Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:56 AM | Žinutė # 1096 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) 4 min liko iki mūsų atsijungimo iki jūsų atsijungimo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:57 AM | Žinutė # 1097 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Gal duos administraciją kokį adovanojimą va va dovanas administracija gali padalinti prieš šventes
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:57 AM | Žinutė # 1098 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| blemba jau visą valandą sėdžiu prie vieno kalendoriaus ir dar nieko nepadariau, nes viską ką darau man nesąmonė, tikrai jau reik eit į lovytę pas vyrus savo turbūt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:58 AM | Žinutė # 1099 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) iki jūsų atsijungimo tai ką miegosim šiandien kompą apsikabinusios
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:58 AM | Žinutė # 1100 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) galėtų ir taip jau duot, nes taip atsidavusios forumiuką pildom miela Pildom ir gyvinam tai kaip reikals,jei ne mes tai dabr čia ramuma tuštuma būtų,praktiškai mirtis Quote (snieguoliuke) na užsivedėm čia su tom tiesom juokas juokas juokas bet kokiuose santykiuose ar draugystėje tiesa manau svarbiausia, net jei yra labai nemoli, bet neturi būti jokių paslapčių ir t.t nes yla vistiek anksčiau ar vėliau išlenda iš maišo juokas juokas juokas , ot suskėliau juokas juokas , na šeip kažkaip manau kad ant tiesos turi būti statomi bet kokie santykiai nesvarbu ar pirmą ar antrą ar trečią kartą _liuks_ _liuks_ va čia visoms prieš miegą pamastyti Nu jo čia suskėlei ir kas tavo maniku čia dabar nepaskė kažkokios tiesos,kad ir kokia ji skaudi ar nemaloni būtų?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:58 AM | Žinutė # 1101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) blemba jau visą valandą sėdžiu prie vieno kalendoriaus ir dar nieko nepadariau, nes viską ką darau man nesąmonė, tikrai jau reik eit į lovytę pas vyrus savo turbūt aga čia vyras tavo mintis blokuoja
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 2:59 AM | Žinutė # 1102 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) iki jūsų atsijungimo juokas Iki tavo ot neatsijungsiu kol jūs nenulūšite
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 3:00 AM | Žinutė # 1103 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va va dovanas administracija gali padalinti prieš šventes juokas juokas Manau jos ir bus padalintos,kas jų nusipelnė
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 3:01 AM | Žinutė # 1104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aga čia vyras tavo mintis blokuoja ot duosiu aš jam už tokius dalykus Quote (Romeniukas) Iki tavo ot neatsijungsiu kol jūs nenulūšite aš jau lūžau gali atsijunkt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 3:01 AM | Žinutė # 1105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu jo čia suskėlei ir kas tavo maniku čia dabar nepaskė kažkokios tiesos,kad ir kokia ji skaudi ar nemaloni būtų? ne ne tai norėjau pasakyti sakau kad bet kokie santykiai turi būti statomi ant tiesos na sakykim pavyzdi duosiu kai pradėjom mes draugauti kažkaip susitarėm, kad jei bus noras skirtis ar susirasim kitą iškart pasakysim ir nekankinsim vienas kito, tai va 10 m vadinasi neieškojom kitų ir būsim kaip ten sakoma ilgai ir laimingai
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 3:01 AM | Žinutė # 1106 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Nu jo čia suskėlei ir kas tavo maniku čia dabar nepaskė kažkokios tiesos,kad ir kokia ji skaudi ar nemaloni būtų? aš manau čia konkrečiai niekam nebuvo taikyta, čia šiaip pamastymas tik
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 3:02 AM | Žinutė # 1107 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) blemba jau visą valandą sėdžiu prie vieno kalendoriaus ir dar nieko nepadariau, nes viską ką darau man nesąmonė, tikrai jau reik eit į lovytę pas vyrus savo turbūt Čia mes tave blogai veikiame
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 3:02 AM | Žinutė # 1108 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) aš manau čia konkrečiai niekam nebuvo taikyta, čia šiaip pamastymas tik va va aš čia apstrakčiai masčiau kažkaip bent jau mūsų šeimoje man tiesa, ištikimybė ir pagarba yra svarbiausi
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 3:03 AM | Žinutė # 1109 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Čia mes tave blogai veikiame nea nea, čia vadinas kai įkvėpimas apleidžia
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 3:03 AM | Žinutė # 1110 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažkaip bent jau mūsų šeimoje man tiesa, ištikimybė ir pagarba yra svarbiausi manau visoe šeimose tas svarbiausia
|
Atsijungęs |
| |