Paplepėkim prie kavos puodelio 51 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 9:10 PM | Žinutė # 16 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) sveikutės na, sakot jau dovanas supirkot? aš dar ne..., kaži ar šestadienį begausiu to ko noriu... vieną kompą užtai šiandien babos sutvarkiau, valio, išmokau perinstaliuot labukas, važiuok tada į tą maksimą kur prie poliklinikos nemuno, ten tikrai yra alias, mes rytoj važiuosim galėsiu akį užmest šaunuolė kad išmokai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 9:17 PM | Žinutė # 17 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| taip dziaugiau, bet maniškiui kažkas ne taip, negaliu nt perinstaliuot, išsijunginėja.., o taip fotosopo pasiilgau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 9:20 PM | Žinutė # 18 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) taip dziaugiau, bet maniškiui kažkas ne taip, negaliu nt perinstaliuot, išsijunginėja.., o taip fotosopo pasiilgau mums kažkada taip buvo, bet manasis sutvarkė ką veikinėjat
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 9:38 PM | Žinutė # 19 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| egles dar kelias nulipdziau, puosineju
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 9:43 PM | Žinutė # 20 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) egles dar kelias nulipdziau, puosineju darbštuolytė tu mūsų
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 10:29 PM | Žinutė # 21 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, sakyk vyrui, kad kasdien uzklipinesi daug nuveikei, oij, idomu kaip real kalendorius gavos, nes as ir dovano arba egles, rba kalendorius darysiu
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 10:34 PM | Žinutė # 22 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 313
Apdovanojimai: 1
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| uzklausiau del riciu, tai vyro pirmas klausymas ka gaudo
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 10:38 PM | Žinutė # 23 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Kamelija) uzklausiau del riciu, tai vyro pirmas klausymas ka gaudo dugninei meskerikei, arba lynams, akrosams, karsiams...reiks vyrus cia registruot
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 10:40 PM | Žinutė # 24 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) aš visą dieną vėl daviausi jau dovanos supirktos, tik vyrui dar reiks airidukui dar pirksime bet jau žinome ką tai galvos dėl to neskauda nu bet jau sniego vajatau gatvės pravalytos bet labai nedaug palyginus vienoje aikštelėje užklimpau tai toks vaikinukas padėjo vyras sako o numerio nepaprašė pavydi žaltys ryte kol iki garažo dasikapčiau kol dasikasiau tai bent padirbėjau kelios dienos taip ir keli kg nukris nu linksma dienikė ai tiesa šnd jau pasijėmiau atspauzdintą kalendorių dariau vienai merginai gavosi labai gražiai įdėsiu į ps temikę oo kokia intensyvi dienelė aš tai visur laksčiau laksčiau bet ne visur spėjau o ryt tai nuo ryto lėksiu į ligoninę tėti išrašo tai atsisveikint reikia
|
Atsijungęs |
| |
egida | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 10:41 PM | Žinutė # 25 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 748
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, Na taip orelis siandien tai veziau sivakar dukra i sokius, nes buvo generaline repeticija, o ryt koncertas, tai gryztant namo taip masina pradejo traukti i kelkrasti, kad galvojau viskas, dabar tai jau leksim. Jau ruosiaus dukrai sakyti, kad laikykis, bet nezinau kaip, bet islaviravau ja .Isgascio oi kiek apturejau, kad ir dabar dar negaliu atsigauti .Tai sakiau velniop ta ziema
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 10:43 PM | Žinutė # 26 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniskis jau miega- rytoj pakamtinesiu , siaip sake gerai vietoj pasklausti arba bent jau jo nuomone, tai dovanu cekiukas geriausia As visiskai nezinau ka reiks dovanot
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 10:44 PM | Žinutė # 27 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na na, mums iki gatvės apie šimtas metrų atsikast, ir ne takelį, o mašinai, tai šnd iki pietų pasikeisdami darbavomės, nes kastuvas tik vienas.. bet žiema visvien patinka, savaitgali gal kur paslidinėt palėksim su rogutėm
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 10:44 PM | Žinutė # 28 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (egida) Na taip orelis siandien tai veziau sivakar dukra i sokius, nes buvo generaline repeticija, o ryt koncertas, tai gryztant namo taip masina pradejo traukti i kelkrasti, kad galvojau viskas, dabar tai jau leksim. Jau ruosiaus dukrai sakyti, kad laikykis, bet nezinau kaip, bet islaviravau ja .Isgascio oi kiek apturejau, kad ir dabar dar negaliu atsigauti .Tai sakiau velniop ta ziema na sniego nepagailėjo nepagailėjo o keliai tik pagrindiniai nuvalyti labukas egida
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 10:45 PM | Žinutė # 29 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) žiema visvien patinka, savaitgali gal kur paslidinėt palėksim su rogutėm va va ir man žiauriai patinka nuo kalniuko kaip vaikui
|
Atsijungęs |
| |
Kamelija | Data: Ketvirtadienis, 2010-12-09, 10:46 PM | Žinutė # 30 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (egida) Tai sakiau velniop ta ziema siandien vaziavau - siabas, mano masina zema, tai nors pasiusk- varai ant gazo, kad neuzstigt
|
Atsijungęs |
| |