PHOTOSHOP'O DRAUGĖS NE APIE PHOTOSHOP'Ą 12-ta tema
|
|
nerida | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 12:52 PM | Žinutė # 496 |
[ ( US) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 5372
Apdovanojimai: 64
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos mergytes,man tai siandien dienele prasidejo nekaip,ryte tik issijungus kompa kazkoks virusas suvalge,nieks nebeveike,teko perinstaliuot,visas sukauptas geris dingo dar viska kol suinstaliuosiu net galva skauda
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
Paskutinį kartą redaguota nerida - Trečiadienis, 2010-04-28, 1:11 PM |
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 6:12 PM | Žinutė # 497 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nėra mano kolegės tai šnekėsiuos dabar viena
Šypsena – tai pro tavo veido langą šviečianti šviesa, kuri sako žmonėms, jog tavo širdis yra namie. B. Ferrero
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 6:26 PM | Žinutė # 498 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nerida, tikrai gerai kai pasikureni mama namie po kaldra gli niekur iš lovos lipt nenori sake.
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 6:57 PM | Žinutė # 499 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) tikrai gerai kai pasikureni gerai kai savo namus turi na pas mus ne taip ir salta kad tik po kaldra,bet vesu
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:28 PM | Žinutė # 500 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) sveikos mergytes,man tai siandien dienele prasidejo nekaip,ryte tik issijungus kompa kazkoks virusas suvalge,nieks nebeveike,teko perinstaliuot,visas sukauptas geris dingo dar viska kol suinstaliuosiu net galva skauda Vaje,tai ne kas..o viskas kas photoshopui skirta ir dingo?
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:29 PM | Žinutė # 501 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Beje Laba vakarėli.... Nikutea,laba senai matyta..
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 7:33 AM | Žinutė # 502 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) Sveikos, mano mielosios Labukas,pasiilgom taves Quote (Nikutea) atsiskaitymai, sesija, bakalauro terminai spaudžia, kuo didziausios tau sekmes Quote (Nikutea) o dar ir vestuvėm ruošiuosi Ne ne, mergaitės, dar ne savo vestuvėm, tiesiog pakvietė pabūti liudininkais maniškio sesuo, tai birželio 4 biškiuką turėsim "papiršliaut tai smagumelis Quote (Nikutea) tada vėl grįšiu, paklydėlė, pas jus, jei priimsit atgal labai labai lauksim,nes fainuole esi Quote (zuika) Vaje,tai ne kas..o viskas kas photoshopui skirta ir dingo? sprogo viskas dabar nors kompas neapkrautas bet gaila viso turto sukaupto pernaujo parsisiunciau ps cs4 dabr parsisiunciau,biskeli kitoks jis man nei trecias,sriftus vakar siunciausi.
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 8:59 AM | Žinutė # 503 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas Nikutea, - sveikute Quote (nerida) ,man tai siandien dienele prasidejo nekaip,ryte tik issijungus kompa kazkoks virusas suvalge,nieks nebeveike,teko perinstaliuot,visas sukauptas geris dingo dar viska kol suinstaliuosiu net galva skauda - eik tu sau vargšiukė Ir aš vis žadu viską išsisaugot,bet neprisiruošiu Viskas dabar jau užsiimsiu ...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 10:41 AM | Žinutė # 504 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) Ir aš vis žadu viską išsisaugot,bet neprisiruošiu Ir as ruosiausi ruosiausi ir "prisiruosiau"
|
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 2:19 PM | Žinutė # 505 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) Ir aš vis žadu viską išsisaugot,bet neprisiruošiu galvoju Viskas dabar jau užsiimsiu ... Quote (nerida) Ir as ruosiausi ruosiausi ir "prisiruosiau" juokas Labas merginos, ir aš vis ruošiuosi susitvarkyti ir susirašyti į cd visą ps turtą, bet vis rytoj ir rytoj...o kompas kažko pradeda svaigt...bijau, kad ir man gali būti šakiauskas Kaip čia save griežtai suimti į rankas? Būtų geriausiai įsigyti tą standų diską, bet kad nemažai kainuoja
|
Atsijungęs |
| |
nerida | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 2:57 PM | Žinutė # 506 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) Būtų geriausiai įsigyti tą standų diską, bet kad nemažai kainuoja ir as apie ji svajoju
|
Atsijungęs |
| |
jurgutex | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 3:47 PM | Žinutė # 507 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1590
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (nerida) ir as apie ji svajoju gal jau kažkur nusižiūrėjai kokį neblogą variantą?
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 6:15 PM | Žinutė # 508 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas merginos Nu kas čia darosi su tais kompiuteriais, maniškis irgi grybauja, vyras prigąsdino, kad pareina D diskas tai vakar mygom į tą atsarginį susikėliau viską, gavau dovanų nuo ''kalėdų senio" tai tik dabar prisiruošiau juo pasinaudot Nikutea, malonu tave matyt, ir laukiam sugrįštant , sėkmės tau visur
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 6:46 PM | Žinutė # 509 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jurgutex) Būtų geriausiai įsigyti tą standų diską, bet kad nemažai kainuoja - aha ir man įdomu..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Ketvirtadienis, 2010-04-29, 7:45 PM | Žinutė # 510 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nerida o kur tu visada kompe laikydavai savo visa turta? Aš tai laikau D diske.ir kai man kompas buvo uzlinkes ar virusas buvo net nežinau tiksliai ,bet viskas išliko kas buvo D diske.. Beje labuka....
|
Atsijungęs |
| |