Spėk kas?Kiek?Kaip?-2
|
|
daniele | Data: Antradienis, 2010-06-01, 6:26 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Spėk kas?Kiek?Kaip? (mazikes žaidimas) Dėmesio!!!!Laimėjusi(-ęs) mėnesio žiniuko vardą ,sekantį mėnesį nebegali dalyvauti žaidime ,bet turi teisę dėti užduotis... KOVO MĖNESIO ŽINIUKAS - SNIEGUOLIUKE!!! BALANDŽIO MĖNESIO ŽINIUKAS - VAIDABAS su sūneliu Arnu !!! GEGUŽĖS MĖNESIO ŽINIUKAS- SNIEGUOLIUKE!!! BIRŽELIO MĖNESIO ŽINIUKAS - NERIDA !!! LIEPOS MĖNESIO ŽINIUKAS- NOELE !!! RUGPJŪČIO MĖNESIO ŽINIUKAS- DEDRA !!! RUGSĖJO MĖNESIO ŽINIUKAS- DAIVIKE !!! SPALIO MĖNESIO ŽINIUKAS - VALEDY !!! LAPKRIČIO MĖNESIO ŽINIUKAS- DOVEFOTO !!! Gruodis dEdRA- 2, Valedy- 4, snieguoliukei - 3 , idit - 1
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 8:41 PM | Žinutė # 1231 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 9789
Apdovanojimai: 62
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) Jonas Černius Ne
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 8:50 PM | Žinutė # 1232 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Lietuvos karuomenės vadas Stasys Raštikis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 8:52 PM | Žinutė # 1233 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Stasys Raštikis karo ir visuomenės veikėjas, publicistas. Lietuvos kariuomenės divizijos generolas. 1935 - 1940 m. Lietuvos Respublikos kariuomenės vadas. V. Mirono vyriausybėje ėjo krašto apsaugos ministro pareigas. Bolševikams okupavus Lietuvą, pabėgo į Vokietiją. 1941 m. buvo Laikinosios vyriausybės krašto apsaugos ministru. Vokiečių okupacijos metais dirbo Vytauto Didžiojo karo muziejuje Kaune. 1944 m. pasitraukė į Vokietiją, nuo 1949 m. gyveno JAV. Bendradarbiavo išeivių spaudoje. Parašė ,,Lietuvos karo istorijos paskaitos”, 5 karo vadovėlius, atsiminimų knygas ,, Įvykiai ir žmonės”, ,,Lietuvos likimo keliais“, ,,Kovose dėl Lietuvos”. Mirė 1985 05 02 Los Andžele (JAV). S. Raštikio vardu pavadintas tiltas per Ventą Kuršėnuose. Stasys Raštikis buvo apdovanotas 12 Lietuvos ordinų bei medalių ir 5 garbės ženklais, 11 kitų valstybių ordinais bei medaliais ir 3 garbės ženklais. dabar veikia Divizijos generolo Stasio Raštikio puskarininkių mokykla
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 9:31 PM | Žinutė # 1234 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) Lietuvos karuomenės vadas Stasys Raštikis Taip Quote (snieguoliuke) Stasys Raštikis karo ir visuomenės veikėjas, publicistas. Lietuvos kariuomenės divizijos generolas. 1935 - 1940 m. Lietuvos Respublikos kariuomenės vadas. V. Mirono vyriausybėje ėjo krašto apsaugos ministro pareigas. Bolševikams okupavus Lietuvą, pabėgo į Vokietiją. 1941 m. buvo Laikinosios vyriausybės krašto apsaugos ministru. Vokiečių okupacijos metais dirbo Vytauto Didžiojo karo muziejuje Kaune. 1944 m. pasitraukė į Vokietiją, nuo 1949 m. gyveno JAV. Bendradarbiavo išeivių spaudoje. Parašė ,,Lietuvos karo istorijos paskaitos”, 5 karo vadovėlius, atsiminimų knygas ,, Įvykiai ir žmonės”, ,,Lietuvos likimo keliais“, ,,Kovose dėl Lietuvos”. Mirė 1985 05 02 Los Andžele (JAV). S. Raštikio vardu pavadintas tiltas per Ventą Kuršėnuose. Stasys Raštikis buvo apdovanotas 12 Lietuvos ordinų bei medalių ir 5 garbės ženklais, 11 kitų valstybių ordinais bei medaliais ir 3 garbės ženklais. dabar veikia Divizijos generolo Stasio Raštikio puskarininkių mokykla Nu super atsakymas,toks kokio tikėjausi ,net per daug Būtų pakakę paminėti ,kad Stasys Raštikis- Lietuvos kariuomenės vadas, generolas, politikas, LR krašto apsaugos ministras. Nu ir vėl jūs mane statot į nepatogią padėtį ...pirmoji esmę atsakė DoveFoto,bet kadangi tikėjausi išsamesnio atsakymo,kurį pateikė snieguoliuke tad manau bus abiems spėjusioms padalinti taškai 3:1 DoveFoto -3 snieguoliuke- 1
Laimėtojų garbės lenta Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 9:33 PM | Žinutė # 1235 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ok
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 9:37 PM | Žinutė # 1236 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man tinka
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 9:42 PM | Žinutė # 1237 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kas šis žvėris 1 tš.
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 9:42 PM | Žinutė # 1238 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) man tinka Smagu tada
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 9:47 PM | Žinutė # 1239 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| surikata
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 9:48 PM | Žinutė # 1240 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| surikatas
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 9:49 PM | Žinutė # 1241 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 9:49 PM | Žinutė # 1242 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pasiseke
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 10:29 PM | Žinutė # 1243 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Taip
|
Atsijungęs |
| |
Valedy | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 10:36 PM | Žinutė # 1244 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Noriu pavadinimo. 2 tš.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 10:37 PM | Žinutė # 1245 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Etnos ugnikalnis
|
Atsijungęs |
| |