Šeštadienis, 2026-01-31, 7:31 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 10:56 AM | Žinutė # 556

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas vaidabas 4 4
ką veikinėji miela

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
DoveFotoData: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 10:58 AM | Žinutė # 557

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Labas rytelis pleputės 4 buvau biškelį dingus, nes su zuikiu ligoninėj gulėjom... jau kaip mane tie daktarai užkniso tai baisu taigi antradieni vakare mažylis nukrito nuo sofos ant galvytes ir kažkaip labai galvytė nusviro į kairę pusę, kad net liksvaros neišlaikė, tai lėkėm į klinikas, bet nei verkė nieko, žvalus linksmas ir kaip visada padūkęs buvo. peršvietė su rengenu ir sako oi vaikui kaklo slankstelis lūžęs guldom į ligoninę. nu ką paguldė, atėjo toks fainas gydytojas-rezidentas, sako nžnau kas čia jus paguldė bet kaklas tikrai nelūžęs, mažiems vaikams ten kažkaip tarp antro slankstelio kažkas ir neturi būt suaugę, nu žodžiu nuramino. kitą dieną ateina jau tipo naglas pasipūtęs arogantiškas gydytojas ir man sako lūžę lūžę čia, ten ką rezidentas sakė tai nieko jis nžno, nu man vėl panika...vakare ateina, sako nu pasirodo nelūžę, bet reik vistiek apykaklę tokią nusipirkt ir nešiot kurį laika, tai žodžių nieko tam vaikui nėra ir diagnozė tokia pati kaip ir tas jo sumenkintas rezidentas sakė, o jam pikta kad kaip čia rezidentas už jį ankščiau diagnozę nustatė, tai toks nepatenkintas kad baisu, net nesiteikė paaiškinti kiek laiko ir kaip tą apkaklę nešiot ir ką paskui daryt, nu žodžiu paklausiau seselės tai ji paaiškino, tai šian nusipirkom apykaklę ir namo
Atsijungęs
Vai2skeData: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 10:59 AM | Žinutė # 558

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
nuvežiau į mokyklą makaronų eglę, nes bijojo neštis, kad nesukultų, apsitvarkiau kambarius, ir va prisėdau prie pc, arbatėlės atsigert

Pagalba naujokams ir ne tik čia
Forumo taisyklės ir ne tik čia

Paskutinį kartą redaguota vaidabas - Ketvirtadienis, 2010-11-11, 10:59 AM
Atsijungęs
DoveFotoData: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 10:59 AM | Žinutė # 559

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
na va parsivilkau iš darbo anksčiau

o tai nuo kada iki kada tavo darbo valandos, kad taip anksti jau namučiuose?
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 11:01 AM | Žinutė # 560

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)

o tai nuo kada iki kada tavo darbo valandos, kad taip anksti jau namučiuose?

šeip dirbu dažniausiai iki pietų, bet šiandien nuo ryto užimtumą pravedžiau ir mano darbas šiandien kaip ir baigtas buvo tik va daug popierizmo namo parsinešiau juokas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
Vai2skeData: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 11:03 AM | Žinutė # 561

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
DoveFoto, na laikykitės, žinau ką reiškia, kai vaikui kas atsitinka , nes mano mažylis, man staigmenų oij kiek prikrėtes...

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 11:04 AM | Žinutė # 562

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
nuvežiau į mokyklą makaronų eglę, nes bijojo neštis, kad nesukultų, apsitvarkiau kambarius, ir va prisėdau prie pc, arbatėlės atsigert

aš irgi užsiplykiau arbatytės 4 4 užlėkiau šiandien į padevėtus vienus prie pat darbo kur yra, radau slidininko kelnes kaip naujos ir pigiai bet mažos mano kinderiui

Atsijungęs
DoveFotoData: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 11:05 AM | Žinutė # 563

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
DoveFoto, na laikykitės, žinau ką reiškia, kai vaikui kas atsitinka

nu tai esmė tame kad jam nieko ir nėra
bet ačiū už palaikymą
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 11:06 AM | Žinutė # 564

