Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-19, 12:27 PM | Žinutė # 586 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos na orelis tai nekoks tikrai lakstau nuo pat ryto , ryt ruošiam staigmeną auklėtojai jubiliejaus proga pasiemiau kinderį iš darželio lėksim netrukus į kirpyklą jau reikia nes "apželtukas" darosi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-19, 12:29 PM | Žinutė # 587 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Nikutea) snieguoliuke, nėra pas mane smagūs savaitgaliai. Rugsėjo švenčių maratonas baigėsi ir dabar visas spalis liūdnas aga pas mus rugsėjis irgi labai intensyvus spalis ramesnis, na bet prisigalvojam visokių linksmybių, o va nuo lapkričio vėl prasidės brangiausiojo gimtadienis draugės, draugo ir t.t
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-19, 2:14 PM | Žinutė # 588 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Kas kavos Reikia jau krapštytis nuo pc apsitvarkytidar reikia Jėtau užsisakiau nuotraukas, 170 nuotraukų Kam aš visas iškart užsisakiau tai nesuprantu ,iš kur dabar tiek pinigėlių gausiu Ot višta
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-19, 2:50 PM | Žinutė # 589 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va sugrįžom iš kirpyklos, pasigrąžino vyrukas o jau tamsu, kaip koks vakaras atrodo , važiuosim vėliau iki parduotuvės reikia kokios gražesnės gėlės aulėtojai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-19, 2:52 PM | Žinutė # 590 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jėtau užsisakiau nuotraukas, 170 nuotraukų Kam aš visas iškart užsisakiau tai nesuprantu ,iš kur dabar tiek pinigėlių gausiu Ot višta na jo paklosi nemažai mes panašei tiek po krikštynų užsisakėm , tai dabar stengiuosi po kokį 30 nedidelė suma tada gaunasi tai va Romeniukai teks dar ir albumą naują pirkti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-19, 3:49 PM | Žinutė # 591 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na jo paklosi nemažai mes panašei tiek po krikštynų užsisakėm , tai dabar stengiuosi po kokį 30 nedidelė suma tada gaunasi tai va Romeniukai teks dar ir albumą naują pirkti Skambinausi,kad ašauktų užsakymą ir užsisakysiu mažiau,kokių 50 Jau senai reikia naujų albumų pusę nuotraukų mėtosi stalčiuje Jėtau koks orelis, bjaurus šalta,tamsu lyja fe kokia negraži diena
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-10-19, 5:38 PM | Žinutė # 592 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos tik dabar turiu laiko normaliai prisest.. Romeniuk, kodel nesisakei kol akcija buvo? po 24ct , siaip po 28 dar maciau kazkur buvo o jau oras koks ssssss...... gryzo kaimynas is Norvegijos pamperu pilna autobusiuka pergruzino, reiks eit fotkint gal, praso kad skelbima ideciau..., atsilikus nuo to reikalo visai as, apie 50ct vienas, cia brangu ar ne?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-19, 6:26 PM | Žinutė # 593 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis vaidabas Quote (vaidabas) visai as, apie 50ct vienas, cia brangu ar ne? na manau po 50 cnt labai pigu , nors nežinau , pamenu senau vienas pampersas vaistinėje apie litą kainavo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-19, 6:38 PM | Žinutė # 594 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| buvom maksei , o kiek žmonių , kokios eilės, kaip prieš kokias šventes
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-19, 6:55 PM | Žinutė # 595 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) atsilikus nuo to reikalo visai as, apie 50ct vienas, cia brangu ar ne? Nebrangu, netoli 1lt kainuoja vienas pampersas,dar nuo dydžio priklauso
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-19, 7:15 PM | Žinutė # 596 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką mielosios beikinėjat
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-10-19, 7:23 PM | Žinutė # 597 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Man 3 gimtadieniai artėja tai kuriu visko po trpuputi, jaubaiginėju kurti filmuką mažam leliui,reikės gaminti DVD idėkliuką Dar šiandien lašalinė paskutinė manęs laukia ir bus viskas Vyro nėra kažkur gastroliuoja su šefu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-19, 7:26 PM | Žinutė # 598 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Man 3 gimtadieniai artėja tai kuriu visko po trpuputi, jaubaiginėju kurti filmuką mažam leliui,reikės gaminti DVD idėkliuką Dar šiandien lašalinė paskutinė manęs laukia ir bus viskas Vyro nėra kažkur gastroliuoja su šefu na jo darbų daug laukia , mano kinderis tai naują ratų žurnalą skaito , jau nebereikia žiūrėti užtenka klausytis , brangusis dirba o kaip tau sveikata? registravaisi pas daktarą na tai kad tik neprisigastroliuotų grįš apsiforminęs
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-10-19, 8:29 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-10-19, 8:31 PM | Žinutė # 599 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va mano vyrukai boksuojasi aš tinginiauju kažin kokia ryt diena jei tokia kaip šiandien
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-10-19, 9:11 PM | Žinutė # 600 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) gryzo kaimynas is Norvegijos pamperu pilna autobusiuka pergruzino, reiks eit fotkint gal, praso kad skelbima ideciau..., atsilikus nuo to reikalo visai as, apie 50ct vienas, cia brangu ar ne? NA MATAI KAIMAS NEDIDELIS PAS JUS GAL IR ISSIPARDUOS,BET SEIP JAU KAINOS YRA STIPREI KRITUSIOS.musu draugai autobusiuka gal jau pusmeti stumdo.kad dabar draugai suakcija maksimoj pirko apie 100vnt ir mokejo nepilnai 50lt.
|
Atsijungęs |
| |