|
Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
| idit | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 8:43 PM | Žinutė # 931 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as tai sangrija gurksnoju
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 8:49 PM | Žinutė # 932 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai tikriausiai, čia kažkaip panašei gal kaip su tais kremais apsauginiais nuo saulės gali but,cia apie riebuma kremo jis snekejo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 8:58 PM | Žinutė # 933 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) gali but,cia apie riebuma kremo jis snekejo aga tikriausiai o kokį tu dabar naudoji esex ane?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 8:58 PM | Žinutė # 934 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as tai sangrija gurksnoju oj kaip norėčiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| DoveFoto | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 9:56 PM | Žinutė # 935 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oi kiek priplepėjot, aš tiek praleidau, nes man kažkodėl nebeateina pranešimai kai kas nors parašo į šią temą aš va šian sugalvojau pamokėlę vieną padaryt, tai įdėjau jums gal kuriai pravers
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 9:57 PM | Žinutė # 936 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, aš darbų karusėlėj įsisukau, tai net nėra laiko su jumis paplepėt, va prieš miega tik ilendu trumpam, pasisveikint.. ryt skerstuvės, tai va vėl, kol mėsa sutvarkysim.., na žodžiu.., jau laukiu tų laikų, kai galėdavau atsipūtus čia kiurksot
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 10:09 PM | Žinutė # 937 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutės, aš darbų karusėlėj įsisukau, tai net nėra laiko su jumis paplepėt, va prieš miega tik ilendu trumpam, pasisveikint.. ryt skerstuvės, tai va vėl, kol mėsa sutvarkysim.., na žodžiu.., jau laukiu tų laikų, kai galėdavau atsipūtus čia kiurksot labukas , oj kiek darbelių rytoj tavęs laukia, oj kaip norėčiau šonkauliukų su bulvitėm
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 10:13 PM | Žinutė # 938 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) oi kiek priplepėjot, aš tiek praleidau, nes man kažkodėl nebeateina pranešimai kai kas nors parašo į šią temą aš va šian sugalvojau pamokėlę vieną padaryt, tai įdėjau jums gal kuriai pravers aga o aš galvoju kur dingai , bet nieko tokio, tikiuosi pasitaisysi aga mačiau pamokėlę reiks pabandyti
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 10:19 PM | Žinutė # 939 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vijole1972) vat ko labiausiai aš nemėgstų tai tokių susiburimų kur nieko gero negali pamatyti 10 10 Tai tikrai ne kas tokiose susibūrimuose,dažniausiai tai vaikai nieki nemato
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 10:24 PM | Žinutė # 940 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) reikėjo paeiti į priekį buvo daug vietos _liuks_ o koncertas tai vaikiškas _liuks_ Tai ir praėjome,bet vaikai vistiek nieko nematė.vyras nerado kur pastatyti mašinos,nes jis vėliau atvažiavo,tai gryžo namo,nes mūsų nesurado,o jam tel išsikrovė,tai aš kilnojau vieną po kito tris vaikus,savo ir dar sesės dukrytę,tai rankas net pakirto Pasišokome truputi,nusipirkome nesamonių kaip visada prekiauja blizgalais blizgučiais, o paskui vaikams šalta pasidarė tai vyras parsivežė namo ir dabar jau miega :miela Quote (snieguoliuke) gal nuo dienos dūkimo dasidėjo, nes nepasakyčiau kad labai šalta buvo ir vėjo nebuvo, va pernai tai ne kas su oru buvo juokas Tai kad jūsų šeimai kiek pastebėjau niekada nešalta,o mes ir sušalėm,ir daug matėme po valandos su vaikais keliavoo namo. Quote (vaidabas) Sveikutės, aš darbų karusėlėj įsisukau, tai net nėra laiko su jumis paplepėt, va prieš miega tik ilendu trumpam, pasisveikint.. ryt skerstuvės, tai va vėl, kol mėsa sutvarkysim.., na žodžiu.., jau laukiu tų laikų, kai galėdavau atsipūtus čia kiurksot miela Sveika sveikute
Paskutinį kartą redaguota Romeniukas - Penktadienis, 2010-12-03, 10:25 PM |
Atsijungęs |
| |
| Kamelija | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 11:06 PM | Žinutė # 941 |
[ ( GR) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniske grizo labai patenkinta-dabar niekaip neina miegot
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 11:08 PM | Žinutė # 942 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) maniske grizo labai patenkinta-dabar niekaip neina miegot Maniškiai tai jau atlinko Tai faina,kad patiko,o mūsų didžiajam visai nepatik,nes sako nieko nemačiau,kilnojau aš jį kiek galėjau,bet koks gi ten matymas
|
Atsijungęs |
| |
| Kamelija | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 11:19 PM | Žinutė # 943 |
[ ( GR) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sesers draugas ja laike, bet sake viena mamyte su dviem nedideliais vaikuciais buvo-viena ant ranku sunkiai laike-ir man ne juokas butu jei reiketu laikyti
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 11:23 PM | Žinutė # 944 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Tai kad jūsų šeimai kiek pastebėjau niekada nešalta,o mes ir sušalėm,ir daug matėme po valandos su vaikais keliavoo namo. kodėl nešalta, jug buvo tik 6 laipsniai nepalyginsi kai buvo 11 tada net ausys raitydavosi, o jug vietoj nestovėjom ten kaip sakant šokom tai ir nesušalom ir atėjom pėsčiomis ir parėjom, ok kaip faina pasivaikščioti kai nėra vėjo Quote (Romeniukas) Tai ir praėjome,bet vaikai vistiek nieko nematė.vyras nerado kur pastatyti mašinos,nes jis vėliau atvažiavo,tai gryžo namo,nes mūsų nesurado,o jam tel išsikrovė,tai aš kilnojau vieną po kito tris vaikus,savo ir dar sesės dukrytę,tai rankas net pakirto na tada jo, manasis tai pas tėtį ant kupros pasėdėjo paskui su draugais pasišoko ir t.t. Quote (Kamelija) maniske grizo labai patenkinta vaikams manau labai patiko, o kai senelis pasirodė tai visai pasaka
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-12-03, 11:24 PM | Žinutė # 945 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) sesers draugas kaip sesutė laikosi?
|
Atsijungęs |
| |