Paplepėkim prie kavos puodelio 50 tema.
|
|
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 12:39 PM | Žinutė # 1306 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) man visai norėtusi puošti namučius ir eglutę tarkim per kučias na mes kazkaip diena pries kucias pasipuosiam eglute,tai net nespeja spygiu pradet mest.o va kambarius po biski sia savaite pradesiu puost,jau zvakiu,blizgiukiu nusipsirkau,dar noreciau dideles puansetijos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 12:45 PM | Žinutė # 1307 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na mes kazkaip diena pries kucias pasipuosiam eglute,tai net nespeja spygiu pradet mest.o va kambarius po biski sia savaite pradesiu puost,jau zvakiu,blizgiukiu nusipsirkau,dar noreciau dideles puansetijos Aš tai nežinau kaip puošiu,greičiausiai ant užuolaidų kabinsiu tuos blizgalus ir šalia jų žaisliukus,na gal supratai ką aš čia parašiau Reikės nusipirkti dar kalėdinę staltiesę,žvakių papuošimus ir aišku eglutę
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 12:51 PM | Žinutė # 1308 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Aš tai nežinau kaip puošiu,greičiausiai ant užuolaidų kabinsiu tuos blizgalus ir šalia jų žaisliukus,na gal supratai ką aš čia parašiau as irgi kazka panasaus daysiu,siandien dar sakiau vaziuosiu pro miska tai eglisakiu paziuresiu kalediniam vainikui ant duru.Quote (Romeniukas) Reikės nusipirkti dar kalėdinę staltiesę as tai balta staltiese turiu dar mociutes dovanota.o seip nemegstu ju,gal 3 turiu ir tas pacias slepiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 1:05 PM | Žinutė # 1309 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as irgi kazka panasaus daysiu,siandien dar sakiau vaziuosiu pro miska tai eglisakiu paziuresiu kalediniam vainikui ant duru. Ai man tai vainiko nereikia Quote (idit) as tai balta staltiese turiu dar mociutes dovanota.o seip nemegstu ju,gal 3 turiu ir tas pacias slepiu Man tai kalėdinės norėtusi,nieko tokio neturiu,nes pirmi metai bus kai namuose daromos kūčios kalėdos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 1:10 PM | Žinutė # 1310 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) man ziukenai tokie kvaili atrodo-na nemegstu , o keliu metu isigijot? Maniske gal dar per maza mes nupirkom 5m tai labai jau norėjo pats išsirinko tai nuvažiavom ir nupirkom, labai meilus gyvūnėlis, labai mėgsta kai ausytes kasai, tai turėjom vieną dabar 5 vieną vaikiuką jau pasiemė savaitgalį dar 2 pasiims
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 1:12 PM | Žinutė # 1311 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| buciau uzsisakius-velokai uzmaciau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 1:13 PM | Žinutė # 1312 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) amelija mokinti snaige iskirpti-gales ant lango ar kur kitur prilipdyti aga mes irgi kirpsim, darželyje pamokino tai bandys Quote (Romeniukas) n tai kalėdinės norėtusi,nieko tokio neturiu,nes pirmi metai bus kai namuose daromos kūčios kalėdos tai jau išlaidų bus , o mes kažkaip šiemet kūčias švesime ne namuose o kalėdas irgi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 1:13 PM | Žinutė # 1313 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) buciau uzsisakius-velokai uzmaciau na niego pasiliksim sau vieną patiniuką tai manau vėl greitai bus
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 1:15 PM | Žinutė # 1314 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kai prie vaiko auga, tai bent jau garantija, kad nesikandzios kaip, kad is parduotuves
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 1:18 PM | Žinutė # 1315 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) kai prie vaiko auga, tai bent jau garantija, kad nesikandzios kaip, kad is parduotuves aga tikrai taip, manasis sako aš ir miegoti su jais norėčiau
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 1:30 PM | Žinutė # 1316 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kas arbatos?sakes kaip man salta nors virsui 22silumos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 1:35 PM | Žinutė # 1317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na kas arbatos?sakes kaip man salta nors virsui 22silumos aš prjungsiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 1:36 PM | Žinutė # 1318 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na kas arbatos?sakes kaip man salta nors virsui 22silumos Aš kavos, truputi ir aš sušaliau,nes nuo ryto laikiau vaikų kambario balkoną pravirą,kad vėdintusi,tai šaltukas jau net pasijuto
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 1:40 PM | Žinutė # 1319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| biski gurksteljau iskart silciau pasidare
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Pirmadienis, 2010-12-06, 1:51 PM | Žinutė # 1320 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na kas arbatos?sakes kaip man salta nors virsui 22silumos -aš kavos ...Einu darytis Sveikutės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |