Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 11:56 AM | Žinutė # 1156 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba ryta ale ir pripliurpete jus cia ir nemieganciu dar buvo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 12:23 PM | Žinutė # 1157 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Oj kaip mūms idomu paslaptys nu papliurpk gi paslaptys bet jos skirtos nevisoms Quote (Romeniukas) Sulauksiu dar ir kaip sulauksiu,norėdama to ar ne sulauksiu Šiaip tai aš turiu gerą pasenusį naujienlaiškį Tai mane viskas pasiekia,kad ir stipriai paveluotai,bet pasiekia čia kaip sakant kaip tas posakis yla anksčiau ar vėliau vistiek iš maišo išlenda
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 12:25 PM | Žinutė # 1158 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) labas plepytes.oi kol radau kur vakar baigiau,na jus ir pavarot labukas , pavarėm pavarėm labukas Laurituke, sypsenele, dovefoto na va susiruošiau eiti pas augintines
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 12:30 PM | Žinutė # 1159 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu dabar žiūriu jūs čia visos gerai pavarėt iki 3 sėdįjot?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 3:23 PM | Žinutė # 1160 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nu dabar žiūriu jūs čia visos gerai pavarėt iki 3 sėdįjot? aga visos, va dovefoto pirma prisidavė nuo ryto tada aš, o va romeniuko dar nėra, gal dar miega pamaitinom antytes, bet nepagavau nei vienos na nieko iki kalėdų gal kaip nors labai didelis vėjas šiandien , bet labai gražiai sninga
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 3:33 PM | Žinutė # 1161 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labai didelis vėjas šiandien , bet labai gražiai sninga AGA DIDELIS BET NESALTA.vaikiai besmegeniu pilna kiema pristate,morkas is namu isnese .dabar biski pasidariau pertrauka tuoj eisiu daryt cepelinu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 3:46 PM | Žinutė # 1162 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) AGA DIDELIS BET NESALTA.vaikiai besmegeniu pilna kiema pristate,morkas is namu isnese .dabar biski pasidariau pertrauka tuoj eisiu daryt cepelinu pas mus dar nėra tiek sniego kad besmegenis išeitų, nors jei taip snigs jau gal ir rytoj bus įmanoma aš irgi eisiu valgyt daryti, dar reikia spurgytes iškepti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 3:56 PM | Žinutė # 1163 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pas mus dar nėra tiek sniego kad besmegenis išeitų, nors jei taip snigs jau gal ir rytoj bus įmanoma oj pas mus jau iki keliu.vyras vel vaikam buvo pakinkes suni tai tiek visi prisidave su rogutem dabar ziuri filmukus sulinde visi po kaldra
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 4:03 PM | Žinutė # 1164 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) pas mus jau iki keliu.vyras vel vaikam buvo pakinkes suni tai tiek visi prisidave su rogutem dabar ziuri filmukus sulinde visi po kaldra kaip faina jaučiu mus jau irgi manau greitu laiku reikės rogutes traukti
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 6:11 PM | Žinutė # 1165 |
[ ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes,guliu po kaldra,iPoda apsikabinus,saltis krecia..., kaip susalau kol nuplovem,isdorojom parseli. Palikom mesa atvest, ryt jau beliks susiriktavot kam kas,lasinukus pasudyt ir farsiuko pasimalt..,
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 6:18 PM | Žinutė # 1166 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes,guliu po kaldra,iPoda apsikabinus,saltis krecia..., kaip susalau kol nuplovem,isdorojom parseli. Palikom mesa atvest, ryt jau beliks susiriktavot kam kas,lasinukus pasudyt ir farsiuko pasimalt.., labukas pas mus tai vėjas didelis sušalom ir mes truputuką oj kaip skanu norėčiau dabar kojytės kokios tai ir ryt daug darbelių tavęs laukia, bet kaip bus skanu kai reikės valgyti
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 8:53 PM | Žinutė # 1167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maziji pradejo vaikscioti
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Šeštadienis, 2010-12-04, 9:13 PM | Žinutė # 1168 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) maziji pradejo vaikscioti va kaip smagu, šaunuolė Quote (vaidabas) guliu po kaldra,iPoda apsikabinus,saltis krecia..., kaip susalau kol nuplovem,isdorojom parseli. Palikom mesa atvest, ryt jau beliks susiriktavot kam kas,lasinukus pasudyt ir farsiuko pasimalt.., šildykis šildykis, keik bus daug skanumynų užtat mes iš Vilniaus ne per seniausiai grįžom, keliai ten nevalytį siaubas kažkoks
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 9:25 AM | Žinutė # 1169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 10:19 AM | Žinutė # 1170 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| idit, SVEIKUTE KĄ VEIKINĖJI?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |