Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-16, 9:55 PM | Žinutė # 1111 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| juop... reik jungt computerį lauk...užtenka... laukia Kalėjimo bėgliai, po to CSI ir sapnai... labanakt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-16, 10:24 PM | Žinutė # 1112 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš dar užsukau pas jus kaip sukrėte šios dienos įvikis tai ne tas žodis,isivaizduojate mūsų kaimynė nepasiemė vaikų iš darželio iki šiol :liudna: telefono nekelia,atejo darželio direktorė ėjo per kaimynus,siaubas kažkoks nesuprantu kaip galima palikti savo vaikus darželyje :liudna: sakom gal kas atsitiko,bet tai kur tevas tada na jie tokia konfliktiška šeima,dažnai muštynės pjautynės vyksta,nu bet kad palikti vaikus darželyje tai to dar nesu girdėjusi :liudna:
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Antradienis, 2010-03-16, 10:24 PM |
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 0:37 AM | Žinutė # 1113 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kaip sukrėte šios dienos įvikis tai ne tas žodis,isivaizduojate mūsų kaimynė nepasiemė vaikų iš darželio iki šiol liudna telefono nekelia,atejo darželio direktorė ėjo per kaimynus,siaubas kažkoks nesuprantu kaip galima palikti savo vaikus darželyje liudna sakom gal kas atsitiko,bet tai kur tevas tada galvoju na jie tokia konfliktiška šeima,dažnai muštynės pjautynės vyksta,nu bet kad palikti vaikus darželyje tai to dar nesu girdėjusi liudna -nu geras kad ir kas atsitiktų,juk rastum kas vaikus pasiima vargšai vaikiukai,kaip turėjo jaustis labanaktukas,visvien su savim šnekuos
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 9:02 AM | Žinutė # 1114 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas štai ir aš su kavos puodeliu užukau pasilabinti Quote (daniele) -nu geras galvoju kad ir kas atsitiktų,juk rastum kas vaikus pasiima vargšai vaikiukai,kaip turėjo jaustis girdėjosi kad nakti gryžo vyras su vaikais,oj kaip rėkė vaikai klykė ligtai ji užbaliavojo ar kažkas panašaus,bet čia tai viršūnė
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 9:12 AM | Žinutė # 1115 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) girdėjosi kad nakti gryžo vyras su vaikais,oj kaip rėkė vaikai klykė nesmagu tokie kaimynai... Laba ryta mergytės. lengvai atsilenkimų padriau, pastriksėjau, galima atsipūsti o kaip laukiu šiltų rytų, kai bus galima šokt į kedukus ir aplink tvenkinius ristele su ausinėmis ir geru ritmu....
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 9:14 AM | Žinutė # 1116 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas pabudome ir kelkimės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 9:24 AM | Žinutė # 1117 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikute Sindre jugute smagus šiandien rytas saulutė smagiai šildo mane pro langą
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 9:29 AM | Žinutė # 1118 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dove@Deive, jinai nešildo o tik šviečia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 9:32 AM | Žinutė # 1119 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Dove@Deive, jinai nešildo o tik šviečia juokas ei mane šildo tikrai pro langus kepina tiesiog netiki??? kaip tingiu reikia eiti ruoštis praustis,galvą plauti reikės su vaikais eiti pas gydytojus,oj kaip nemėgstu aš pas juos vaikščioti
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 9:36 AM | Žinutė # 1120 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dove@Deive, aš irgi tuoj eisiu maudytis, tik daba plaukus maitinu tai dar pusvalanduką palauksiu... o ko pas gydytojus? Profilaktiškai ar sergat? Ir nėr čia ko tingėti! Dar kai Tave šildo tai išvis...vienas malonumas... Mane tai iki minus 5 sušildė kolkas
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 9:43 AM | Žinutė # 1121 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas pas mus apsiniaukę
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 9:45 AM | Žinutė # 1122 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Dove@Deive, aš irgi tuoj eisiu maudytis, tik daba plaukus maitinu tai dar pusvalanduką palauksiu... o ko pas gydytojus? Profilaktiškai ar sergat? Ir nėr čia ko tingėti! Dar kai Tave šildo tai išvis...vienas malonumas... Mane tai iki minus 5 sušildė kolkas juokas taip eisime profilaktiškai ir šiaip dėl smulkių nusiskundimų,gal kraują pasidarysime,nes kažko prastai vaikai valgo,didysis per metus nei vieno kg nepriaugo,kažkaip manyčiau i tartina oj tingiu saulytė man šviečia sedėčiau ir sedėčiau vėl visa diena prie pc kad tik galėčiau kuom savo plaukus maitini? pas mane tai nušiurę,tai kirpsiu nors kiek atsigaus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 9:47 AM | Žinutė # 1123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) labas rytas 4 pas mus apsiniaukę liudna Sveikute o pas mus saulytė šviečia,mums geriau na gal dar pragiedrės oj visi kaip nori saulutės spinduliukų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 10:13 AM | Žinutė # 1124 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mergaitės šiandien man išeiginė, tai dar lovoj su kompu ką susiplanavusios nuveikt?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 10:14 AM | Žinutė # 1125 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) pas mane tai nušiurę,tai kirpsiu nors kiek atsigaus kai pakerpi labai padeda
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |