Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-11-07, 7:07 PM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai dangtelis smulkiai supjaustytas ir su replem atlankstytas.va pasirodo reikejo dar pamokint ir su atidarytuvu elgtis geras aš tai tunų nemokų atidaryti su atydarytuvu kurį nupirko, man geras buvo tas paprastas bet praganėm kažkur jį, tai su peiliu atidarinėju
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-11-07, 7:11 PM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na bet kaip daug kas sako esam drasus kad vienus paliekam,nors kazkur skaiciau kad kitos jau laiko normaliu dalyku viena vaika nuo 5 metu palikt visai dienai.na o jus kaip galvojat nuo kokio amziaus jau yra nomalu vaiku pasitiket?
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-11-07, 7:16 PM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na bet kaip daug kas sako esam drasus kad vienus paliekam,nors kazkur skaiciau kad kitos jau laiko normaliu dalyku viena vaika nuo 5 metu palikt visai dienai.na o jus kaip galvojat nuo kokio amziaus jau yra nomalu vaiku pasitiket? as didziulius palieku, kokiam vakarui, ir tai skambinam, nera ramu..., ka besneket apie nakti.. musu vaikai kazkada valandai palikti, pradinukai bebudami vos namu nesudegino.. o gi sugalvojo naujamete girlianda, pakabint ant sintetines uzuolaidos.., ikaito, gryzom, ir akyse eme uzuolaida nuo karscio ruduot...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-11-07, 7:18 PM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na bet kaip daug kas sako esam drasus kad vienus paliekam,nors kazkur skaiciau kad kitos jau laiko normaliu dalyku viena vaika nuo 5 metu palikt visai dienai.na o jus kaip galvojat nuo kokio amziaus jau yra nomalu vaiku pasitiket? oj ne 5 tai tikrai ne na galvoju kad pirmoką tai jau galima palikti, nors mūsų 6, lauke jau būna su draugais vienas nuo 4, bet vieno palikti dar negalėčiau, ką žinai kas gali šauti į galvą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-11-07, 7:19 PM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pradinukai bebudami vos namu nesudegino.. o gi sugalvojo naujamete girlianda, pakabint ant sintetines uzuolaidos.., ikaito, gryzom, ir akyse eme uzuolaida nuo karscio ruduot... mūsų draugų namo vos neuždegė pareitą savaitę
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-11-07, 7:20 PM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu va vienas gal ir tu zbitku maziau susigalvoja,bet kaip saku kuo daugiau galvu tuo mintys genialesnes sauna.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-11-07, 7:22 PM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) bet kaip saku kuo daugiau galvu tuo mintys genialesnes sauna. tikra tiesa na bet tikėkimės kad nieko neiškrės
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-11-07, 7:23 PM | Žinutė # 98 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Quote (vaidabas) pradinukai bebudami vos namu nesudegino.. o gi sugalvojo naujamete girlianda, pakabint ant sintetines uzuolaidos.., ikaito, gryzom, ir akyse eme uzuolaida nuo karscio ruduot... mūsų draugų namo vos neuždegė pareitą savaitę na cia vaikai neismaste jog kaista tos lemputes,mes irgi su sese uzsikaitem elektrini virduli be vandens,nors jau buvom ne mazos gal 15 metu.vo po to karto jau visada patikriman.na o vaikiai grieztai zino kad degtuku liest negalima.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-11-07, 7:24 PM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va su kinderiu žaidžiam alias ot apibūdina jis paveiksliuką
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-11-07, 7:27 PM | Žinutė # 100 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oij, as ir Alias balto noriu, pernai nespejau per ispardavima nusipirkt.. jei kas nuolaidas uzmatysit-svilptelkit
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-11-07, 7:27 PM | Žinutė # 101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na o vaikiai grieztai zino kad degtuku liest negalima. mūsiškis tai irgi seniau norėdavo dektukų, kažkda bandė gamtoje uždekti dektuką, tai sieros užtiško ant piršto tai po to laiko nebeima nes žino kas gali būti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-11-07, 7:28 PM | Žinutė # 102 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as ir Alias balto noriu, o jie skiriasi?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-11-07, 7:29 PM | Žinutė # 103 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) oij, as ir Alias balto noriu, pernai nespejau per ispardavima nusipirkt.. jei kas nuolaidas uzmatysit-svilptelkit aga geras žaidimas, bet dabar mes vaikišką alias žaidžiam, nupieštas paveiksliukas ir parašyta kas tai ir reikia apibūdinti, tai neblogai manajam išeina pagaliau nors kartą per savaitgalį šaškes padėjo į šoną
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-11-07, 7:30 PM | Žinutė # 104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o jie skiriasi? aga skiriasi
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-11-07, 7:33 PM | Žinutė # 105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga skiriasi o kuom?maniskiai dabar i monopoli pasimese,nelabai jiem dar su didelem sumom gaunas,bet bent jau bando
|
Atsijungęs |
| |