Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-10, 1:22 PM | Žinutė # 856 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes merginos mes su mažiumi buvome pasivaikščioti iki prekybos centro ėjome biški apsiprekinome ir gryžome oriukas tai labai fainas tik kad vėjas tai nemalonu tikrai pas mus šnd jis gan nemažas Quote (vilmutee) Gal galima būtu receptuką 10 norėčiau ir aš receptuko aš šnd nieko nedarysiu pietums irgi po vakar ir kauliukų yra nebent košės bulvių su svogūnų laiškais dar padarysiu ir fsio mažius vėl net nesiruošia miegoti jatau vėl duosis visą dieną jau galvojau ėjome nemažai pasivaikščioti pavargs šūda nieko
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-10, 4:55 PM | Žinutė # 857 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vilmutee) Sveikutės mergaitės Na kagi gryžau iš vyresnėlės koncerto, tai nuotaika tokia pakylėta sok Vakar prigaminau plovo, tai šiandien tik sriubytės išvirsiu, ir bus visas dienos darbas sok sveikute sveikute kokiam koncerte buvai? Quote (vilmutee) Gal galima būtu receptuką 10 jokio čia receptuko nera,išsiverdu spageti,dedu smulkiai pjaustyto česnako,česnakinės druskos,spageti prieskoniai ir vilniaus majonezo padažas pikantiškas man tai labai skanu, ir kuo daugiau česnako :_liuks_: :juokas: jau pavalgiau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Trečiadienis, 2010-03-10, 4:57 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-10, 4:57 PM | Žinutė # 858 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Sveikutes merginos mes su mažiumi buvome pasivaikščioti iki prekybos centro ėjome biški apsiprekinome ir gryžome miela oriukas tai labai fainas tik kad vėjas tai nemalonu tikrai liudna pas mus šnd jis gan nemažas liudna tikrai oras gražus bet didelis vėjas mes tai jau būsime namie ir taip jau prisivaikščiojome per akis su mažuoju gal rytoj eisime antyčių pavalgidinti jai bus gražus oras
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-10, 5:02 PM | Žinutė # 859 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) išsiverdu spageti,dedu smulkiai pjaustyto česnako,česnakinės druskos,spageti prieskoniai ir vilniaus majonezo padažas pikantiškas _liuks_ man tai labai skanu, ir kuo daugiau česnako _liuks_ juokas :juokas: nu kaip skaniai atrodo reiks nusipirkti česnakinės druskos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-10, 5:03 PM | Žinutė # 860 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) mažius vėl net nesiruošia miegoti jatau vėl duosis visą dieną liudna jau galvojau ėjome nemažai pasivaikščioti pavargs šūda nieko tai maniškis tai pat nemiegojes ir net nesiruošia duodasi rėkauja ir nervus gadina nepadeda nei kieme buvimas nei kitokia veikla kad atsijungtų ir pamiegotų,jis nepavargstantis tik aš pavargstu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-10, 5:05 PM | Žinutė # 861 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu kaip skaniai atrodo reiks nusipirkti česnakinės druskos pabandyk gal patiks tik nepadaugink,bus per aštru ir per sūru nuo česnakinės druskos dėti po truputi ir ragauti geriau,nes aš ši karta nuaštrinau ir nusūrinau,bet nieko man skanu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-10, 5:45 PM | Žinutė # 862 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ,jis nepavargstantis juokas juokas tik aš pavargstu pas mane grynai taip pat viskas Quote (Dove@Deive) pabandyk gal patiks tik nepadaugink,bus per aštru ir per sūru nuo česnakinės druskos dėti po truputi ir ragauti geriau,nes aš ši karta nuaštrinau ir nusūrinau,bet nieko man skanu aišku žinosiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-10, 10:43 PM | Žinutė # 863 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) pas mane grynai taip pat viskas juokas liudna tai užjaučiu tave,o tu mane Quote (Kristalija) labukas mergytes mua mua mua mua as viena su jokubeliu namie,manasis isveze mama i kaima,vel laidotuves ju giminej 12 nu kad nesiseka tai sakes,jokubelis sianakt pas bociu miegos,nes man ryt ir poryt i darbeli jau,paskui 3laisvas turesiu _liuks_ siandien pasiemiau jau akinukus,tai esu akiniuota juokas juokas juokas juokas juokas 10 sveikute tai šaunu kad jau su akinukais,aš ir akiniuota jau senai geriau akiniuota nei žabala
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-10, 10:44 PM | Žinutė # 864 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai užjaučiu tave,o tu mane užjaučiu tokias pat kaip save
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-10, 10:45 PM | Žinutė # 865 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ka merginos veikiate ši vakara? as tai katik gryžau iš sesės truputi šampaniuko labai skanaus atsigėrėme mažylis miegojo pietų miego ir katik atsikėlė tai nežinau ka reikės daryti kad vėl užmigtų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-10, 10:47 PM | Žinutė # 866 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) užjaučiu tokias pat kaip save juokas juokas juokas na bet tikrai laurituke man asmeniškai labai sunku toki vaiką auginti,neturiu nei nervų nei kantrybės tvardausi,bandau apgudrauti,bet kai užeina ožys ir durnumas vaikus tai niekas nepadeda na tikėkimės kad viskas praeis ir bus gerai bent jau tikiuosi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-10, 10:53 PM | Žinutė # 867 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ka merginos veikiate ši vakara? as tai katik gryžau iš sesės truputi šampaniuko labai skanaus atsigėrėme _liuks_ _liuks_ mažylis miegojo pietų miego ir katik atsikėlė tai nežinau ka reikės daryti kad vėl užmigtų juokas juokas aš geriu vyniuką nu tiek šnd užsimaniau užuojauta tau maniškis pietų nemiegojo lūžo 9 val tai miegosim ryt iki kokių 8 val
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-10, 10:56 PM | Žinutė # 868 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na bet tikrai laurituke man asmeniškai labai sunku toki vaiką auginti,neturiu nei nervų nei kantrybės liudna liudna tvardausi,bandau apgudrauti,bet kai užeina ožys ir durnumas vaikus tai niekas nepadeda liudna nu va sutikau tokį pat žmogų kaip ir aš pas mane irgi tas pats nervų neturiu greitai susinervinu Quote (Dove@Deive) na tikėkimės kad viskas praeis ir bus gerai _liuks_ bent jau tikiuosi tai su laiku aišku kad taip ir bus
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-10, 10:59 PM | Žinutė # 869 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dove@Deive, tau parašiau až gavai?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-10, 11:24 PM | Žinutė # 870 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš geriu vyniuką nu tiek šnd užsimaniau užuojauta tau maniškis pietų nemiegojo lūžo 9 val tai miegosim ryt iki kokių 8 val oj nemėgstu aš vyno,kaip kiti man sako gal nesi gero skanavusi,tai skau gal ir ne net nežinau maniškis tai jau prabudęs valgo sausus pusryčius su pienu ir ka tu jam nežinau ka nakti reikės su juo veikti
|
Atsijungęs |
| |