Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-23, 1:44 PM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kuri buvau skalbus su neaiskios kilmes miltelias >.ir seip dabar jis mano galvosukis nes nezinau ka valgyt duot,nes nuo obuolio dar labiau sutino dabar jau trigubas oo kokia alergija, ir nuo obuoliams alergiškas kaip tavo Martynas laikosi, nukrito temperatūra sveikatytės tavo bernužėliams
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-11-23, 1:50 PM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip tavo Martynas laikosi, nukrito temperatūra buna kyla vaistais numusu,bet lovoj negali nei vienas pagulet Quote (snieguoliuke) oo kokia alergija, ir nuo obuoliams alergiškas nu nebuvo alergija jam pasireskus jau gal 2 metus.ir seip jo ta alergija idomi neiaisku nuo ko ir kada pasireks,kaip gydytoja sake stebet,bet as tai vaikui turiu duot ka nors valgyt.o seip normalu jam budavo kas vakra po 15 obuoliu suvalgyt,tai dabar jau reik bartis kad neimtu<o jam nedasunta kodel vakar galejo o siandien jau negalima >
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-23, 1:53 PM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) nu nebuvo alergija jam pasireskus jau gal 2 metus.ir seip jo ta alergija idomi neiaisku nuo ko ir kada pasireks,kaip gydytoja sake stebet,bet as tai vaikui turiu duot ka nors valgyt.o seip normalu jam budavo kas vakra po 15 obuoliu suvalgyt,tai dabar jau reik bartis kad neimtu<o jam nedasunta kodel vakar galejo o siandien jau negalima > na po 15 obuolių tai tikrai manau kad gali išberti , mes kai mažiukai irgi turėjom alergiją tai pasirodo nuo vitamino b bet dabar kažkaip nepastebiu Quote (idit) bet lovoj negali nei vienas pagulet na kur tau lovoj gulės kai namuose, veiksmo reikia jam
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-11-23, 1:56 PM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kur tau lovoj gulės kai namuose, veiksmo reikia jam na musu mama su 38 neleisdavo lakstyt,o jo surist visai nenoriu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-23, 2:00 PM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na musu mama su 38 neleisdavo lakstyt,o jo surist visai nenoriu mums irgi, nes jei lakstyvadov sakydavo tai vadinasi sveiki tai ruoškitės į mokyklą bet teisybę sakai nelaikysi surištų bet va kad tik dar labiau neatkristų
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Antradienis, 2010-11-23, 2:05 PM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet teisybę sakai nelaikysi surištų o gal reitu pabandyt geras vaizdelis turetu buti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-23, 2:08 PM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o gal reitu pabandyt geras vaizdelis turetu buti
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-11-23, 2:51 PM | Žinutė # 98 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na mergytes gavau darba
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-23, 2:54 PM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) na mergytes gavau darba kaip smagu sveikinu
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-11-23, 2:55 PM | Žinutė # 100 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kaip smagu sveikinu mua mua mua mua aciu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-11-23, 2:56 PM | Žinutė # 101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labai gerai tau dabar bus, netoli namų, o šeis laikais darbą turėti dar kartą sveikinu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-23, 2:59 PM | Žinutė # 102 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) na mergytes gavau darba anwei anwei sveikinimai šaunuolė
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-11-23, 3:00 PM | Žinutė # 103 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labai gerai tau dabar bus, netoli namų, o šeis laikais darbą turėti _liuks_ _liuks_ _liuks_ dar kartą sveikinu tai jau jo,sunku darba siais laikais gaut.bet esu labai laiminga kad gavau,sakiau vyrui kad sampes atnestu namo
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-11-23, 3:07 PM | Žinutė # 104 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kipsiuke) tai jau jo,sunku darba siais laikais gaut.bet esu labai laiminga kad gavau,sakiau vyrui kad sampes atnestu namo sveikata nu jo tokią progą reikia kada pradedi dirbti?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Kipsiuke | Data: Antradienis, 2010-11-23, 3:10 PM | Žinutė # 105 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) u jo tokią progą reikia juokas kada pradedi dirbti? miela dar nezinau,ketvirtadieni varau i akropolio maxima pereit medicinke,zalia korta daryt,tada penktadieni priduodu visus pokumentus ir matyt nuo pirmadienio pradesiu
|
Atsijungęs |
| |