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
buvau biškelį dingus, nes su zuikiu ligoninėj gulėjom... jau kaip mane tie daktarai užkniso tai baisu taigi antradieni vakare mažylis nukrito nuo sofos ant galvytes ir kažkaip labai galvytė nusviro į kairę pusę, kad net liksvaros neišlaikė, tai lėkėm į klinikas, bet nei verkė nieko, žvalus linksmas ir kaip visada padūkęs buvo. peršvietė su rengenu ir sako oi vaikui kaklo slankstelis lūžęs guldom į ligoninę. nu ką paguldė, atėjo toks fainas gydytojas-rezidentas, sako nžnau kas čia jus paguldė bet kaklas tikrai nelūžęs, mažiems vaikams ten kažkaip tarp antro slankstelio kažkas ir neturi būt suaugę, nu žodžiu nuramino. kitą dieną ateina jau tipo naglas pasipūtęs arogantiškas gydytojas ir man sako lūžę lūžę čia, ten ką rezidentas sakė tai nieko jis nžno, nu man vėl panika...vakare ateina, sako nu pasirodo nelūžę, bet reik vistiek apykaklę tokią nusipirkt ir nešiot kurį laika, tai žodžių nieko tam vaikui nėra ir diagnozė tokia pati kaip ir tas jo sumenkintas rezidentas sakė, o jam pikta kad kaip čia rezidentas už jį ankščiau diagnozę nustatė, tai toks nepatenkintas kad baisu, net nesiteikė paaiškinti kiek laiko ir kaip tą apkaklę nešiot ir ką paskui daryt, nu žodžiu paklausiau seselės tai ji paaiškino, tai šian nusipirkom apykaklę ir namo

ot tai bent daktarai svarbu kad viskas gerai baigėsi ir jūs jau namuose mua mua

Atsijungęs
Vai2skeData: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 11:10 AM | Žinutė # 565

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
o aš sakiau savo mergikėm, jokių rūbų iš draugės nebenešiu, nes vakar tvarkėi spintas, visą kruvą atrinko, nebereikalingų.., o ten tik vasara iš anglios pirkti ir tt, jau nusibodo tipo..., pilni sūbiniokai.., nieko naujo nebepirksiu, kažin ar tada ką nubrokins

Atsijungęs
DoveFotoData: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 11:10 AM | Žinutė # 566

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
svarbu kad viskas gerai baigėsi ir jūs jau namuose

aha.. bet tai kam taip panika tėvams kelt tai aš nžnau
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 11:12 AM | Žinutė # 567

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
aha.. bet tai kam taip panika tėvams kelt tai aš nžnau

na yra tokiu yra, kur iš malko vežimą priskaldo jaučiu tas rezidentas gavo velnių kaip reikalas galvoju
na nieko svarbiausia manau nepasimesti tokioje situacijoje miela laikykitės

Atsijungęs
iditData: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 11:12 AM | Žinutė # 568

[ (AU) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (DoveFoto)
Labas rytelis pleputės buvau biškelį dingus, nes su zuikiu ligoninėj gulėjom... jau kaip mane tie daktarai užkniso tai baisu taigi antradieni vakare mažylis nukrito nuo sofos ant galvytes ir kažkaip labai galvytė nusviro į kairę pusę, kad net liksvaros neišlaikė, tai lėkėm į klinikas, bet nei verkė nieko, žvalus linksmas ir kaip visada padūkęs buvo. peršvietė su rengenu ir sako oi vaikui kaklo slankstelis lūžęs guldom į ligoninę. nu ką paguldė, atėjo toks fainas gydytojas-rezidentas, sako nžnau kas čia jus paguldė bet kaklas tikrai nelūžęs, mažiems vaikams ten kažkaip tarp antro slankstelio kažkas ir neturi būt suaugę, nu žodžiu nuramino. kitą dieną ateina jau tipo naglas pasipūtęs arogantiškas gydytojas ir man sako lūžę lūžę čia, ten ką rezidentas sakė tai nieko jis nžno, nu man vėl panika...vakare ateina, sako nu pasirodo nelūžę, bet reik vistiek apykaklę tokią nusipirkt ir nešiot kurį laika, tai žodžių nieko tam vaikui nėra ir diagnozė tokia pati kaip ir tas jo sumenkintas rezidentas sakė, o jam pikta kad kaip čia rezidentas už jį ankščiau diagnozę nustatė, tai toks nepatenkintas kad baisu, net nesiteikė paaiškinti kiek laiko ir kaip tą apkaklę nešiot ir ką paskui daryt, nu žodžiu paklausiau seselės tai ji paaiškino, tai šian nusipirkom apykaklę ir namo

kosmaras,na bet ka noret liudna .o kaip vaikui sekas nesiot ta kakliuka,neplesia lauk?
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 11:13 AM | Žinutė # 569

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
nes vakar tvarkėi spintas, visą kruvą atrinko, nebereikalingų.., o ten tik vasara iš anglios pirkti ir tt, jau nusibodo tipo..., pilni sūbiniokai.., nieko naujo nebepirksiu, kažin ar tada ką nubrokins

juokas juokas juokas ot panos juokas juokas juokas

Atsijungęs
DoveFotoData: Ketvirtadienis, 2010-11-11, 11:17 AM | Žinutė # 570

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)