Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
sypsenele | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 5:24 PM | Žinutė # 1246 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką pupos lekiu ežiukų virti gerų plepesių na iki mergyt
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 5:32 PM | Žinutė # 1247 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) o tai ka autobusiuko ner kad negali grysti namolio? ir taip ir ne.maniskiam iki autobuso dar 3 sustojimai per miesta,o islipus dar 2-3km tektu peskom namo eit.o kol mazi tai biski nepasitikim
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 6:42 PM | Žinutė # 1248 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės ką veikinėjate? mes nesenai gryžome buvome pas mamą mano kaip greit šendien diena praėjo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
DoveFoto | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 6:55 PM | Žinutė # 1249 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1543
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, laba..aš tai eisiu valgyt vaikučiui daryt,nes šian ilsiuosi beveik nuo ps
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 6:59 PM | Žinutė # 1250 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės, aš dar ir šiandien žaidžiau su mėsyte, gerai kad pirkom su draugais perpus, tai visiems keturiems smagiau buvo, ir čeburėkų pasidarėm, privalgėm, dabar va namie pečių iškurenom, ir lėksim į kaimelį, pasūdysim lašinukus, paliksim, ten juos ir išrukys
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 7:06 PM | Žinutė # 1251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutės, aš dar ir šiandien žaidžiau su mėsyte, labas!man kita savaitgali nusimato toks darbas,pravaziuosiu pro tave ,gal jei spesiu pusbroli aplankysiu.dabar bandau greitu butu panaikint uogas is saldiklio.a didele kiaule pirkot?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 7:17 PM | Žinutė # 1252 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Dovefoto kažin kur romeniukas prapuolė po naktinio pasisedėjimo Po bantininio pasisedėjim ryte atsikėliau tik 13.30 Šiuo metu neturiu laiko būti prie pc,kai galėsiu užsuksiu paplepėti ikiukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 7:25 PM | Žinutė # 1253 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (DoveFoto) Laurituke, laba..aš tai eisiu valgyt vaikučiui daryt,nes šian ilsiuosi beveik nuo ps nesidarbavai nieko?atostogos? Quote (vaidabas) Sveikutės, aš dar ir šiandien žaidžiau su mėsyte, gerai kad pirkom su draugais perpus, tai visiems keturiems smagiau buvo, ir čeburėkų pasidarėm, privalgėm, dabar va namie pečių iškurenom, ir lėksim į kaimelį, pasūdysim lašinukus, paliksim, ten juos ir išrukys na va kaip faina ir mėsikės bus ir po kompaniją ir darbai geriau einasi
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 7:55 PM | Žinutė # 1254 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) šiandien žaidžiau su mėsyte, gerai kad pirkom su draugais perpus, tai visiems keturiems smagiau buvo, ir čeburėkų pasidarėm, privalgėm, dabar va namie pečių iškurenom, ir lėksim į kaimelį, pasūdysim lašinukus, paliksim, ten juos ir išrukys na va mėsytė, mėsytė o dešryčių dareisi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 7:59 PM | Žinutė # 1255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Po bantininio pasisedėjim ryte atsikėliau tik 13.30 aš tai normaliai 8,30 kažkaip ir miego netruko Quote (Romeniukas) Šiuo metu neturiu laiko būti prie pc,kai galėsiu užsuksiu paplepėti ikiukas vėl aukle dirbi užsuk užsuk vėl pasedėsim iki 3
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 8:07 PM | Žinutė # 1256 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) užsuk užsuk vėl pasedėsim iki 3 juokas gerai jūs ten tada pavarėt kaip jums čia nesimiegojo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 8:36 PM | Žinutė # 1257 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gerai jūs ten tada pavarėt kaip jums čia nesimiegojo a kažkaip, pas mane puseserė buvo, tai su brangiausiajam pasakos nesekiau tai ir sedėjau kada ir tu prisijunk mums Romeniukas žadėjo kad administracija apdovanos
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 8:37 PM | Žinutė # 1258 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) ir taip ir ne.maniskiam iki autobuso dar 3 sustojimai per miesta,o islipus dar 2-3km tektu peskom namo eit.o kol mazi tai biski nepasitikim ainasau kaip nekas tada ... o tai jus toli matau nuo mokyklytes esat.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 8:45 PM | Žinutė # 1259 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kada ir tu prisijunk mums Romeniukas žadėjo kad administracija apdovanos kad čia retas atvejis kai jūs taip ilgai būnate aš ilgai sėdžiu ir jūsų nesu mačiusi taip ilgai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-12-05, 8:57 PM | Žinutė # 1260 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kad čia retas atvejis kai jūs taip ilgai būnate aš ilgai sėdžiu ir jūsų nesu mačiusi taip ilgai aga pirmas kartas ir tikriausiai nepaskutinis, kažkaip aš nebūnų irgi, bet kažkaip šis savaitgalis buvo beveik namuose tai va ir prisisedėjau
|
Atsijungęs |
| |