Paplepėkim prie kavos puodelio 48 tema.
|
|
boruzele | Data: Antradienis, 2010-11-02, 10:09 PM | Žinutė # 1096 |
[ ( DE) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 637
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai va ir sedziu su dviem megztiniais ,vilnonkem ir bliamba vis dar salta na bet nieko man svarbiausia kad vaikai nesirgtu o as kaip nors isikapstisiuos ,vyras pareis priversiu grameli su manim padaryt ir bus ciki piki
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Antradienis, 2010-11-02, 10:11 PM | Žinutė # 1097 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) .tik kiaura diena reik kovot kad prie kompo nelystu oooo...pažįstamas jausmas Quote (idit) o is kurio rajono? iš Dainavos, priešais saulėtekį gyvenam Quote (boruzele) .tikiuos bus geriau sveik
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-02, 10:11 PM | Žinutė # 1098 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na o mes su Zyguci toliau draugausim,nes gydytojas rado bronhita sveikatytės jums Quote (DoveFoto) lapkričio 4d bus metai ir trys mėnesiai :) mažuliukas dar Quote (boruzele) sveikos pleputes ,na kas arbateles sveikute senai matyta einu arbatėlės pasidaryti kaip tik galvojau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Antradienis, 2010-11-02, 10:12 PM | Žinutė # 1099 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| einu klecką migdyt, grįšiu jei dar būsit :) nes brangiausias prie pc eilės laukia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-02, 10:13 PM | Žinutė # 1100 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (boruzele) priversiu grameli su manim padaryt ir bus ciki piki va,va suveiks iš karto
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-02, 10:13 PM | Žinutė # 1101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) einu klecką migdyt, grįšiu jei dar būsit :) nes brangiausias prie pc eilės laukia juokas eik,eik turėtumę būti mes irgi taip dalinamės aš ką nors darau tai vyras prie pc žodžiu kovojam
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Antradienis, 2010-11-02, 10:14 PM | Žinutė # 1102 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| bet panos kaip greitai laikas bega ,mergaites gimtad.penktadieni nu sakes taip susimasciau siandien ,kokia jau didele .ziurek ir nauji jau ne uz kalnu reik jau galvot apie dovanas ir as jau senstu pasiziuri i veidrodi rauksliu padaugejo jums taip nebuna ar man cia oras taip veikia
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Antradienis, 2010-11-02, 10:17 PM | Žinutė # 1103 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) sveikute senai matyta aha teisybe senai nebuvau ,sakes mano kompas neatsigavo neturiu fotoshopa tai ir nebeuzeinu vat kokia as begede
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-11-02, 10:28 PM | Žinutė # 1104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (boruzele) bet panos kaip greitai laikas bega ,mergaites gimtad.penktadieni nu sakes taip susimasciau siandien ,kokia jau didele .ziurek ir nauji jau ne uz kalnu reik jau galvot apie dovanas ir as jau senstu pasiziuri i veidrodi rauksliu padaugejo jums taip nebuna ar man cia oras taip veikia ne tau vienai taip atrodo visai neseniai vaikiai i viena ranka tilpo o dabar varineja tikri pacanukai,nei apsikabina,nei jiem meiles tiek bereik<bet kaifuoja kai juos vis dar apkamsau >.kip mano mama sake:BRANGINK JAUSNYSTE,NES VAIKYSTE VISVIEN SUGRYZ
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-11-02, 10:30 PM | Žinutė # 1105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) iš Dainavos, priešais saulėtekį gyvenam O AS PRIE PAPARCIO<JEI SENAI GYVENI TAI ZINOSI> <ta prasme mano vaikystes rajonas,bet dabar ziauriai pasikeites>
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-02, 10:38 PM | Žinutė # 1106 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (boruzele) aha teisybe senai nebuvau ,sakes mano kompas neatsigavo neturiu fotoshopa tai ir nebeuzeinu vat kokia as begede tai ne vien dėl ps užeik o ir taip papliurpti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-02, 10:38 PM | Žinutė # 1107 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) BRANGINK JAUSNYSTE,NES VAIKYSTE VISVIEN SUGRYZ geri labai žodžiai
|
Atsijungęs |
| |
boruzele | Data: Antradienis, 2010-11-02, 10:44 PM | Žinutė # 1108 |
[ ( DE) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai ne vien dėl ps užeik o ir taip papliurpti pasistengsiu Quote (idit) BRANGINK JAUSNYSTE,NES VAIKYSTE VISVIEN SUGRYZ vat vat teisingai pasakyta
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-02, 10:45 PM | Žinutė # 1109 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) bandau ir aš įsilieti į Jūsų būrį :) Visai smagu čia, tik truputėlį tuščia junkis junkis mes labai mylim naujokes labai linksma pas mus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-02, 10:50 PM | Žinutė # 1110 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o cia smagumu oij buna tiksliai į dešimtuką Quote (DoveFoto) nes dbr tai jau jo negalima nei minutei vieno palikt kokio amžiaus tavo kleckiukas Quote (vaidabas) bet būna nuklystu kur interneto platybėse, taip ir nugrybauju man irgi taip dažnokai Quote (vaidabas) Snieguoliukės nesimato, turbūt su draugėm , arba jau pasakas seka mes jau patvarkėm grįžo vyrai po rungtynių ir baigėsi balius bet mūsiškiai laimėjo 101 o va pasakos šindien nebus nes svečiuose pusseserė Quote (Laurituke) gal biški dar ankstoka jei miegoti ji mėgsta čia panaktinėti aš jau čia Quote (Laurituke) kažin gal jau turi naują ir dabar tvarkosi dėliojasi viską ant naujo stalo ir delioja ir laisto tikriausiai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |