PHOTOSHOP'O DRAUGĖS NE APIE PHOTOSHOP'Ą 12-ta tema
|
|
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:00 PM | Žinutė # 31 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dEdRA, sveikute vajatau kokios geros žinios labai smagu kad vaikiukui jau viskas gerėja tikrai džiaugiuosi su tavimi noeles net skaipe žiūriu nėra gal intikas užlūžo nu reiks pažiūrėti gal vakare bus Quote (dEdRA) Nikutea tai gal ruošiasi jo tikrai Nikutea gal veselei ruošiasi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:02 PM | Žinutė # 32 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tikrai Nikutea gal veselei ruošiasi visko gali būti lai tik mūsų nepamiršta,noriu baliaus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:03 PM | Žinutė # 33 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dEdRA, as gi sakiau, kad viskas bus gerai, juk nereikia visiems vaikams klijuoti teoretiniu - statistiniu reikalavimu tobuleti, gi kiekvienas mes esame uniklaus ir be galo skirtingi, mane tai nervai ima, kada nueini pas gydytoja, ji pamatuoja, pasveria vaika, atsivercia tokia suplysusia knyga, velniai zino kada parasyta ir baksnodama savo riebiu pirstu porina, kad jam truksta svorio pagal ugi, o as jai viena karta atreziau, kad per mano akis, pagal jos ugi to svorio ryskiai perdaug, tai kai susinervavo, as jai ramiai sakau, nenervinkit manes, tai as nenervinsiu jusu. Tfu, negaliu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:03 PM | Žinutė # 34 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) nu ne gėda,nes tik ką pakilo pareigose,taip sakoma vis dar trūksta moderatorių,yra daug laisvų temų,jei kuri susidomėtumėt duokit žinią miela sveikinu virginijak ir kaip rašė Irce tikrai dar reikia gerų merginų kurios norėtu moderuoti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:04 PM | Žinutė # 35 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) viena karta atreziau, kad per mano akis, pagal jos ugi to svorio ryskiai perdaug, tai kai susinervavo, as jai ramiai sakau, nenervinkit manes, tai as nenervinsiu jusu. Tfu, negaliu eik tu sau,nu ir prajuokinai liuks atrėžei tu jai
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:04 PM | Žinutė # 36 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) noele tai kažkur dingusi reiks į skype parašyti,nikutea senai visai matyta nebeužeina nei čia nei į kitus plepaliukus liudna o sandra užeina bent sakė neturi laiko daug tai vat tokios žinios vadinasi skaiciau seno laiko tema
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:05 PM | Žinutė # 37 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) nikutea ir noele plepa kitoje temoje Kol parašiau savo pamąstymus , viskas išaiškėjo, nu ir liux, kad nedingę Quote (justux29) mazius mano sianakt sukarsciavo - gerai, kad laisvadienis, labai tave supranyu, kaip jautiesi, ir sveikit greičiau, gal net neįsisirkit teisingiau būtų pasakyt, gal temperaturytė nuo dantukų, juk jie vis dygsta ir dygsta. Quote (Irce6) virginijak, nuoširdžiai sveikinu tapus moderatore,esi to verta Jau kas tiesa tai tiesa SVEIKINIMAI Virginijak
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:06 PM | Žinutė # 38 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) vadinasi skaiciau seno laiko tema turbūt,nes seniai ją bemačiau,o ir Nikutea nuo vasario mėn. neužeina
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:06 PM | Žinutė # 39 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) eik tu sau,nu ir prajuokinai juokas liuks atrėžei tu jai tai ka daryti, kad ji tokia nesupratinga, as nenorejau jos izeisti, bet uzkniso negyvai nuolatos, vos ne nuo gimimo kaip varna karksedama ta pati
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:07 PM | Žinutė # 40 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) lai tik mūsų nepamiršta,noriu baliaus aš irgi
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:08 PM | Žinutė # 41 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) o man nuo penktadienio darbo dienos prasidės,iki antradienio...kaip nemėgstu dirbti savaitgaliais kai visi namie liudna ką darysi,slenkantis grafikas pas mus bet kaip vargina tas naktinis darbas, uzuojauta tau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:09 PM | Žinutė # 42 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) vadinasi skaiciau seno laiko tema turbūt Quote (justux29) tai ka daryti, kad ji tokia nesupratinga, as nenorejau jos izeisti, bet uzkniso negyvai nuolatos, vos ne nuo gimimo kaip varna karksedama ta pati nu jau tikrai pajimtu ir man nervai
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:09 PM | Žinutė # 43 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) nu ne gėda,nes tik ką pakilo pareigose,taip sakoma vis dar trūksta moderatorių,yra daug laisvų temų,jei kuri susidomėtumėt duokit žinią neridai pasiulykit, ji ir musu fainulka ir labai daznai cia buna, gal sutiktu, tik pati nedrista pasisiulyti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:11 PM | Žinutė # 44 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) neridai pasiulykit, ji ir musu fainulka ir labai daznai cia buna, gal sutiktu, tik pati nedrista pasisiulyti siūlėm bet kad nelabai nori
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-03-24, 12:14 PM | Žinutė # 45 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) siūlėm miela bet kad nelabai nori kitos gal nedrįsta apsiimti nu bet nieko sunkaus nėra,pradžioj gal baisu atrodo Quote (justux29) neridai pasiulykit, ji ir musu fainulka ir labai daznai cia buna čia tai tu teisi 100%
|
Atsijungęs |
| |