Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 4:59 PM | Žinutė # 1216 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ala) o su kokiu idaru darai? as tai kai kepu tai nieko nededu. aš ir nieko nededu,o juo labiau razinų,man neskanu kur nors idėtos razinos
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 5:01 PM | Žinutė # 1217 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ala) kaip jus gyvenat? Man reikia juso pagalbos. Gal kas zino kokiu geru ir veiksmingu tepaliuku ar vaistu nuo sanariu? Mamai labai skauda. 12 sveikute labai geras tepalas yra Finalgon :_liuks_: jo kaina pie 15lt,pabandykite.
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Trečiadienis, 2010-03-17, 5:01 PM |
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 5:23 PM | Žinutė # 1218 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba mergycos, kas geresnio? Aš jau pasižmonėjau, dar be kita ko patekau į pūgą ir jau grįžau namolio Dove@Deive, kaip apkepas? Nesudegė?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 5:27 PM | Žinutė # 1219 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Dove@Deive, kaip apkepas? Nesudegė? ai kaip visada vidus nedakepė o šonai apdegė
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 5:29 PM | Žinutė # 1220 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tai apipjaustyk reikėjo vėjelį nusistatyt, tolygiau būtų iškepęs... et bet vistiek jaučiu skanus gavosi... ne ministram gi darei...
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 6:22 PM | Žinutė # 1221 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na ir plipliurpėte čia per visą dieną o aš visą dieną nebuvau prie kompo nebuvo kada lauke buvome,pas mamą buvau,paskui gryžusi šaltibarščius dariau vaikas nemiegojo davėsi tai nebuvo net kada dabar indus išsiploviau sakau reikia prisėsti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 6:29 PM | Žinutė # 1222 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ogho bitutė darbininkė Laurituke. Aš tai pusę dienos ruošiausi, kitą pusę dienos kontoroj kavą pragėriau... Dar pardavykloj pasižvalgiau, bet ką čia tam mūsų kaimo akropoly net saldainių skanių neradau... dabar Naisių vasarą paspoksojau kaip ir pridera pencininkei ir ką reik ruoštis į svečius pas bernų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 7:01 PM | Žinutė # 1223 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ala) o su kokiu idaru darai? as tai kai kepu tai nieko nededu. iš įvairių vaisių, ananasai, abrikosai, slyvos (iš džiovistų) išmirkau suplaustau cukruas įdedu obuolių kartais ir tada pilu į kepimo indą masę, tada sudedu vaisius ir vėl pilu masę Quote (Dove@Deive) ai kaip visada vidus nedakepė o šonai apdegė temperatūros gal nesusireguliavai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 7:02 PM | Žinutė # 1224 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Laba mergycos, kas geresnio? Aš jau pasižmonėjau, dar be kita ko patekau į pūgą ir jau grįžau namolio oj žinok mes antyčių pamaitint buvom, tai pabaigėm ėjom iki mašinos tai kaip pradėjo pustyt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 7:05 PM | Žinutė # 1225 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, agha skaičiau kad puoštis lekei, tai tada grįžinėjau atgal forumu kad paskaityčiau kur ten ruošeisi, o pasirodo antyčių maitint kaip jauku ir faina... tik kad oras subjuro.... Aš dabar leksiu pas draugą kokį pylmą paspoksot. Jau turėjau būt išėjus, bet vis neprisiruošiu morališkai, nes nuo mašinos vėl teks valytis sniegus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 7:09 PM | Žinutė # 1226 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Aš dabar leksiu pas draugą kokį pylmą paspoksot. Jau turėjau būt išėjus, bet vis neprisiruošiu morališkai, nes nuo mašinos vėl teks valytis sniegus man irgi nepatinka kai reikia mašiną gramdyti o šeip dar pardoj buvom, tik nieko gero neradau va gerai kad draugė neprikalbino manęs važiuoti su ja į miestą, nes avariją padarė tai vyras išvažiavo žiūrėti kas ten kaip
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 7:13 PM | Žinutė # 1227 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va gerai kad draugė neprikalbino manęs važiuoti su ja į miestą, nes avariją padarė oj tai labai nekas.... tikiuos viskas gerai ten bus... gal tik nežymiai kur bagstelėjo... Gerai lekiu jau, otai nesilaikau žodžio, vėluoju. Gero vakarėlio jumi. Manau, dar susirašysma
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 7:14 PM | Žinutė # 1228 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) oj tai labai nekas.... tikiuos viskas gerai ten bus... gal tik nežymiai kur bagstelėjo... Gerai lekiu jau, otai nesilaikau žodžio, vėluoju. Gero vakarėlio jumi. Manau, dar susirašysma svarbiausia kad ji nekalta ir nesusižeidė lėk lėk, o tai tada velnių gausi gero vakaro, susirašysim
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 7:27 PM | Žinutė # 1229 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Tai apipjaustyk juokas reikėjo vėjelį nusistatyt, tolygiau būtų iškepęs... et bet vistiek jaučiu skanus gavosi... ne ministram gi darei... aišku kad skaniai gavosi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-03-17, 7:30 PM | Žinutė # 1230 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) temperatūros gal nesusireguliavai miela gerai būtu kad pas mane temperatūra reguliuotusi senoje duineje net nežinau kaip su ja ir kepti ugnis nedidelė buna bleka auštai bet vistiek dugnas ir šonai sudega
|
Atsijungęs |
| |