|
Paplepėkime prie kavos puodelio 54 tema
|
|
| Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 8:50 PM | Žinutė # 811 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) na ka antibijotikus pagersi pageres va tame reikalas, kad jau nuo pirmadienio geriu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 8:51 PM | Žinutė # 812 |
[ ( AU) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7417
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) nea, rašiau, kad autiku neturėjau jėgų į Panėvėžį važiuot, o maniškiui kaip tyčia kursai užsitesė, tai ryt būtinai lėksiu, jei tik nakti kokios greitukės neišsiviesiu o vietoj jau neliko gydytoju
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 8:51 PM | Žinutė # 813 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kosėju taip, kad atrodo ir apsim.. ir apsiš..., iki vėmimo varau...sloga tokia, kad nespėju, nei nosies, nei ašarų valyt... siaubekas koks vargšiuke,dėl kosulio labai tave suprantu paskutinį kartą kaip siaubingai sirgau tai baisu kosijau taip pirmą kartą gyvenime gaovojau niekad neprais bet pasveikau antibijotikų užvarius sveikatytės tau dideliausios
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 8:53 PM | Žinutė # 814 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) o vietoj jau neliko gydytoju yra porą pencininkių ambulatorijoj, bet aš prisirašius Pnvž, tai čia principo reikalas, mano vaikiui net būtinosios pagalbos nesuteikė, kai galvą prasiskėlės buvo, nes tipo mes neprisiraše
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 8:54 PM | Žinutė # 815 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) nu va vieną jau kaip ir prisišaukėm agam
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
| Laurituke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 8:54 PM | Žinutė # 816 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) nea, rašiau, kad autiku neturėjau jėgų į Panėvėžį važiuot, o maniškiui kaip tyčia kursai užsitesė, tai ryt būtinai lėksiu, jei tik nakti kokios greitukės neišsiviesiu jatau ryt lėk būtinai jau
|
Atsijungęs |
| |
| linuciuxxxx | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 8:55 PM | Žinutė # 817 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7233
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tik kur kitos plepsės pradingę 
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 9:01 PM | Žinutė # 818 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) yra porą pencininkių ambulatorijoj, bet aš prisirašius Pnvž, tai čia principo reikalas, mano vaikiui net būtinosios pagalbos nesuteikė, kai galvą prasiskėlės buvo, nes tipo mes neprisiraše na pansei kaip i musu kaimo ambulatorija .jei jau pradejai gert tai turetu pradet geret as jau varysiu i lovyte su kompu
|
Atsijungęs |
| |
| linuciuxxxx | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 9:03 PM | Žinutė # 819 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) as jau varysiu i lovyte su kompu aš jau seniai lovoj su kompu
|
Atsijungęs |
| |
| idit | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 9:08 PM | Žinutė # 820 |
[ ( AU) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (linuciuxxxx) aš jau seniai lovoj su kompu as dar slinksiu suni pasert.vaikiai bajeristai daba atsimine kad metematikos namu darbu dar nepadare.tai as biski jautri palikau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 9:09 PM | Žinutė # 821 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Jo prasiblaškysiu,nes jau nuo namų stogas senai važiuoja aišku reikia pailsėsi nuo namų vyras pabus namų šeimininke Quote (Romeniukas) Tai kad mes nebegyvensime močiutės name,apsikeitėme,dabar mūms perleidžiamas vyro mamos butas,o mama pereina į močiutės namą na va kaip faina nereikės mokėti nuomos tik šalta ten lyg ir sakei, bet nieko svarbu kad kad yra kur gyvent Quote (idit) bet jei nenueisi gali rimtesne isivaryt va va nereikia atidelioti Quote (Romeniukas) Nu gal ne, nes dabar tikrai ne laikas pradėti eiti pas gydytojus,reikia nors mėnesį kokį išdirbti,nes tikrai atleis Na bet matysiu,jei bus prastai aišku,kad nieko nelauksiu ir eisiu. Dabar pasiskolinsiu iš draugės kraujospūdžio matuoklį ir žėsiu ką spaudimas rodo tai vistiek reikės medicininę pereit dėl darbo nes senokai bedirbai tai r apsilankysi prie to paties pas daktarus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| linuciuxxxx | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 9:12 PM | Žinutė # 822 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (idit) vaikiai bajeristai daba atsimine kad metematikos namu darbu dar nepadare.tai as biski jautri palikau pačiu laiku atsiminė
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 9:12 PM | Žinutė # 823 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Romeniukas) Na gripas jau kelios dienos kaip praėjęs,o galva vis tiek skauda kekvieną dieną Ai dabar kaip tyčia,kai jau yra darbas tai ir sveikata turėjo pablogėti,visada kas nors kaišo pagalius gal dar dėl to kad neišgyjai iki galo, na nieko išgerk vaistų gal apstos bet jeigu ne tai eik pas daktarus Quote (Romeniukas) ir taip galvoju,sakau čia viskas nuo streso,nervų,nes šiuo metu chaosas pas mus daug įvikių,pasikeitimų ir viso kito gali būt ir nuo to nusistovės viskas ir viskas bus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 9:13 PM | Žinutė # 824 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na laukiam, laukiam, paklydėlių laukiam aš jau čia Quote (vaidabas) jei jau renkamės, nėr kaip tuščiom, desertui nors kuklų tortuką atsinešu nuo kurio galo pradėt valgyt
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2011-03-03, 9:15 PM | Žinutė # 825 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va prilipdėm mėdelių laukiam rytojaus mugės
|
Atsijungęs |
| |