Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-15, 12:57 PM | Žinutė # 1006 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis Vaidabas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-15, 12:58 PM | Žinutė # 1007 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kas naujo Lietuvoje?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-03-15, 2:44 PM | Žinutė # 1008 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kiek galima laukti tų geresnių orų,kaip sninga taip sninga visai gal nebesulauksime pavasario liudna o taip jau norisi saulutės ir šiltų orų miela pas mus buvo taip išgražėję saulikė švietė o dabar pūga sninga vėjas nu nesuprasti minute taip minute kitaip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Norvile | Data: Antradienis, 2010-03-16, 6:58 AM | Žinutė # 1009 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 812
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| apmires forumas kazkoks...kur kitos mergaites labas is ryto
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-03-16, 8:17 AM | Žinutė # 1010 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas Quote (Norvile) apmires forumas kazkoks...kur kitos mergaites galvoju -na septinta valandą tai....
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-16, 8:23 AM | Žinutė # 1011 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas visoms Quote (Norvile) apmires forumas kazkoks...kur kitos mergaites savaitgalį pirmadienį dažniausiai visada taip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-16, 9:08 AM | Žinutė # 1012 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas mergaitės sveika snieguoliuke na ir šaltukas šiandien net ausis nušaliau kol vaikus i darželį nuvedžiau.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-16, 9:21 AM | Žinutė # 1013 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas mane šns mažius pažadino sako mo niam,niam nu kad juokias kaip žadintuvas išviriau valgyti nes dieną žadu nebūti kad vyras gryžes pavalgytų reiks eiti apsitvarkyti ir varysime su mažiuku į lauką pas mano maąm oriukas pasakiškas šaltuko yra matosi bet ant pietų nebebus manau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-16, 9:28 AM | Žinutė # 1014 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labas rytas mane šns mažius pažadino sako mo niam,niam nu kad juokias kaip žadintuvas juokas juokas išviriau valgyti nes dieną žadu nebūti kad vyras gryžes pavalgytų reiks eiti apsitvarkyti ir varysime su mažiuku į lauką pas mano maąm oriukas pasakiškas šaltuko yra matosi bet ant pietų nebebus manau sok _liuks_ Sveikute Na tikrai geras pas tave žadintuvas mama no niam niam ir šoki iš lovos na pas mus oras ir gražus tik nuo ryto šaltukas. aš tai mastau ką čia gražaus sugalvoti i darželio velykinę parodėlę reikia atvirukų,margučių, piešinių jaučiu piešime pintinę su pilna kiaušinių,mes taip mokykloje piešdavome turiu toki pintą krešelį nedidelį ir niekaip nesugalvoju kaip ji panaudoti ka sugalvoti gal ismeigti pagaliukus ir kaipnors klijuoti kiaušinius ar dar kaip nors net nežinau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-16, 9:32 AM | Žinutė # 1015 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na tikrai geras pas tave žadintuvas mama no niam niam ir šoki iš lovos jo žinok pastebėjau kas rytą eina aplink jai aš dar nesikeliu tai tada jau žino ką sakyti nuo ko tikrai atsikelsiu mo nima,niam ir aš jau stoviu o jis tada gulasi į mano vietą ir guli patenkintas kai jau aš atsikėlusi jam gerai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-16, 9:47 AM | Žinutė # 1016 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) jo žinok pastebėjau kas rytą eina aplink jai aš dar nesikeliu tai tada jau žino ką sakyti nuo ko tikrai atsikelsiu mo nima,niam ir aš jau stoviu o jis tada gulasi į mano vietą ir guli patenkintas kai jau aš atsikėlusi jam gerai juokas juokas juokas nu šaunuolis tavo berniukas,žino kaip mama greitai pakelti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-16, 10:01 AM | Žinutė # 1017 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nu šaunuolis tavo berniukas,žino kaip mama greitai pakelti juokas juokas nu bet taip juokingai
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-03-16, 10:04 AM | Žinutė # 1018 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) abas rytas mane šns mažius pažadino sako mo niam,niam nu kad juokias kaip žadintuvas -šaunuoliukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-16, 10:05 AM | Žinutė # 1019 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) šaunuoliukas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-16, 10:05 AM | Žinutė # 1020 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu bet taip juokingai juokas juokas tai jau tikrai aš ir atsikelčiau manau su šypsena jai mane taip keltų vaikas,kaip smagu ir miela
|
Atsijungęs |
| |