Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 10:59 AM | Žinutė # 121 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) pas mane anyta berots ir tokias tabletes geria galvoju ,nu va ir pasiseke tau kartais gerai kai miestelyje visi pazystami
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 11:03 AM | Žinutė # 122 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kartais gerai kai miestelyje visi pazystami miela aga,kaip ir man pasiseke kad mama pazystama turi is seniunijos,tai man greit dokumentus padejo visus sutvarkyt
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 12:01 PM | Žinutė # 123 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės pleputės apsivarkiau ir prisėdau su kavute paskaitinėt,ką pripliurpėt be manęs
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Džakonda | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 12:32 PM | Žinutė # 124 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 71
Apdovanojimai: 2
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) o be akiniu ne kas Tikrai nekas Quote (vilmutee) Na štai dvi geros naujienos iš trijų, tad gal ir vyras nudžiugins gryžęs iš darbo deja,nenudziugino,teks sumoketi 7000 lt
Tai,kas mūsų nenužudo, padaro mus dar stipresniais ;)
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 12:39 PM | Žinutė # 125 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Džakonda) liudna deja,nenudziugino,teks sumoketi 7000 lt -jėrgus ,nu gal vistik nereikės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 12:43 PM | Žinutė # 126 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Džakonda) deja,nenudziugino,teks sumoketi 7000 lt vajatau dar kiek daug
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 12:44 PM | Žinutė # 127 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labukas ko nemačiau mes buvome lauke su mažiuku šiaip lauke faina nešalta tik jau slidumas tai baisus parėjom mažius užmigo aš biški apsitvarkiau ir prisėdau pas jus ką veikinėjate?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 12:57 PM | Žinutė # 128 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) ripratus,visada ziuri telika prisimerkus jei ka reik skaityt,bet jau pripratau miela ,nusipirksiu akinius ir kai nereiks naudot tai ant sekcijos virsaus desiu kad vaikai nepasiektu,tik reiks melstis kad kate nenumestu juokas oj aš tai be akinių sedėčiau i telika ilindusi,nes visai beveik nematau net i gatvę bijočiau be akinių išeiti nes mašina tikrai nutrenktų,o be to dar ir žmonių nepažinčiau,praeičiau kaip pro nepažystamą Quote (Laurituke) mes buvome lauke su mažiuku šiaip lauke faina nešalta tik jau slidumas tai baisus liudna parėjom mažius užmigo aš biški apsitvarkiau ir prisėdau pas jus sveikute aš truputi apsitvarkiau, jo tas slidumas tai košmaras kažkoks,dar kai musu mažylis eina i darželi su guminiais tai visai jam slidu sėdi ir sėdi ant rurytės kol nueiname i darželi ir mane net išvertęs buvo,kaip dejausi tai siaubas mes tai planuojame po darželio eiti pamaitinti antyčių išsiunčiau vyra nupirkti kavos,taip užsimaniau,čia rašo mergaites kaip skainiai geria
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 1:15 PM | Žinutė # 129 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) sveikute aš truputi apsitvarkiau, jo tas slidumas tai košmaras kažkoks,dar kai musu mažylis eina i darželi su guminiais tai visai jam slidu sėdi ir sėdi ant rurytės kol nueiname i darželi ir mane net išvertęs buvo,kaip dejausi tai siaubas juokas juokas mes tai planuojame po darželio eiti pamaitinti antyčių _liuks_ _liuks_ išsiunčiau vyra nupirkti kavos,taip užsimaniau,čia rašo mergaites kaip skainiai geria 4 Reiks eiti ir man pasidaryti kavos sudėjau keti vištą eisiu bulvių skusti vėliau biški
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 1:21 PM | Žinutė # 130 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Reiks eiti ir man pasidaryti kavos sudėjau keti vištą eisiu bulvių skusti vėliau biški miela vyras man ruošia kava,o man leidžia čia papliurpti aš tai nieko šiandien negaminu liko visko nuo vakar tai teks pabaigti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 1:56 PM | Žinutė # 131 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) mes tai planuojame po darželio eiti pamaitinti antyčių išsiunčiau vyra nupirkti kavos,taip užsimaniau,čia rašo mergaites kaip skainiai geria geras aš irgi su saviškiu eisiu sako reikia mano antis palesint, gal kokią namo parsinešiu o vyras nedirba? maniškis tai šiandien nebuvo grįžęs pietaut tik paskambino sako darbų milijonas, po darbo irgi dirbs, tai tikriausiai pinigus ant sienos klijuosim o šeip gaila mano brangiausiojo, pavargsta, šiandien gerų vitaminų nupirkau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 1:57 PM | Žinutė # 132 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o man vakar draugė plaukus sugarbaniavo tai šaindien kaip lėlė o aš tai sakau eisiu šaltienos virti baisiai noriu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 2:10 PM | Žinutė # 133 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) geras aš irgi su saviškiu eisiu juokas juokas juokas juokas sako reikia mano antis palesint, gal kokią namo parsinešiu nu va tai gal susitiksit visi smagei pamaitinsite Quote (snieguoliuke) o man vakar draugė plaukus sugarbaniavo juokas smile juokas juokas tai šaindien kaip lėlė juokas juokas juokas o aš tai sakau eisiu šaltienos virti baisiai noriu ai,ai kaip gerai pasirodyk kaip atrodai Quote (snieguoliuke) aš tai maksėj buvau, bet nieko gero nemačiau galvoju galvoju vaikiui knygučiu nupirkau nuo taško prie taško _liuks_ _liuks_ _liuks_ , kažkaip pasinešęs ant jų, tai galės vedžiot _liuks_ _liuks_ tik keista kad taip skaičius gerai pažįsta _liuks_ o vakar važiuojam iš darželio sako aš žinau kas po šimto eina, sakau na....sako 101, 102 ir t.t. juokas juokas juokas _liuks_ geras gal finansininkas bus miela nu va tai gerai turėsit finansininką
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 2:13 PM | Žinutė # 134 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj tikrai šaltienos tai senokai valgiau,pati nesu dariusi uošvene padaro nedirba šiandien musu tetis,nera darbo atostogaujame abu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-24, 2:28 PM | Žinutė # 135 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ai,ai kaip gerai pasirodyk kaip atrodai kaip avytė Quote (Dove@Deive) oj tikrai šaltienos tai senokai valgiau,pati nesu dariusi uošvene padaro oj aš tai kitų darytos šaltienos nei kotletų negaliu valgyt , jeigu į kaimą važiuoju tai sėdžiu nevalgius Quote (Dove@Deive) nedirba šiandien musu tetis,nera darbo atostogaujame abu tai jei eisit antyčių lesint prikabink ir tėtį maniškis tai darbais užsivertęs o dar chalturkes
|
Atsijungęs |
| |