|
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
| DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 10:08 PM | Žinutė # 856 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet va mūsų buvusi kaimynė 19m pasigimdė vaiką, ir iškart gavo butą ir nereikėjo eilėj laukti ir abu tėvus turi čia tai geras bajeris
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 10:08 PM | Žinutė # 857 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) nu va, pagaliau išsiaiškinot Dabar žinom kas kokias pižamas turi,kas ką naudoja per puseseres
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 10:08 PM | Žinutė # 858 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Mūsų pažystama ir gavo per porą metų bet per pažystamus savivaldybėje na ta mergaitė nelabai per pažįstamus na ką veikia jūsų vyriokai maniškiai tai kempiniuką žiūri
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 10:09 PM | Žinutė # 859 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dabar žinom kas kokias pižamas turi,kas ką naudoja per puseseres na kadangi sakei kad pižamų nesidedi, tai automatiškai kyla klausimas jug nemiegi nuoga
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 10:09 PM | Žinutė # 860 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Dabar žinom kas kokias pižamas turi,kas ką naudoja per puseseres nu tai reikia iš arčiau susipažinti
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 10:11 PM | Žinutė # 861 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Žiūri bernužėliai mano kažkokį filmą per tv3 Koks karas šiandien vyko dėl to plaistation tai ne tas žodis,pradžioje viskas gerai buvo žaidė didydis,o mažylis stebėjo,paskui prasidėjo noras žaisti ir mažyliui tai teko nebeleisti žaisti nei vienam,kol džioistikas tik vienas,nes dalintis nepasirengę Abu nori vienu metu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 10:11 PM | Žinutė # 862 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) nu tai reikia iš arčiau susipažinti reikia reikia
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 10:12 PM | Žinutė # 863 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką veikia jūsų vyriokai vyras tai fantastic four žiūri per tv3, o mažius tai ant palangės užlipa, nulipa ir vėl užlipa ir dar ant to kur už lango gyvena barasi
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 10:12 PM | Žinutė # 864 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Koks karas šiandien vyko dėl to plaistation tai ne tas žodis,pradžioje viskas gerai buvo žaidė didydis,o mažylis stebėjo,paskui prasidėjo noras žaisti ir mažyliui tai teko nebeleisti žaisti nei vienam,kol džioistikas tik vienas,nes dalintis nepasirengę Abu nori vienu metu na tai nusipirksit dar vieną ir baigsis karas o brangiai mokėjot mašinų turgui už jį nes sako kad visokios technikos kainos labai sukeltos
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 10:13 PM | Žinutė # 865 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) juokas juokas juokas na kadangi sakei kad pižamų nesidedi, tai automatiškai kyla klausimas juokas juokas juokas juokas juokas jug nemiegi nuoga Tai čia dabar gaunasi,kad ir ašmiegu su pižamomis, šortukai ir maikutė,o man pižama atrodo ta su ilgomis kelnėmis ir tokiu švarku kaip ligoninėse Dažnai miegu tik su kelnaitėmis šilta pas mus tai super taip miegoti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 10:13 PM | Žinutė # 866 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) mažius tai ant palangės užlipa, nulipa ir vėl užlipa ir dar ant to kur už lango gyvena barasi geras
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 10:15 PM | Žinutė # 867 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš tai va su draugyte punčo atsigėriau , reikia į lovą keliauti, ryt turininga diena nusimato, kad tik oras nebūtų toks kaip šiandien
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 10:15 PM | Žinutė # 868 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai nusipirksit dar vieną ir baigsis karas _liuks_ _liuks_ o brangiai mokėjot mašinų turgui už jį miela nes sako kad visokios technikos kainos labai sukeltos galvoju Nelabai brangiai, tai rytoj vyras vėl važiuos ir nupirks dar vieną džioistiką tada bus ramybė ir taika Aš tai galvoju dar ką nors pavalgyti,pradėjau po kokius 7 kartus į dieną valgyti,vyras sako kas čia tau darosi gal nebe viena 
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 10:16 PM | Žinutė # 869 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ryt turininga diena nusimato, kad tik oras nebūtų toks kaip šiandien juokas juokas Savaitgaliui pranešė labai didelį vėją
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-11-12, 10:16 PM | Žinutė # 870 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai galvoju dar ką nors pavalgyti,pradėjau po kokius 7 kartus į dieną valgyti,vyras sako kas čia tau darosi gal nebe viena tai gal ir nebeviena
|
Atsijungęs |
| |