Paplepėkime prie kavos puodelio 54 tema
|
|
noele | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 12:02 PM | Žinutė # 556 |
[ ( GB) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 10021
Apdovanojimai: 21
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o popierius moku ir namuose susitvarkyti tai tu kokia sekretore ar buhaltere
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 12:03 PM | Žinutė # 557 |
[ ( GB) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1078
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) 0,5 etato tai dirbu kiek noriu, svarbu darbai padaryti, o popierius moku ir namuose susitvarkyti koks skirtumas tegul bankruotuoja viskas tu tik su mumis patausk as ir panasiai darau
|
Atsijungęs |
| |
idit | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 12:04 PM | Žinutė # 558 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) kalk as ir kalu Quote (Pumpurelis) Visos pas dantisus subegsim greit na kai danys bus sutvarkyti tada pas ginekologa pulsim
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 12:05 PM | Žinutė # 559 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) o tau patinka Anglijoj ,kur tu gyvenai Lt ar nenori atgal i Lietuva sisioju ir sisioju aha patinka man cia.geriau nei l.is vienos algos galima cia irgi pragyventi.o lt tik uz buta ir kura susimoketume ir butu sakes oc ai viska turim ka sirdis geidzia.ir vaikuciai lamingi...Lietuvoj gyvenau Kedainiuose.kai mazoji gime 1.6metu gyvenom dar Lietuvoj.ir kas is to begti teko.nes as gaudavau uz vaika juokingus 322 litus vyro alga buvo 700 va cia tai jega o ci agauni 800 svaru i mensi ir viskas ciki piki
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 12:06 PM | Žinutė # 560 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) ai tu kokia sekretore ar buhaltere ne socialinė darbuotoja , tai dabar užsiėmimai dar nevyksta tai mažiau darbo tik popierizmas Quote (Pumpurelis) koks skirtumas tegul bankruotuoja viskas tu tik su mumis patausk as ir panasiai darau va va gerain pasakyta Quote (idit) tada pas ginekologa pulsim aga aš irgi galvoju kad reiktų nueiti pasitikrinti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 12:07 PM | Žinutė # 561 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) šeip pasidariau jau darbelius kuriuos reikėjo eisiu namo Quote (virginijak) jnu dantys mano pagedo, ne nuo rojaus obuoliukų Snieguoliuke geriau pasidek dar su mumis paplepek paskui nueisi pas mane apacioj puodas verda ,o ga svyla ,vonia pilna vandens bet ner laiko supranti ten dabar lekt kai tokie pletkai vyksta Virginija k tai ka tu ten tiek kramtei isduok mmums paslapti kad dantys pagedo
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 12:07 PM | Žinutė # 562 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės pleputės užbėgau tik trumpam,nes lėksiu su savo mažium iki poliklinikos
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 12:08 PM | Žinutė # 563 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) Sveikutės pleputės užbėgau tik trumpam,nes lėksiu su savo mažium iki poliklinikos Labutis Linuciuxxx ,as tave susiradau skype ,kai laiko turesi priimk mane i kontaktus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 12:08 PM | Žinutė # 564 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) užbėgau tik trumpam,nes lėksiu su savo mažium iki poliklinikos o kas mažiukui atsitiko
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 12:09 PM | Žinutė # 565 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ka, turbūt į kauną teks pavažiuot, draugai židinuką nusižiūrėjo, o mūsų mašina didžiulė, tai reiks parvežt.., bet gi man dar bobų klubas, reiks medelių kažkiek nulipdyt.nes į muge kitaip tuščiom varysiu
|
Atsijungęs |
| |
noele | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 12:09 PM | Žinutė # 566 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| linuciuxxxx, sveikute.seniai girdeta ir matyta.kaip laikotes.ko dabar i ta poliklinika?
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 12:09 PM | Žinutė # 567 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Pumpurelis) Labutis Linuciuxxx ,as tave susiradau skype ,kai laiko turesi priimk mane i kontaktus Sveikute gerai priimsiu,bet gal į vakarą ,nes dabar net neisijungus skype,kai gryžiu iš poliklinikos tada priimsiu
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 12:11 PM | Žinutė # 568 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (noele) sisioju ir sisioju aha patinka man cia.geriau nei l.is vienos algos galima cia irgi pragyventi.o lt tik uz buta ir kura susimoketume ir butu sakes oc ai viska turim ka sirdis geidzia.ir vaikuciai lamingi...Lietuvoj gyvenau Kedainiuose.kai mazoji gime 1.6metu gyvenom dar Lietuvoj.ir kas is to begti teko.nes as gaudavau uz vaika juokingus 322 litus vyro alga buvo 700 va cia tai jega o ci agauni 800 svaru i mensi ir viskas ciki piki Quote (idit) na kai danys bus sutvarkyti tada pas ginekologa pulsim oi as kaip nemgestu ju geriau neisiu atsisakau is kart Kedainiuose gyvenai visa amziu uzaugai ten tai kal kolegijoj mokinaisi As tai patriotas man cia svetima viskas nors jau ir sesti metukai bega bet man Siauliai ,Pakruojis visas Europos centras
|
Atsijungęs |
| |
linuciuxxxx | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 12:12 PM | Žinutė # 569 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kas mažiukui atsitiko Quote (noele) ko dabar i ta poliklinika? tai kad mes dar sėdėjom vis namie po tos pūlingos anginos,dabar pasveikom,tai reik skiepo šešių metų Quote (noele) linuciuxxxx, sveikute.seniai girdeta ir matyta.kaip laikotes noele, sveikutė šiaip tai užeinu,gal nepataikom kartu paplepėti o kaip laikomės tai net nežinau ką parašyt,šiaip tai ne kas,nes likau be darbo,tai dabar vyras per du darbus aria
|
Atsijungęs |
| |
Pumpurelis | Data: Trečiadienis, 2011-03-02, 12:13 PM | Žinutė # 570 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) Sveikute gerai priimsiu,bet gal į vakarą ,nes dabar net neisijungus skype,kai gryžiu iš poliklinikos tada priimsiu Quote (vaidabas) na ka, turbūt į kauną teks pavažiuot, draugai židinuką nusižiūrėjo, o mūsų mašina didžiulė, tai reiks parvežt.., bet gi man dar bobų klubas, reiks medelių kažkiek nulipdyt.nes į muge kitaip tuščiom varysiu Linuciuxxx tai ryt nes as i darba leksiu Vaidabas o tu kauniete koks bobu klubas cia mus davatkas turi omeny ,i kokia cia muge leski kur tam muge ,kas cia daros jauciuosi kaip uzsieny nieko nebesuprantu lekiu vis del to pazet savo sriubos
|
Atsijungęs |
| |