Paplepėkim prie kavos puodelio 49 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 10:48 AM | Žinutė # 1396 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ka, geros dieneles, suipaišysim popiet, kai jau namai blizgės, ir valgyt bus padaryta..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 10:49 AM | Žinutė # 1397 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na ka, geros dieneles, suipaišysim popiet, kai jau namai blizgės, ir valgyt bus padaryta.. aga reikia judintis ir man
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 10:51 AM | Žinutė # 1398 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vakar sesė buvo atvežusi tokį kietą, daug riešutų ir labai trupa , siaubas man pats neskaniausias man tai patys skaniausi tokie minkšti ir gaivūs , labai nemėgstu tokių kur pvz daug sviesto pertepime
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 10:54 AM | Žinutė # 1399 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) man tai patys skaniausi tokie minkšti ir gaivūs , labai nemėgstu tokių kur pvz daug sviesto pertepime aga man tokie irgi patys skaniausi bandysiu padaryti su žėle ir jogurtu nežinau kaip gausis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 10:55 AM | Žinutė # 1400 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) dabar veiksmų planą kuriu, nuo kurio galo pradėt tvarkytis as igi tik kuriu bet nuo kompo nenueinu Quote (DoveFoto) nu čia tai geras, kažkokia nesąmonė, negi tokios mokytojos būna Quote (snieguoliuke) ot kokia mokytoja jau net vyras sako jei ka biski kaledom suselpt kad nuo vaikiu atsikabintu. na ne visi buna protingi,bet gabus kur nors kitur.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 11:00 AM | Žinutė # 1401 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) jau net vyras sako jei ka biski kaledom suselpt kad nuo vaikiu atsikabintu. na ne visi buna protingi,bet gabus kur nors kitur. na kažin ar atsikabintų, bet gal gal to ir laukia tikra tiesa vieni vaikai gabūs vieniems dalykams kiti gabūs kitiems
|
Atsijungęs |
| |
virginijak | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 11:03 AM | Žinutė # 1402 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 8213
Apdovanojimai: 63
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) man tai patys skaniausi tokie minkšti ir gaivūs , labai nemėgstu tokių kur pvz daug sviesto pertepime man irgi tokie labaiusia patinka Quote (idit) as igi tik kuriu bet nuo kompo nenueinu kuriu ir aš, bet sakaiu ryt tvarkysiuosi šiandien tingiu, megaujuosi ramybe namie
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia ] Visų darbelių atskiros detalės ir fonai paimti iš http://forum.materinstvo.ru/index.php?showforum=223 http://www.forum.fotowedding.ru/, http: / / lenagold.ru, http://photoshablon.ru/, http://allday.ru/, https://www.google.lt/imghp?hl=lt&tab=wi Nuoširdus ačiū Jų visų kūrėjams
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 11:05 AM | Žinutė # 1403 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) kuriu ir aš, bet sakaiu ryt tvarkysiuosi šiandien tingiu, megaujuosi ramybe namie pirmadienį patingėti galima
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 11:09 AM | Žinutė # 1404 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) kuriu ir aš, bet sakaiu ryt tvarkysiuosi šiandien tingiu, megaujuosi ramybe namie Quote (DoveFoto) pirmadienį patingėti galima na as nauduojuos proga tai uzdejau patalyne skalbt,oras neblogas o jau nuo ryt zada slabdriba ir sniega
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 11:09 AM | Žinutė # 1405 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) kuriu ir aš, bet sakaiu ryt tvarkysiuosi šiandien tingiu, megaujuosi ramybe namie aš irgi norėčiau bet ryt į darbą tai teks šiandien
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 11:10 AM | Žinutė # 1406 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o jau nuo ryt zada slabdriba ir sniega skaičiau kad jau trečiadienį sulauksim tikros žiemos aš bent jau pasiilgau sniego
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 11:16 AM | Žinutė # 1407 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) skaičiau kad jau trečiadienį sulauksim tikros žiemos aš bent jau pasiilgau sniego aga ir aš, norėčiau nuo kalniuko su rogutėmis
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 11:17 AM | Žinutė # 1408 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Nėra noro man šiandien terptis į pokalbius,blogai jaučiuosi,greičiausiai gripas,jau šeštadienį kai važiavome į gimtadienį vos ne vos atbuvau baliuje,gryžau namo su temperatūra,vakar visą dieną pragulėjau lovoje,atrodė,kad jau viskas gerai,o šiandien vėl ne kas,kaulus skauda,galva plyšta,šaltis krečia Tai trumpam užsukau pasilabinti teks paskui vėl eiti į lovytę.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 11:17 AM | Žinutė # 1409 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) aš bent jau pasiilgau sniego jau man nusibodo ta pilkuma grazu kai sninga
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-11-22, 11:18 AM | Žinutė # 1410 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nėra noro man šiandien terptis į pokalbius,blogai jaučiuosi,greičiausiai gripas,jau šeštadienį kai važiavome į gimtadienį vos ne vos atbuvau baliuje,gryžau namo su temperatūra,vakar visą dieną pragulėjau lovoje,atrodė,kad jau viskas gerai,o šiandien vėl ne kas,kaulus skauda,galva plyšta,šaltis krečia Tai trumpam užsukau pasilabinti teks paskui vėl eiti į lovytę. tai eik pas gydytojus gal kas rimto nejuokauk taip sveikatytės
|
Atsijungęs |
| |