Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 3:30 PM | Žinutė # 1201 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) maziji pradejo vaikscioti šaunuolė įsivaizduoju kaip gražu, pamenu ir aš bet tai buvo jau senokai Quote (idit) su kava sediu,vyra i komandieruote isleidau.vaje vaje visa savaite jo nebus dabar vis''virskinu''ar cia dziaugtis ar liudet na tiek ilgai dar nebuvo manes palikes . manau iš pradžių džiaugsiesi o paskui liūdėsi , bet nieko savaitė nėra labai daug, nors kažin kaip aš kalbėčiau jei manasis išvažiuotų Quote (DoveFoto) šįryt vyras leido man patinginiaut man šiandien irgi tinginiavimo diena, vos išvertė iš lovos mano vyrukai va neseniai grįžom iš lauko, šiandien visą dieną žadu tinginiauti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 3:34 PM | Žinutė # 1202 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) galva skauda itariu man irgi kažko, Quote (idit) .va dabar vaikiai turi ismokt lenteles sudeties atimties iki 10.ir negales ant pirstu skaiciuot<kaip daugybos>.o gi mokinas viso labo tik 3 men nuo nerupestingos vaikystes matematikė tapai manasis vakar sako dabar mokomės matematika bet kas įdomiausia jis maišo + ir - ženklus, kai pasakai žodžiu pridėti tai jokių problemų, o kai parašyta tai kai yra + jis atima, o kai yra - jis sudeda o va kirčiavimas tai ir man siaubas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 3:37 PM | Žinutė # 1203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) gal ne tiek sunkiai,bet labai greitas žiauriai greitas, man tai siaubas kažkoks kad jau 2 klasėj anglų kalba baisu, mes mokėmės nuo 5 Quote (idit) kai panevezi nuvaziuojutai isvis juokingai ten zmones kalba aga mes galūnes nukertam kaip ir Šiauliai o kas liečia kirčiavimą tai žinau tik kur dėti tą tvirtagalę priegaidę ar kaip ten, ir kairinį
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 3:43 PM | Žinutė # 1204 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, sveikutė kas jungiasi ?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 3:44 PM | Žinutė # 1205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) snieguoliuke, sveikutė kas jungiasi ? labukas aš su arbatėle sedžiu
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 3:46 PM | Žinutė # 1206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) virtagalę priegaidę ar kaip ten, ir kairinį oba to net nezinau Quote (snieguoliuke) matematikė tapai as kaip visada gudruole liepiau kad vienas kita paklusinetu Quote (snieguoliuke) man irgi kažko, man tai pulsas vel 140 Quote (snieguoliuke) manau iš pradžių džiaugsiesi o paskui liūdėsi , bet nieko savaitė nėra labai daug, nors kažin kaip aš kalbėčiau jei manasis išvažiuotų aha siandien dziaugiuos o ryt itariu depresuosiu,gerai kad kur ne i uzsieni Quote (snieguoliuke) aga mes galūnes nukertam kaip ir Šiauliai siauliai dar kitaip sneka.atsimenu mokytoja Siauliuose man pazymius musdavo nes mano kalba buvo''negera''kol atitempiau enciklopedija kad kaunieciu tarme pati gryniausia pagal kuria sudarytos taisykles..tai nuo to laiko daugiau kaip 6 nesu gavus ,o perejus i Kauno mokykla per 2 sav trimestra iki 8 isitaisiau
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 3:46 PM | Žinutė # 1207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš su arbatėle sedžiu mmmm..kaip gera tingėti
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 3:47 PM | Žinutė # 1208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) kas jungiasi ? Quote (snieguoliuke) aš su arbatėle sedžiu as irgi vel pasidariau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 3:48 PM | Žinutė # 1209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) mmmm..kaip gera tingėti aga man patinka sekmadieniai vyrukai žaidžia ratų žaidimą ir valgo spragintus kukuruzus ,fe kaip man jie smirda
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 3:49 PM | Žinutė # 1210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as irgi vel pasidariau na mergaitės ko užsiprašėt kalėdų seneio dovanų
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 3:58 PM | Žinutė # 1211 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na mergaitės ko užsiprašėt kalėdų seneio dovanų kolkas mastau ko cia nerealia uzsiprasius
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 4:02 PM | Žinutė # 1212 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) kolkas mastau ko cia nerealia uzsiprasius aš tai noriu garų puodo, tai sako maistas neskanus tada arba virtuvės kombaino, nes senasis užsilenkė arba troškintuvo (kaip skaravarkės ar kaip ten vadinasi)
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 4:02 PM | Žinutė # 1213 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na mergaitės ko užsiprašėt kalėdų seneio dovanų aš tai dar nieko, jaučiu nebuvau tokia gera kad dovanų atneštų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 4:06 PM | Žinutė # 1214 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) aš tai dar nieko, jaučiu nebuvau tokia gera kad dovanų atneštų aš tai buvau bent jau tikiuosi
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 4:08 PM | Žinutė # 1215 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai noriu garų puodo, tai sako maistas neskanus gail toli gyveni atiduociau,jau tk sbe rysio daigtas,o va 'geritpuodis tai gerai gaila mano sugedo.na is buities tai nieko nenorecaiu isskyrus orkaites ar indaploves
|
Atsijungęs |
| |