|
Paplepėkime prie kavos puodelio 54 tema
|
|
| linuciuxxxx | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 5:26 PM | Žinutė # 736 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) liezuvis atsiris kad tik per daug neatsiristu
|
Atsijungęs |
| |
| linuciuxxxx | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 5:26 PM | Žinutė # 737 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vau kokia pradzia junkis junkis ir kuo drasiau
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 5:30 PM | Žinutė # 738 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| uzkandai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 5:33 PM | Žinutė # 739 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) Labas dienas, uzbegau pasisveikinti ir savo klecka mazaji parodyti :) musu pupsikas oj koks tavo Erikutis fainutis Quote (Romeniukas) Sveikos pleputės Užsukau pasirodyti,nes nežinau kada dabar galėsiu kekvieną dieną su jumis paplepėti,nuo rytojaus pradedu dirbti Pakvietė į senąją darbovietę. Dar pilna reikalų problemų dėl visokių remontų,mažylis vis dar sirguliuoja,tai žodžiu tik spėk suktis na va kaip faina pagaliau prasiblaškysi nuo rutinos, vis ne namuose sedėt į senas pareigas grąžino ( na gal socialinė sumažės tik nepamiršk pranešt kad dirbi nes sako baudas deda jei nepasakai o jie patys pamato per kompą ) bet manau vistiek smagu pasižmonėsi ir atsigausi pati o kol vyras nedirba tai jis galės perimti kasdieninius rūpesčius ir su mažyliu pabūti kol pasveiks Quote (Romeniukas) Dar pilna reikalų problemų dėl visokių remontų, na va susivarkysim močiutės namą nereikės sukti galvos dėl visokių nuomų, svarbiausiai kad su patogumais būtų o šeip manau viskas susitvarkys
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 5:34 PM | Žinutė # 740 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as tik pasmalyziaut siulau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 5:36 PM | Žinutė # 741 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) gal girdejot kokiu geru ziniu del atsilimo? sakė savaitgalį bus audra Quote (Pumpurelis) merginos siandien mano dukrytei svente buvo visi ejo apsirenge kaip pasakoje o kaip grazu visi vaikuciai kaip herojai tai mano mazoji buvo grazuole oj labukas pumpurėli įsivaizduoju kokia gražuolė tavo dukryė mano šiandien irgi šoko pasipuošęs
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 5:37 PM | Žinutė # 742 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| žaliaake25, idit nu šaunuolės jūs, nežinau nuo ko čia pradėti
|
Atsijungęs |
| |
| LAVA | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 5:41 PM | Žinutė # 743 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1392
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj koks tavo Erikutis fainutis mua mua mua mua Quote (idit) as tik pasmalyziaut siulau tinka kaip noreciau vasara darydavau tokias, na pansias Quote (snieguoliuke) žaliaake25, idit nu šaunuolės jūs, nežinau nuo ko čia pradėti anwei anwei mua ir linuciukas dar
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 5:44 PM | Žinutė # 744 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (zaliaake25) ir linuciukas dar oj nepamačiau ir aji ačiukas aš tai įkalt labai norėčiau kažkaip nelabai gerai jaučiuosi reikės pas moterų daktarą užsirašyt
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 5:47 PM | Žinutė # 745 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kažkaip nelabai gerai jaučiuosi reikės pas moterų daktarą užsirašyt tai al prmiau pas daktar o paskui ziuresi ar galesi kalt
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 5:49 PM | Žinutė # 746 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) tai al prmiau pas daktar o paskui ziuresi ar galesi kalt ai ne dėl to tai rami nes mano dienos mano naktys bet kažkaip labai skausmingos ko niekad nebūdavo
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 5:52 PM | Žinutė # 747 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na cia jau gydytojas gal tegu pasako nuo ko
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 5:52 PM | Žinutė # 748 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na lekiam su kinderiu medelių lipdyt dar papuošti reikės
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 5:53 PM | Žinutė # 749 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na cia jau gydytojas gal tegu pasako nuo ko tai va ir eisiu dėl to nes niekad nebūdavo sakau gal kas yra tai nueisiu tegu pasižiūri
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 6:06 PM | Žinutė # 750 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va kaip faina pagaliau prasiblaškysi nuo rutinos, vis ne namuose sedėt į senas pareigas grąžino _liuks_ _liuks_ _liuks_ ( na gal socialinė sumažės tik nepamiršk pranešt kad dirbi nes sako baudas deda jei nepasakai o jie patys pamato per kompą ) bet manau vistiek smagu pasižmonėsi ir atsigausi pati _liuks_ _liuks_ o kol vyras nedirba tai jis galės perimti kasdieninius rūpesčius ir su mažyliu pabūti kol pasveiks _liuks_ _liuks_ Tai žinau,kad reikia pranešti Jo prasiblaškysiu,nes jau nuo namų stogas senai važiuoja. Į kokias pareigas net nežinau,ar atgal į dizaineres vygdytojos,nes sako toje srityje kaip ir nėra darbo,tai gal prie dizainerių,ten su kompais reikia kurti reklaminius logo,net nežinau,rytoj sužinosiu Quote (snieguoliuke) na va susivarkysim močiutės namą nereikės sukti galvos dėl visokių nuomų, svarbiausiai kad su patogumais būtų _liuks_ o šeip manau viskas susitvarkys _liuks_ _liuks_ Tai kad mes nebegyvensime močiutės name,apsikeitėme,dabar mūms perleidžiamas vyro mamos butas,o mama pereina į močiutės namą
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |