mugė,paroda bus,bet ligtai niekas nieko nepardavines,jai gerai supratau
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Trečiadienis, 2010-02-24, 8:13 PM |
Atsijungęs |
| |
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 8:45 PM | Žinutė # 28 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tetis musu tai nulūžo,miega jau tai jau nukankinai vyrą per visą dieną maniškio tai dar nėra, dirba aš tai grįžus iš senvagės pasidariau šaltienos, tai kaip rytoj bus skanu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 8:46 PM | Žinutė # 29 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) , tai sakau padarysiu saldainių mini medelius, tokius ant ilgo koto, be vazono, kaip gėlytes miela miela babilone maciau per valentina tokiu gelyciu, tai parodyk kas gausis Quote (Dove@Deive) oj mes tai toj sevvagei sušalem juokas juokas gryžom pavalgem karštos sriubytes,paskui dar blynų vaikai užsiprašę tai kepiau gal valanda laiko juokas juokas nemegstu kepti blynu 10 tetis musu tai nulūžo,miega jau na va, lauke nors pabunat, as saviskiu negaliu is namu iskrapstyt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 8:47 PM | Žinutė # 30 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) pas mus tai pat ligtai kažkokia mugė,paroda bus,bet ligtai niekas nieko nepardavines,jai gerai supratau pasmus tai ir skelbimas jau pakabintas kad bus mugė , vaikai galės pirkti ir pardavinėti savo darbelius , ir muzikantai pas mus bus
|
Atsijungęs |
| |