Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 7:08 PM | Žinutė # 151 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) žinau, kad rašei kur leki, bet aš vistiek paklausiu kur buvai aš buvau nulėkus iki parduotuvės, tai pas mus kažkaip visai nešalta buvau nulėkusi PPPT ( panevėžio pedagoginė psichologinė tarnyba) vesti grupės su hiperaktyviais vaikais kaip norėčiau ten dirbti bet gaila kad ten psichologai o aš tik kartais nueinu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 7:11 PM | Žinutė # 152 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) buvau nulėkusi PPPT ( panevėžio pedagoginė psichologinė tarnyba) vesti grupės su hiperaktyviais vaikais ooo...kaip idomu Quote (snieguoliuke) bet gaila kad ten psichologai o aš tik kartais nueinu o kokia tavo specialybė?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 7:11 PM | Žinutė # 153 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) aš buvau nulėkus iki parduotuvės, aga aš buvau irgi nulėkus iki žygio batų bet nieko gero nemačiau varysiu ryt į Babiloną reikia jau dovanų pradėt ieškot
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 7:12 PM | Žinutė # 154 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) kokia tavo specialybė? socialinė darbuotoja, bet kitą rudenį varysiu į magistrą taisakiau arba teisę arba psichologiją rinksiuos Quote (DoveFoto) ooo...kaip idomu aga žiauriai įdomu o man kaip patinka
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 7:13 PM | Žinutė # 155 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga aš buvau irgi nulėkus iki žygio batų ai, aš tai iki maisto važiavau, nes pienas į kavą pasibaigė
Paskutinį kartą redaguota DoveFoto - Trečiadienis, 2010-11-24, 7:13 PM |
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 7:14 PM | Žinutė # 156 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga žiauriai įdomu o man kaip patinka svarbiausia kad patinka, aš tai manau, kad pats geriausias darbas yra tas į kurį eini kaip į šventę, o ne kaip į katorgą
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 7:15 PM | Žinutė # 157 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) aš tai iki maisto važiavau, nes peinas į kavą pasibaigė būna būna paskambino man šiandien brangiausias sako ko nors reikia iš pardos, sakau aga cukruas paimk man nereiks eit, tai grįžtu o jis man sako žinok cukraus nepaimiau bet va už tat pieno atvežiau nesvarbu kad 1pakelis šaldytuve
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 7:15 PM | Žinutė # 158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet kitą rudenį varysiu į magistrą taisakiau arba teisę arba psichologiją rinksiuos aš kažkaip šiais metais palnavau į magistrą, bet taip ir neprisiruošiau
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 7:17 PM | Žinutė # 159 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) būna būna paskambino man šiandien brangiausias sako ko nors reikia iš pardos, sakau aga cukruas paimk man nereiks eit, tai grįžtu o jis man sako žinok cukraus nepaimiau bet va už tat pieno atvežiau nesvarbu kad 1pakelis šaldytuve būna jau taip su tais vyrais maniškiui ir taip dažnai, kad paima ne tą ką reikia nu bet tu ir spėjai nukopint su klaida mano postą, nes pėjau net pataisyt PEINAS
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 7:17 PM | Žinutė # 160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) svarbiausia kad patinka, aš tai manau, kad pats geriausias darbas yra tas į kurį eini kaip į šventę, o ne kaip į katorgą aga man ir šis darbas patinka kur dirbu tik va galėtų būti pilnas etatas o šeip neatsisakyčiau dirbti su vaikais , kaip man patinka arba į kokią tarnybą su rizikos šeimomis
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 7:18 PM | Žinutė # 161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) arba į kokią tarnybą su rizikos šeimomis na tai čia jau manau reik tikrai lb mėkt tai ką darai, aš tai negalėčiau tokio darbo dirbt man darbas kur reikia su žmonėm bendraut tai nlb traukia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 7:19 PM | Žinutė # 162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) būna jau taip su tais vyrais maniškiui ir taip dažnai, kad paima ne tą ką reikia nu bet tu ir spėjai nukopint su klaida mano postą, nes pėjau net pataisyt PEINAS pasitaiko pasitaiko aš irgi klaidų priveliu kartais o šeip manasis tai pastoviai skambina kai parduotuvėj ir klausia ko dar paimt, arba sako tu važiuok susirink ko reikia ir tada man pasuk aš atvažiuosiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 7:20 PM | Žinutė # 163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) na tai čia jau manau reik tikrai lb mėkt tai ką darai, aš tai negalėčiau tokio darbo dirbt man darbas kur reikia su žmonėm bendraut tai nlb traukia o man kaip tik patinka tik va galvoju kad su paralyžuotais nelabai galėčiau siūlė dirbti ir Jaunuolių dienos centre, ten vieni neįgalieji vėžymėliuose kurie beveik nesiorentuoja tai atsisakiau nes negalėčiau
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 7:21 PM | Žinutė # 164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o šeip manasis tai pastoviai skambina kai parduotuvėj ir klausia ko dar paimt, arba sako tu važiuok susirink ko reikia ir tada man pasuk aš atvažiuosiu mes tai dažniausiai visi trys apsipirkt važiuojam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-11-24, 7:22 PM | Žinutė # 165 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dove foto o kokia tavo specialybė
|
Atsijungęs |
| |