|
Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-16, 1:16 PM | Žinutė # 1096 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) kur lakstei? dėl renginių vienas gruodžio 1 kitas gruodžio 8, tai į savivaldybę leidimų ir atgal vėl į savivaldybę ir vėl į darbą ir taip toliau ir taip nuo anksčiausio ryto tai dabar pasidariau arbatytės ir jau namuose, tik va interas grybą pjauna
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-16, 1:18 PM | Žinutė # 1097 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) su Martynu mokinames truputi prtrauka padarem ir kaip sekasi tavo bernužėliui
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2010-11-16, 1:37 PM | Žinutė # 1098 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir kaip sekasi tavo bernužėliui ai po biski,bet gal testam normaliai pasiruos
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-16, 1:39 PM | Žinutė # 1099 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ai po biski,bet gal testam normaliai pasiruos pasiruoš pasiruoš jaučiu einu dar arbatytės pasidaryt
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2010-11-16, 1:45 PM | Žinutė # 1100 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as tik su vyru kavo isgeriau tai net akyse prasviesejo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-16, 2:15 PM | Žinutė # 1101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as tik su vyru kavo isgeriau tai net akyse prasviesejo aš dar be kavos šiandien laukiu draugė turi užlėkt tai atsigersiu, nes va viena nemėgstu kavos gerti
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2010-11-16, 2:19 PM | Žinutė # 1102 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| biski susinervijau,nes vel sugalvojo is kiemo daryt masinu stovejimo aikstele ,na bet zadejo neilgam gal kokiom 2 sav. .biski dar cia pabusiu ir vaziuosiu vaikinu susirink
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-16, 2:36 PM | Žinutė # 1103 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šaunuole mes su mažium buvome mieste,turguje apsipirkom dabar įdėjau bulves ir morkas virti darysiu košę padariau jau salotikes dar belis šviežias dešrikes išvirti nesunkūs pietai šnd lengai padaromi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-16, 2:37 PM | Žinutė # 1104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) biski susinervijau,nes vel sugalvojo is kiemo daryt masinu stovejimo aikstele ,na bet zadejo neilgam gal kokiom 2 sav. _pikt_ .biski dar cia pabusiu ir vaziuosiu vaikinu susirink o tai iš kur tų mašinų tiek kad aikštelė?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-16, 2:38 PM | Žinutė # 1105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip man neužtenka dienos ir dar nakties nes ilgiau dviejų nebepasėdžiu akys pradeda skaudėti kuriu savo svetainę naują photoshopo darbeliams pasidarysiu viską tvarkingai nu bet laiko tūkumas juodas dar vakar vaikas pietų miegojo tai laisviau kažkaip kažką gali o šnd tai jaučiu kad nemiegos tai negalėsiu prisėsti
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2010-11-16, 2:45 PM | Žinutė # 1106 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o tai iš kur tų mašinų tiek kad aikštelė? vel paruodamas suvare,na bet nedaug tik 5 o dar musu 3
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-16, 2:47 PM | Žinutė # 1107 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vel paruodamas suvare,na bet nedaug tik 5 o dar musu 3 aaa...nu bet jei reikia tai reikia
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Antradienis, 2010-11-16, 2:49 PM | Žinutė # 1108 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu bet jei reikia tai reikia na koks cia reikia,man asmeniskai naudos nulis o zolyna isvazines,kieme purvynas vel bus. Quote (Laurituke) kaip man neužtenka dienos ir dar nakties nes ilgiau dviejų nebepasėdžiu akys pradeda skaudėti kuriu savo svetainę naują photoshopo darbeliams pasidarysiu viską tvarkingai nu bet laiko tūkumas juodas dar vakar vaikas pietų miegojo tai laisviau kažkaip kažką gali o šnd tai jaučiu kad nemiegos tai negalėsiu prisėsti oho kokia tu saunuole .gal vakare vaikas anksciau nuluz
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-16, 2:56 PM | Žinutė # 1109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va sumaniau čirvynius blynus vakarienei su melynėmis
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-16, 4:11 PM | Žinutė # 1110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) oho kokia tu saunuole _liuks_ .gal vakare vaikas anksciau nuluz jo pietų neužmigo tai turėtų ankščiau lūšti tada pulksiu tvarkytis svetainės
|
Atsijungęs |
| |