Paplepėkim prie kavos puodelio 46 tema.
|
|
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-06, 2:31 PM | Žinutė # 1471 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kaip jums pirmadienis neblogas,pirmadienis kaip pirmadienis geriu kavytę ir užkaičiau bulvikes virti mažius guli nėra jėgų matomai vaikui
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-09-06, 2:40 PM | Žinutė # 1472 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano kaip čia pasakius.vyras darbe.žiūriu našslaitė lola.klaudija mokykloje...aš ilsiuosi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-06, 2:43 PM | Žinutė # 1473 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) neblogas,pirmadienis kaip pirmadienis geriu kavytę ir užkaičiau bulvikes virti mažius guli nėra jėgų matomai vaikui na dar kartelį sveikatytės tavo Airidukui aš tai va trumpam prisėdau prie kompo, ir lėksiu valgyti daryti virsiu grybų sriubytę ir kotletukus kepsiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-06, 2:44 PM | Žinutė # 1474 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) mano kaip čia pasakius.vyras darbe.žiūriu našslaitė lola.klaudija mokykloje...aš ilsiuosi tau gerai kaifas Quote (snieguoliuke) na dar kartelį sveikatytės tavo Airidukui ačiū,ačiū tikiuos jau naktis bus ramesnė ir galėsime išsimiegoti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-06, 2:46 PM | Žinutė # 1475 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ačiū,ačiū tikiuos jau naktis bus ramesnė ir galėsime išsimiegoti na tikiuosi , o jis čia taip nuo darželio užsikrėtė kiek supratau aik tu sau baisu vaiką tada leisti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-09-06, 2:50 PM | Žinutė # 1476 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o jis čia taip nuo darželio užsikrėtė kiek supratau galvoju aik tu sau baisu vaiką tada leisti galvoju a velnias žino,žinai dabar tai nesužinosi nuo ko ir kaip ar taip kur sušalė ar darželis čia jam,nors anais metais visai man jis nesirgo kol nėjome į darželį tik pradėjome eiti viskas pradėjo sirgti baisiausiai žiūrėsime kaip šiais metais bus gal taip nesirgs kaip anais
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-06, 2:54 PM | Žinutė # 1477 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) žiūrėsime kaip šiais metais bus gal taip nesirgs kaip anais na laikysim špygas maniškis kažkaip nelinkęs sirgti, tai gal ir neužsikrečia, bet tikrai yra keli vaikai tik ateina į darželį ir suserga
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-09-06, 2:56 PM | Žinutė # 1478 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai va nulėkiau po darbo pasiimti mažojo, tai užėjom į maksę, tai kuprinę nupirkau su žmogum voru, kaip tik akcija kažkokia buvo, sako labai noriu būti mokinuku
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Pirmadienis, 2010-09-06, 2:58 PM | Žinutė # 1479 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau