PHOTOSHOP'O DRAUGĖS NE APIE PHOTOSHOP'Ą 12-ta tema
|
|
virginijak | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:35 PM | Žinutė # 601 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) Nu niekaip nesuprantu kokiu būdu taip greit gali atšilti Čia Lietuva, stebuklų kraštas... Quote (dEdRA) Oi kokių fainučių naujų veidukų pridėta pritariu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:41 PM | Žinutė # 602 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 2761
Apdovanojimai: 47
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Man irgi nemažai dingo, bet nesiskundžiu Aš tai verkiau tris dienas ir tris naktis paskui ''antidepresantų'' paėmiau ir susitaikiau Quote (virginijak) taip padarė, kad apdovanojimai būtų išties vertingi, o ne "bile" (už bet ką). Vat ir teisingai. aš irgi prieš tuos ale bile
Būk tas, kas esi, bet leisk ir kitiems taip pat būti savimi. A. Mamontovas
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:41 PM | Žinutė # 603 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (dEdRA) Nu niekaip nesuprantu kokiu būdu taip greit gali atšilti man tai irgi ta temperaturu tokia kaita tai kazkokia mistika
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:51 PM | Žinutė # 604 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) mano mergina tai, kad apsirgo... gerkle raudona, kosulys baisiausias ir niekaip neissikapstom jau antra savaite pagereja, pabuna ir vel prasideda pasaka be galo... Baisu tos ligos.laikykitės viskas bus gerai.. manoji kažko ir pradeda kosėt. tie tokie orai savo daro.
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 9:58 PM | Žinutė # 605 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) maniškis vat taip varė jatau sirgome bronchitu pasveikome ir vėl sirgome ir vėl kosulys baisus nu žiauru buvo,tai tepiau su tepaliuku tokiu nuo kosulio,pradėjau marsiečius duoti tai sustiprėjo akivaiždžiai as zinok esu nusivylusi vitaminais is vaistiniu, naturaliu vaistinese nebuna... dar su gydytoja pasnekejau, sako na nareikai tiketis, kad butu, o jei ir butu ipirktu tik vienetai, tai dabar sakiau isbandysiu is amvejaus, ragavau pas drauge vaikisku, man patiko sakiau ir savo mazajai uzsakysiu isbandyti... na blogiau vistiek nebus Quote (dEdRA) Aš ir su pyragu ateinu nu dirziuko duosiu, seiles tysta o negaliu, tuoj cia visa foruma apseilesiu Quote (linuciuxxxx) bet rytoj iki 23 zada man tai cia nerealu, nes sitaip lietus lija
|
Atsijungęs |
| |
plepute | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 10:02 PM | Žinutė # 606 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 2057
Apdovanojimai: 10
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| linuciuxxxx,seniai matyta,kaip laikais Quote (dEdRA) Oi kokių fainučių naujų veidukų pridėta pritariu, tikrai laba linksmu ideta Quote (virginijak) Man irgi nemažai dingo, bet nesiskundžiu as ne neziurejau, kazkaip niekad i juos demesio nekreipiau Quote (dEdRA) Aš tai verkiau tris dienas ir tris naktis paskui ''antidepresantų'' paėmiau ir susitaikiau oij, kad prajuokinai Quote (zuika) manoji kažko ir pradeda kosėt saugokite, sake ir virusas siaucia dabar pasireiskia raudona gerkle, kosejimu... zodziu laikykites ir atsispirkit tom bjaurybem ligom
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 10:05 PM | Žinutė # 607 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) linuciuxxxx,seniai matyta,kaip laikais plepute, sveikute po truputy laikausi,senokai buvau,nes bisky ligos kankino,paskui kazkury laika internetas streikavo,tai ir gavosi kad jau senokai bebuvau uzsukusi,o ps tai isvis nepamenu kada buvau isijungus,bet reiks turbut jau bandyt ka nors padaryt,jei dar nepamirsau
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 10:06 PM | Žinutė # 608 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) tuoj cia visa foruma apseilesiu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 10:06 PM | Žinutė # 609 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dEdRA, gerai tu čia paskutinėje žinutėje koks fainas ciucikas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 10:06 PM | Žinutė # 610 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 10:08 PM | Žinutė # 611 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) siandien salta liudna ,bet rytoj iki 23 zada miela galėtų taip ir būti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 10:09 PM | Žinutė # 612 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) galėtų taip ir būti tikekimes kad bus,gal ne tiek visai bet bent netoli tiesos ka zada
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 10:11 PM | Žinutė # 613 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) taip padarė, kad apdovanojimai būtų išties vertingi, o ne "bile" (už bet ką). Quote (dEdRA) Aš tai verkiau tris dienas ir tris naktis juokas paskui ''antidepresantų'' paėmiau ir susitaikiau reikėjo pasakyti kad antidepresantus vartoji būtume prisijunge Quote (plepute) as zinok esu nusivylusi vitaminais is vaistiniu, naturaliu vaistinese nebuna... dar su gydytoja pasnekejau, sako na nareikai tiketis, kad butu, o jei ir butu ipirktu tik vienetai, tai dabar sakiau isbandysiu is amvejaus, ragavau pas drauge vaikisku, man patiko sakiau ir savo mazajai uzsakysiu isbandyti... na blogiau vistiek nebus liudna aišku nebus išmėginti gali visi vaikai skirtingi taip ir organizmai skirtingi
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 10:12 PM | Žinutė # 614 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) tikekimes kad bus,gal ne tiek visai bet bent netoli tiesos ka zada miela viltis durnių motina kaip sakoma
|
Atsijungęs |
| |
dEdRA | Data: Ketvirtadienis, 2010-05-06, 10:12 PM | Žinutė # 615 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) saugokite, sake ir virusas siaucia dabar pasireiskia raudona gerkle, kosejimu... zodziu laikykites ir atsispirkit tom bjaurybem ligom Eina sau, ne tos tai kitos bacilos puola NESIRKIT MERGYTĖS vaikučiams irgi sveikatytės
|
Atsijungęs |
| |