Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
idit | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 7:39 PM | Žinutė # 781 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai va kad po valandos vel slinks i savo lova migot,bet nuo 6-7 jau kuitinesis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 9:18 PM | Žinutė # 782 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) bet nuo 6-7 jau kuitinesis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 9:19 PM | Žinutė # 783 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va svečius išlidau, galiu jau šiandien atsipūsti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 9:22 PM | Žinutė # 784 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Šiandien mano vyrui siūlė taksisto darbą,bet jis atsisakė,tai nežinau ar gerai jis čia pasielgė,galėjo bent jau pabandyti,sako nepažystu miesto ir panašiai,o aš sakau,kad reikėjo bent jau pabvandyti,nes jo dabas be jokių garantijų bet kada gali darbo nebebūti. Nors taksisto darbas tai nieko gero kiek žinau
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 9:26 PM | Žinutė # 785 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Šiandien mano vyrui siūlė taksisto darbą,bet jis atsisakė,tai nežinau ar gerai jis čia pasielgė,galėjo bent jau pabandyti,sako nepažystu miesto ir panašiai,o aš sakau,kad reikėjo bent jau pabvandyti,nes jo dabas be jokių garantijų bet kada gali darbo nebebūti. Nors taksisto darbas tai nieko gero kiek žinau čia jam birža siūlė :galvoju: šeip nieko gero taksistams, o jei dar su sava mašina :galvoju: tai sakei kad geras tas darbas objektai yra tai gerai, manau geriau nei biržoj stovėt ir nieko negaut o šeip pabandyti tai tikrai galėjo
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2010-12-01, 9:27 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 9:33 PM | Žinutė # 786 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) čia jam birža siūlė galvoju šeip nieko gero taksistams, o jei dar su sava mašina galvoju tai sakei kad geras tas darbas objektai yra tai gerai, manau geriau nei biržoj stovėt ir nieko negaut galvoju o šeip pabandyti tai tikrai galėjo _liuks_ Nea ne biržoj draugas pasiūlė pats eis dirbti,na žinai darbas geras tol kol yra darbo,o dabar nėra konkretumo kada atsiras naujas objektas,lauki ir nežinai kada sulauksi. na mes tai dar pragyvensime kad ir nedirbs,bet yra draugas kuris visai be darbo jokių pajamų neturi,tai visai ne kas tada. Bet tikiuosi viskas bus gerai ir naujas objektas atsiras
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 9:35 PM | Žinutė # 787 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nea ne biržoj draugas pasiūlė pats eis dirbti,na žinai darbas geras tol kol yra darbo,o dabar nėra konkretumo kada atsiras naujas objektas,lauki ir nežinai kada sulauksi. na mes tai dar pragyvensime kad ir nedirbs,bet yra draugas kuris visai be darbo jokių pajamų neturi,tai visai ne kas tada. Bet tikiuosi viskas bus gerai ir naujas objektas atsiras na žiemą be darbo likti tikrai manau baisu o tau nieko naasiūlo, lyg ir inėjai kad į adax eisi nuo rudens , aš tai va tikriausiai po naujų eisiu per 2, nežinau kaip spėsiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 9:36 PM | Žinutė # 788 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) yra draugas kuris visai be darbo jokių pajamų neturi,tai visai ne kas tada. Bet tikiuosi viskas bus gerai ir naujas objektas atsiras tai tegu socialinę susitvarko , o šeip sako kad prieš šventes ne visiems socialines gali išmokėti
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:25 PM | Žinutė # 789 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, galiu ir aš prisėst, darbų susikaupė.., baigiau eglutes lipdyt, nes ryt reiks atiduot.., o dar į Pnvz palėkt teks, maniškis pakeitė gyd, tai nors kažką daro, tiria.., nes va nedirba, ir vistiek nugarą skauda... vaikai pagaliau prisijunde iPodą, tai manmažiau gal prie kompiuterio lys na o ką jūs veikinėjat?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:30 PM | Žinutė # 790 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, galiu ir aš prisėst, darbų susikaupė.., baigiau eglutes lipdyt, nes ryt reiks atiduot.., o dar į Pnvz palėkt teks, maniškis pakeitė gyd, tai nors kažką daro, tiria.., nes va nedirba, ir vistiek nugarą skauda... vaikai pagaliau prisijunde iPodą, tai manmažiau gal prie kompiuterio lys ir vis neranda kas tavąjam yra matai kokie šaunuoliai tavo vaikai viską žino viską moka Quote (vaidabas) na o ką jūs veikinėjat? galvoju kad jau į lovytę laikas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:39 PM | Žinutė # 791 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, labutis,na reikia tikėtis,kad ištirs kas tavo vyrui yra
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:43 PM | Žinutė # 792 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) vaidabas, labutis,na reikia tikėtis,kad ištirs kas tavo vyrui yra tikiuos, ir tikiuos kad pakirtas gydymas padės... vasara laukia statybos, o u tokia sveikata jis tik susivarytu ka tu veikinėji?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:47 PM | Žinutė # 793 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tikiuos, ir tikiuos kad pakirtas gydymas padės... vasara laukia statybos, o u tokia sveikata jis tik susivarytu liudna ka tu veikinėji? Reikia tikėtis,kad viskas bus gerai ir gydymas paskirtas padės,o vasarą statybos viks sklandžiai ir gerai,nes vyras bus puikios savijautos ir sveikatos Aš katik iškepiau vaikams kiaušinienės užsimanė gi prieš miegą,labai pradėjo paskutiniu metu valgyti kiaušinienę Būnu prie pc vyras serialą žiūri savo per usb
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:52 PM | Žinutė # 794 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš katik iškepiau vaikams kiaušinienės užsimanė gi prieš miegą,labai pradėjo paskutiniu metu valgyti kiaušinienę Būnu prie pc vyras serialą žiūri savo per usb uzkretei, ir as dabar uzsinorejau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-12-01, 10:53 PM | Žinutė # 795 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) serialą žiūri savo per usb tai gal per teliką pasijungęs USB Quote (Romeniukas) Aš katik iškepiau vaikams kiaušinienės užsimanė gi prieš miegą aga skanu su vakuotais agurkėliais
|
Atsijungęs |
| |